J - Valborg

Idag är dagen före dagen för ett år sen som jag minns väldigt väl, det var då Emilus, Elus och jag var på Willys lokalfest i fruängen, tänka sig att då hade jag ingen aning om hur nära jag var Patrik. (han brukar alltid säga sånt, han är lite konstig..)

Den stor frågan idag är ifall jag vill göra något ikväll, eller inte. En del av mig vill det inte, men den rastlösa delen av mig kommer säkert ångra det imorn.. Illllandsproblem


E

Nu kan jag andas ut. Har haft fullt upp sen skolan sluta, gymmat, promenerat, städat, solat.. Nu ska jag fixa nalglarna och krypa ner bredvid Evelina, jätte länge sen vi sov tillsammans. Ska bli myyyyyyyyys!


J - 29 april

Idag gick jag på mattelektionen, duktig som jag är. Finns inge värre än matte b och jag fick som vanligt känslan av att jag bara vill dö eller försvinna för att det är så tråkigt men som tur va Kent så snäll så vi fick gå 20 minuter tidigare. Så de var lätt värt det
Funderar på om jag ska ut o springa lite när jag kommit hem också, få bort pizzan ifrån igår. Och om den inte skulle komma bort helt så gör det inget, för imorn på idrotten har vi löpning, så då lär den försvinna. Annars kan jag tänka så att om jag springer idag så gör jag plats åt nytt godis imorn. Vore inte helt fel kanske

Och imorn är det ju valborg. Har ingen aning om vad jag ska göra förutom att jag ska va med Patrik. Skulle iofs inte bli ledsen om vi inte gjorde något, bara jag får god mat. Nästan så jag känner för att bara ta det lungt.. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig så man vet ju aldrig.




J - förmodligen det onödigaste ni läst

Jag måste bara säga att jag finner det väldigt kul just nu hur vissa människor verkligen leker något som de inte är. (nämner inga namn) Jag förstår inte grejen riktigt, men sen så kom jag på. Att jag kanske bara har fått heelt fel uppfattning om dem egentligen?
I alla fall, det jag vill säga är. Varför kan man inte bara vara som man är (låter jätte fånigt, jag vet) Men om man nu är typ mesig eller vad som helst, ska man väl bara stå för det? Det andra ser bara helt fel ut, iaf enligt mig.


cc <3

E - 28 april

Om exakt ett halv år är det dagen det. Jag fyller 18 år, längtar ibland, vill vara "liten" ibland. Kan inte bestämma mig, men om ett halv år smäller det iaf! Anledningen till att jag har koll på det är för att min kära bror fyller år idag. 24 bast, han börjar bli gammal. Märks inte, alltid samma gamla retsamma storebror.


 ♥♥♥                                                    ♥♥♥


E - 27 april

Min träningsvärk tar död på mig, ajajaj säger jag bara. Ikväll kommer min kära syster hem ifrån London, saknat henne trots att hon bara varit borta sen i fredags. Hur ska det gå när hon flyttar? Vilket hon gör om bara någon vecka!

Det funkar inte att ladda upp bilder.. fattar naaaaaaaaaaaaada


E - I did it again, so I'm gone let the beat drop

Låååååååååååååååååååååååååång dag. Skolan, Handen centrum, Gymmet, hem två sekunder och sen promenad. Fått mycket bra gjort idag, sitter här med samhällsuppgiften nu också. Fick tag på en present till bror min som fyller år på onsdag, skönt att få det klart!

Mattedag imorgon, behövligt men fan inte kul. Aja bara att bita i det sura äpplet ska jag ha någon chans att få G måste jag gå.

E ♥ danskmusik

Mysig helg. Har till största del varit med Amanda.


 Rasmus Seebach - Natteravn



Nik og Jay - Et Sidste Kys


J - wonderwall

Min helg, kort sagt

I fredags blev det utgång iaf trots mitt humör, Patrik lyckades få upp det lite (<3)
Efter lite stress som vanligt och middag hemma hos mig åkte vi till Snaps där vi mötte upp Christel, Tom och Emilia. Gick sedan till metro där det var ungefär 3 andra människor, åkte till nype där de sa att folk under 20 var tvungna att betala 120 inträde och sedan åkte vi till the bridge. Helt okej lyckad kväll förutom i slutet när jag ramla i en trappa på väg till tuben rakt på rumpan och armbågarna, ska aldrig mer gå i trappor med högklackat.

Igår var det Patriks och min 9 månaders dag (a) Var halvt död halva dagen men senare på eftermiddagen åkte vi in till stan, promenerade lite och åt världens godaste kulglass på södermalm mot en husvägg vid en park. Skitmysigt!
Timo Räisänen vinka till oss också, haha.
Efter det gick vi och åt grekisk mat och tog en fika efter i väntan på bion. Såg the ghostwriter, visste inte riktigt vad den handlade om innan men den var bra!

Idag har jag bara tagit det lungt, sovit, städat o.s.v.




J

Mitt braiga humör är som bortblåst med vinden, ser få ljus med att det ska komma tillbaka.
jag hatar när folk inte har någon respekt, står med armbågar i ansiktet på en och verkar tro att de är mindre än vad det är. alufagilkcämänniska.
Jävla pms


E - Fredag

Nu sitter man här igen, i väntan på en lektion. Ca 50 minuter kvar, ♥ östra! Redovisning sen är det slut för idag, blir nog gymmet och sen hem. Vad jag ska göra ikväll är oklart. Men imorn blir det fest i Stuvsta, ska bli spännande! No clue vad som väntar!

 
Emelie: "Du ser ut som en nykläckt dinosauriebebis som ropar AARW!"


J - bara för att

Dagens minus
Glömt idrottskläder då vi första ggn på hela min tid på östra ska göra något roligt
Skollunchen
Att jag fortfarande flagnar i ansiktet
Socialpsykologi uppgiften

Dagens plus
fick frukost på sängen
Fint väder & bra humör
Utgång ikväll 
Hela helgen framför sig


J - Yes, i'd rather feel hurt than feeling nothing at all

Jag hatar att en av mina största svagheter är att jag kan bli så svartsjuk ibland, och speciellt när jag egentligen inte har någon riktig anledning till det. jag önskar ibland att någon bara kunde slå mig i huvudet och säga skärp dig.
Men så är det kanske något man lär sig med tiden, att man slutar bli svartsjuk. För jag vet ju vad det mesta grundar i.. 
nu blev det deeep

Men idag har jag i alla fall varit i skolan. Gjort lika mycket meningsfullt som de flesta dagar i skolan, efter skolan åkte jag till banken och fixade mitt leg. verkligen på tiden efter att jag dragit ut på det i mer än ett år! Man kan ju inte gå runt med passet hur länge som helst
När jag sitter på bussen på väg hem ringer Patrik och frågar om vi ska göra något, så vi bestämmer att vi ska till haninge centrum.
Efter 45 minuters väntan i handen kommer P. Efter en tid i handen åker vi till västerhaninge där vi ska säga hej då för att han ska på träning och jag hem. Det slutar iaf med att jag följer med honom hem, men med en sväng tillbaka till handen innan för att köpa lite donken och ett par trosor.


J - sell out




Sitter i skolan, skriver på en historia uppgift som ska vara klar idag och lyssnar på Tiger lou. Snart kommer Patrik och sen ska vi hem till mig, har dessvärre svårt att se vissa saker positivt just nu, som skolan och att visa mig utomhus då jag halvt flagnar i hela ansiktet efter att jag bränt mig, lyckat ja! Men jag ska bli glad igen, snart.


J - ;PppPP




Den som började med det här måste ha väldigt kul nu!


E ♥ Akustiska covers

Matt Weddle - Hey Ya




Projected Twin - Human Nature



E - you think you've got it but got it just don't get it till' there's nothing at all

En grej jag glömde igår var att plugga, BRA ELIN!

Glömde helt bort att vi hade en historia inlämning+redovisning imorgon. Hade bara en lektion idag som tur var så jag har hunnit skriva klart den del som jag ska redovisa. Sitter med resten nu men det är inte lika bråttom att bli klart med. Ska hinna med en promenad med Amanda idag också och klockan är redan 5, skolan förgyller verkligen mitt liv♥

E - två sanslöst bra bortglömda låtar

Elliot Yamin - Wait for you


Mario Vazquez - Gallery


Borde städa mitt rum
Borde sluta äta nötter
Borde tänka på annat än alla goda saker som finns i skafferiet
Borde diska innan mamma kommer hem
Borde svara på knepigt sms

E

Gårdagen spenderades med Emilia. Vi hade väldigt mys och kul på slutet! haha. Vi åt middag och jag skulle hålla henne sällskap tills hon skulle ut på krogen. Lite spontant sådär så fråga Emilia om hon och jag fick ta Jonathans vin som han skulle slänga, och det fick vi. Vi hade askul ända tills vi kom på att hon skulle till stan och jag skulle åka hem. Fan att man inte var 18. Var dock trött som tusan så kanske var lika bra. Mötte upp Amanda som sov över hos mig och idag har vi solat, stekt pannkakor och haft det allt annat än dåligt!


Amandas och min underbara frukost, hihi


E - 17 april

En jogging tur är världens bästa start på dagen. Så himla skööööööönt!

Idag var det bestämt att Emilia och jag skulle sola på min baksida, men vädret är ju som det är. Blir något annat, dock vet vi inte vad. Har en fundering över om vi ska gå hem till min farmor och farfar och äta lunch och fika, skulle vara mysigt, men vi får se.




Såg den här på yougurt paketet imorse, känner mig lite träffad. Hehe

E - Fredag

Engelskan blev kortare än vanligt. Ca 10 minuter. Och hålet mellan engelskan och svenskan är ivanliga fall ca 45 minuter. Vår snälla svenska lärare flyttade fram lektionen så fick sluta nu, klockan 2 istället för 3. Wonderful!

Nu ska jag ta mig till gymmet för första gången på väldigt lääänge. Kanske ska fuska lite o ta en 10-minutare på hemvägen. Får se om jag är så busig!

 
Bild från lokalfesten förra fredagen. Jag och Amalia


E - SAMHÄLLSKUNSKAPS UPPSATSEN ÄR INLÄMMNAD

Hey, I made it. I'm the worlds greatest.
Njuter denna lyckansstund med det godaste teet i världen.


E - Hästar äter träd?

På promenader i bondeland får man se mycket...


J - 15 april

Snart klar med samhällen, antingen kommer jag ha gjort helt rätt eller så kommer jag få ännu ett ig. Samhälle är inget för mig. Och det verkar som vår lärare tror att vi bara ska förstå allt hur som helst..

Vår skola är konstig också, det var kanel i moussakan idag, jätteäckligt. Vem har kanel i mat egentligen? Det luktade äppelpaj om maten också, jätte konstigt.


 


E - underbara väder

Har pluggat som en dåre hela dagen, känns faktiskt bra. Dock har jag en bra bit kvar. Min uppsats ligger på 12 sidor och det är mitt hittils längsta arbete någonsin!

Tog en paus vid tolv och solade, fick en bikini rand efter en halvtimme i solen. Underbart! Christel och jag åt pannkakor ute på gräsmattan, nu har jag vårkänslor påriktigt. Näst intill sommarkänsla idag!


J - 14 april

Kom precis och tänka på en låt som jag lyssnade jätte mycket på för ungefär 2-3 år sen, den ger mig en sån där härlig känsla. kan inte sätta ord på den

värd att lyssna på tycker jag i alla fall  Alejandro Fuentes - tomorrow only knows




E - pluggpluggplugg

Att skriva samhällskunskaps uppstas är varken lätt eller kul. Christel kom hem till mig vid halv 8 för att äta middag och plugga tillsammans. Dock fick hon ont i magen och kämpade ett tag men gick och la sig för en timme sen. Hör hennes snarkningar/djupa andetag(?).

Imorgon funderar vi båda på att stanna hemma för att skriva på samhällen, tror faktiskt att det här är den största och viktigaste uppiften jag någonsin haft i skolan. Känns dumt att faila på den, vilket jag kommer göra om jag inte ägnar hela morgondagen åt att skriva. Ligger på min nionde sida och det känns som jag är långt ifrån klar. KUL!

Nej nu ska jag krypa ner bredvid Christel, jag får inget vettigt skrivet.
GOD NATT!

E - vårtema

Som jag brukar säga, har man tråkigt så har man. Nej, kände att jag ville ha fransk manikry, våriga, rosa och tuffa naglar. Kunde inte bestämma mig så tänkte varför nöja sig med en sak?


J - baby turn the lights off

Long time no seen, eller vad man nu brukar säga.
Ser ut som den här bloggen blivit Elins blogg numera,
Har inte känt för att skriva, och det här med bloggning är egentligen kanske inget för mig.
Ibland får jag den där känslan att varför skulle någon vilja läsa vad jag har att skriva? Men sen så får man väl tänka efter anledningen till varför vi ens startade den här bloggen från början. och att det var främst för våran egen skull. Så så ska jag tänka!

Påsklovet fylldes med bl.a Christels fest, en krogenkväll i fredags, massa stadsbesök, en lördagskväll på O'learys med Patrik, för mycket mat och andra roliga och mindre roliga saker.
Men nu är man tillbaka till skolan med mer plugg än någonsin förr, och det känns inte helt okej. men det positiva när påsklovet är slut är att det inte är långt kvar till sommarlovet.
Men egentligen längtar jag inte till sommarlovet just nu, inget sommarjobb, inget att göra. Och känner jag Sverige rätt kommer det bara vara bra väder i typ 2 veckor ändå. Men man får försöka vara positiv! Kan ju annars drömma om att varje gång jag åker till handenterminalen så kommer jag hitta en tusenlapp på bänken där nere som Emilia och jag gjorde för 2 helger sen. haha

Men nu ska jag möta min snyggis i stan en stund!



 


E - upp och ner

Nu har jag suddat, skrivit om, suddat. Vet fan inte vad jag ska skriva. Det jag vill få sagt är iaf att Amandas och min promenad var underbar, jag är sämst på matte och kommer faila totalt imorgon på provet och slutligen att jag inte vet ut eller in. So cheers to that!


Give it to me



 

ångest

Visste att det skulle bli såhär!!!!!!! När lovet börja tänkte jag "Det här lovet ska jag ta vara på och plugga!"  Nu sitter jag här, med en uppsats som är långt ifrån klar och ska vara inne på onsdag. Även ett härligt matteprov ska göras i veckan, rättare sagt på tisdag - och jag har inte ens öppnat boken. Bra Elin, braaaaa. Fin planering och en helt otroligt stark och bra självdiciplin.



 

I like the way you walk it and if your walkin my way

Säger bara en sak, ALL BY MYSELF. Tror aldrig jag varit helt ensam en lördagskväll förut.


E - Bäst just nu

Kato feat Jon - Turn the lights off


Madonna feat Akon - Celebration (David Guetta remix)


Young Money feat Lloyd - BedRock


E - 10 april

Det var kul igår, folk var... fulla! Haha. Känns som det bara var Josefine och jag som inte kände så mycket. Dansa och pratade mycket, allmänt kul kväll. Om jag skulle sätta en låt för kvällen skulle det bli:

Jason Derulo - In my head



Bilder kommer nog snart!


E - Let's goooo

Idag har jag och Emilia varit i stan, vi klippte oss och hämtade goodiebags! Håret blev... bra, känns fräscht! Blev ganska mycket kortare.

Nu befinner jag mig hos min farmor och farfar, har ätit en helt enormt god middag! Ska snart tvinga min bror att köra mig till fröken Emelie. Ikväll blir det lokalfest i Skogås, ska bli spännande! Lite folk man känner till ska iaf dit, tur det. Aja hoppas på en kuuuuuul kväll!


E

Amanda gav sig av tidigt imorse, klockan ringde hur mycket som helst men hon reagera inte.. What to say, typiskt henne! 
Idag har jag städat, pluggat(påriktigt!!!) och suttit ute i solen. Nu väntar jag på att Emilia ska jobba klart så jag kan börja röra mig emot henne. Vad vi hittar på ikväll är oklart, kanske skulle träffa Gurra och co. Will see.


J

Cause all this time I've just been too blind to understand
What should matter to me
My friend, this life we live is not what we have
It's what we believe in.


E - med en valross på ryggen

Har precis ätit en ljuvlig middag lagad av mästerkocken själv tillsammans med Amanda apis. Men nu tror jag allt att valrossen håller på att dö för den brölar skumt i mitt öra..  Helt meningslöst inlägg.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off - a fever you can't sweat out

Beställde precis lite kläder ifrån HM. Lovelovelove♥


E

Igår segade jag med Emilia sen åkte jag hem till Josefine, inte varit ute i årsta på hundra år känns det som! Vi kollade på Ice age 3 och Askungen. Eller ja, vi "såg" askungen, hehe. Somna båda två. Josefine och jag kom även fram till att Avatar inte var så fantastiskt och egen, Ice age 3 är typ likadan!?! Vi hittade likheter hela tiden.

Idag har Jennifer, Emilia och jag varit i stan, riktigt mysigt att vara i stan en dag som denna! Hittade ett par fynd och fikade i kungsträdgården.

Nu sitter jag här och funderar på vad fan är det som händer? Jag hänger inte med här i livet. Upp, ner, hit, dit. Funderar på att åka hem till Emilia, en av få personer som verkligen förstår mig i tvivlande stunder som dessa.


E

Christel och Björns fest blev väldigt lyckad! Jag hade verkligen jätte kul och det vet jag att alla andra också hade.

Helgens låt:

 

 

E - Nu kör vi!

Pizzan är precis uppäten, Emelie dammsuger, Christel torkar bort och fixar med tilltugget. Hennes bror och vän fixar ljudanläggningen.. Nu är det inte lång tid kvar tills folk börjar droppa in, detta ska bli en kväll att minnas!  Wohooo!


J

Nu är man äntligen levandes igen efter 12 timmars sömn!
Hela gårdagen gick ut på att jag skulle försöka hålla mig vaken, inte så kul kanske.
Torsdagskvällen blev iaf långt över förväntningarna, Vi kom inte in på collage så vi gick till Royal garden istället. 
Men hela kvällen blev riktigt lyckat ändå!

Snart kommer Patrik hit och vi ska bara ta det lungt och fixa oss inför Christels fest.
har även köpt en liten spetsklänning/linne till ikväll, så det problemet är ur världen (a)
ser framemot ikväll, kommer nog bli riktigt kul!

E - over and out

Efter en massa bök hit och dit är jag äntligen på plats i Tyresö. Christel och jag hälsar nu alla en gooooooooooooooooood natt. Imorgon smäller det, timmarna har börjat räknas ner... WUUUUUUUUUUUUUAAAAAH!

E - I better keep on walking

Blev inte som jag ville igår, min bror vägra att se Remember me och vi såg istället Green zone. Helt okej film, väldigt killig. En typisk Josefine film! Evelina följde med också. Efter filmen åkte vi alla hem till Tungelsta och sov, det var säkert 3-4 år sen alla i familjen sov hemma samtidigt. Minns hur lycklig jag blev när det skedde när jag var liten, älskar att sitta hela familjen och äta frukost! Fick lite sån känsla imorse.



Jag har precis städat hela huset, bara för att vara snäll. Nu inväntar jag Emilia som ska vara här tills vi ska dra vidare mot Västerhaninge på födelsedagsmiddag hemma hos Louise för henne och Jennie. Ska bli trevligt! Efter det ska jag hem till Christel och sova och även hjälpa henne inför morgondagen, hon och hennes storebror ska nämligen ha födelsedags partaj. Jag är så sjuuuuukt taggad!


J - inte bara positivt med 18

Idag efter skolan skulle jag till banken för att fixa så studiebidraget kommer in på mitt konto automatiskt och för att i huve taget kunna ta del av pengarna. Med dessa pengar skulle jag idag bl.a. köpa något att ha på mig till christels fest. Men nej du, det kunde jag bara glömma
När jag kommer till swedband i handen så är det stängt? och inte bara stängt nu, utan heeela helgen. 

Så nu vet jag inte alls vad jag ska ha på lördag (största i-landsproblemet) och när jag inte vet sånt så sjunker min lust. Så himla typiskt min otur..




E - hihi

Efter ca tjugo minuters letande fann jag det. Den stooooooora godispåsen som jag såg att mamma köpte igår. Hihi, jag är så busig! Eftersom min mamma inte vill att godiset ska vara slut innan helgen så kom hon på den utmärkta idén att gömma den i handduksskåpet bakom en handdukshög (Ja, det gick så långt att jag kollade där. Och nej, ni kan inte ana alla andra konstiga ställen jag kollade på) så nu vet jag vart den är, känns bra. Bättre lycka nästa gång mami!;)

J

Idag är en sån där dag som man egentligen bara ska sitta inne och typ kolla på en film och äta massa godis, i alla fall om man tittar ut på vädret. Tanken av att behöva gå ut sen igen känns inte särskilt lockande.

Ikväll ska jag i alla fall få min första "riktiga" utgång.
Om det blir som planerna ser ut just nu så ska vi till en nattklubb som heter Collage.
Det är 20års gräns men vi hoppas på att komma in ändå och om inte så hittar vi säkert spontant något annat ställe. Kommer bli väldans kul hoppas jag på!





E - 1 april

Idag är det dagen med stort D. Vi får påsklov och min underbara farfar fyller år. Påsklov betyder vår, men vet inte riktigt vad jag tycker om vårvädret ute nu.. Det som är positivit med regnet är att snön försvinner. Så tummen upp för det!

Eftermiddag kommer bestå av påskmiddag hos Farmor & Farfar sen efter det ska jag på bio med min kära storebror. Vet inte om jag stannar kvar i stan och sover hos honom, kan vara mysigt trots att det är så litet! Jag vill se remember me men bror min vägrar "Jag är så trött på den där jävla fjollan, jag bjuder dig på bio om vi INTE ser den" den dealen känns lite lockande. Men kommer säkert få som jag vill iallafall, för han är så himla snäll.

Det här påsklovet måste bli lika bra som förra. Trots att förutsättningarna är väldigt annorlunda.. Det var förresten här i krokarna som jag återfann en underbar vän, Amanda Apisen♥




Bilder ifrån förra påsklovet, det var verkligen underbart♥


RSS 2.0