J - varför föddes inte jag med en bra sångröst?


J - sweet

Sa upp mig ifrån jobbet idag, en månad kvar där och sen en vecka ledigt lagom tills elink kommit hem och efter det jobb en till säsong på Grönan! looking forward

J - last night

Gårkvällen blev lyckad. Utgång på laroy med tjejerna. Mindre kul idag när jag behövt jobba hela dagen, men det var det värt!



J - you gotta fire and it's burnin in the rain

Har jobbat hela dagen idag och det har varit extrem långtråkigt. Det tar alltid emot extra mycket att åka iväg till jobbet på helger när man vet att dem flesta andra är hemma och är lediga. Jag är förmodligen inte ensam om att känna så. Hur som helst tog jag igenom mig dagen och nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. Jennie fyller år idag så att jag ska snart åka in till stan och möta upp några tjejer. Vet inte än säkert vart vi ska men det lär bli bra vilket som! Det dåliga är att jag jobbar hela dagen imorgon också, men förhoppningsvis sköter jag mig och kommer hem i tid. hehe



J


J

Obeskrivligt skönt att vara ledig, slippa stressträna för att hinna till jobbet i tid osv. Har inte hunnit med särskilt mycket med tanke på vad jag velat göra men har ändå hunnit träna, snabbisfikat med fina Christel som fyller 20 år idag och varit med på hennes första besök på systembolaget. woho. Senare ikväll ska Patrik och jag förmodligen på bio, gillar mer att gå på bio på vardagar när det inte är lika mycket folk på bion så man kan sitta hur man vill och slippa störande människor bredvid sig. Ska se nobels testamente som verkar bra!


J

Jag vet egentligen inte om det är brist på disciplin eller något annat sådant men jag har blivit så jäkla trött på mitt jobb. Behöver inte gå in på det mer än att jag är så himla trött på att när jag har kvällspass (vilket jag typ alltid får) så slutar jag aldrig den tiden som jag ska.. Ska hur som helst åka iväg till jobbet snart, pass från 14.45-21.00, och 9 lär det ju inte bli som vanligt. Positiv tjej här! men fan vad jag längtar till slutet av april. Imorgon är jag som tur är ledig, enda dagen denna vecka och jag ska verkligen ta vara på den dagen.  


J


J


J - But I ain't giving up quite yet

Åh vad jag inte vill jobba på en söndag, alla andra är lediga plus att det är fint väder. Har varit inne i stan med Patrik nu på förmiddagen och letat efter ett par shorts ifrån Gina tricot som jag har förälskat mig i men var dum nog att inte köpa när jag provade dem första gången. Jag hittade dem i alla fall, sista paret i min storlek på typ alla gina tricot, gjorde min dag att jag hittade dem till slut. Åh vad jag ska glida runt i dem i sommar, Längtar något enormt till sommaren föresten, mitt enda driv till att gå till jobbet just nu känns det som. Grönan, Kreta, Summerburst, Barcelona, Benicassim, uteserveringar, Florence and the machine, Liseberg, sola och bada! kunna använda alla mina fina kläder. hoppas tiden går fort som tusan fram tills maj.




ser inte ens ut som jag tycker jag, men den bjuder jag på. standardposen ifrån sidan


J

Har ingen aning om när jag börjar jobbet idag, glömde schemat hemma smart som jag är. Gissar på 14.45 och hoppas att jag har turen med mig. Ska snart ta och åka iväg, efter jobbet är det tänkt att Patrik och jag ska hem till Gabriel och Jessica på födelsedagsfest, kulkul

 


J


J - helgen som var

I fredags bjöd Patrik ut mig på Kamarina som är min favorit grekresturang, älskar grekist mat och deras tsatsiki och potatis är verkligen att dö för även fast man har kvar vitlökssmaken minst en dag efter. Längtar tills vi ska till Kreta och jag kommer få äta riktig grekisk mat, gissa om jag kommer äta mycket då! Efter middagen gick vi hur som helst på bio och såg This means war som faktiskt var rätt bra. I lördag fyllde jag 20 år vilket innebar första inköpet på systemet, presenter till mig, världens godaste middag med min familj, min farmor och Patrik och till sist utgång på kvällen med lite tjejer. Igår var mindre kul då jag hade feber hela dagen fram tills typ klockan 4 imorse, så bestämde mig för att sjukanmäla mig så nu har jag ångest över pengarna jag förlorar, men det är nog värt ändå om man mår bättre i längden. Fick ett väldigt lättande och glatt erbjudande på min mail idag också, vad det handlade om kan jag inte berätta men jag kan säga att sommaren ser riktigt lovande ut hittills!


RSS 2.0