J - 29 november

Igår var första dagen på utbildningen på mitt nya jobb, har inte så mycket att dela med mig om den saken förutom att det ska bli en utmaning att ha ett 8-5 jobb måndag till fredag i 4 veckor. Jag har aldrig haft det förut och det känns lite som ett vuxenprov på något sätt. Efter utbildningen mötte jag hur som helst upp Elin och vi gick till ett mysigt café och åt middag tillsammans. Idag har jag varit på utbildningen och direkt efter det åkt till Haninge centrum för att inhandla en ny foundation och nu har jag precis ätit middag och sitter här. Funderar lite på hur jag ska hinna med allt jag vill nu i veckan, förstår inte hur de som alltid jobbar dem här tiderna hinner med allt..


E - She doesn't mind

Försöker hålla in på shoppandet nu innan resan men en nyårsklänning ska jag iaf unna mig, förmodligen någon utav dessa:

E - Vi kan le, men bara i sekunder. Det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet.



E - :)

Busade lite förra veckan och tog ett till hål i örat, själv. Gjorde inte så ont som man kan tro. Det vidriga var ljudet... Nu finns det inte så många fler ställen att ta hål på i mina öron! Tycker iaf att det är snyggare med två bredvid varandra däruppe. Men som sagt, nu får det vara bra, INGE FLER HÅL ELIN!


E - niiiiiice

Wooooooooooooooah. Vad hände? Somna runt tolv igår och vaknade, hör och häpna klockan ETT! Jag Elin, sov alltså till senare än tolv?! Händer inte ofta! Men jag behövde det tydligen. Sjuuuuuukt skönt var det och jag känner mig för första gången på ca en och en halv månad utvilad!

E - Chryssning med krissie

Bokade kryssning till mig och Christel igår. En 40h, med en dag i Riga i december. Kommer bli så grymt!

E - fågel tatuering

ÄNTLIGEN! Jag är super nöjd:)



J - What would you attempt to do if you knew you could not fail?


J - You can't choose what stays and what fades away

Klev upp tidigt imorse, tidigt för att vara mig i alla fall. Åkte iväg till stan för att skriva på mitt jobbkontrakt, så nu har jag jobb även på papper och det känns ju rätt okej bra. Har passat på och träna som vanligt och solat lite idag också. Har även hållit Elin sällskap på något som hon har gjort men som hon får berätta själv sen. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Florence + The machine som har blivit lite av en vana, galet bra!

 


J - 20 november

Har dem senaste dagarna gjort lite olika saker. Bland annat i fredags var det utgång och i lördags var jag och Patrik och såg nya Twilight och jag måste säga att det var en liten besvikelse. Även fast den var helt okej så var det som att se på en film som aldrig börja, för mycket kärleksbabbel och annat trams.
 Jag har även klippt av mig ungefär 15 cm av mitt hår vilket verkligen behövdes. Sen det största som hänt är att jag fått jobbet jag velat ha, äntligen! Jag blev så lycklig när dem ringde och berättade det och jag kan inte ens beskriva hur lättad jag kände mig. Jag har haft sån ångest över att jag inte haft ett jobb och det jobbigaste har vart att inte veta om man ens kommer få ett. De som suttit i samma sits förstår nog! Jag längtar till jag börjar och jag kan få riktiga rutiner igen.

E -

Varför ska det alltid vara så att den man visar intresse för beter sig på samma sätt som man själv beter sig mot någon annan som visar intresse för en själv? Varför?

Jobbat 8 dagar i rad nu, jobbar imorgon också men ska äntligen få vara ledig på lördag. Klagar inte för jag är glad för varje liten krona jag kan tjäna in, lite jobbigt bara med så oregelbunda tider. Jobbar till 22, börjar 6 dagen efter och slutar tidigt. Ledig på lördag ja, det betyder utgång imorgon för mig och Jennifer. Får se om vi får med oss några andra också. Riktigt taggad!

J - I build walls to see who cares enough to break them down


J - Fall seven times, stand up eight

Himla massa man ska göra för att ens få börja övningsköra, jag förstår nu varför jag skjutit upp det så länge. Har gjort ett syntest idag som man tydligen ska ha gjort och nu är det "bara" att skicka in alla papper och sen vänta. Har även passat på att träna idag igen. Känner även att mitt humör börjar ta sig av allt jobbskit, först ska man söka - intervju - provjobb och sen få ett nej för att man inte är lika erfaren som andra osv och sen är det bara om igen. Det blir en tvist mot sitt självförtroende med tanke på att man vet att man egentligen är bra. Jag hoppas verkligen att jag får det senaste jobbet jag velat ha nu. Jag orkar verkligen inte söka mer. Positivt inlägg det blev nu, men så är det ibland.



Hyde Park för en månad sedan, like


J

Lördagen var en bra oväntad kväll, Patrik och jag åt middag hemma hos honom och på kvällen åkte vi tillsammans in till stan där vi skiljdes åt. Jag träffade några ifrån Grönan och efter det gick jag plus 3 till Lobby där jag träffade Emelie, Jennifer, Linnea och Emil osv. Kul kväll, mindre kul för min plånbok och mitt huvud men det var det värt. Igår var en typisk söndagsdag, sov jätte länge och resten av dagen var lika seg. Idag har jag oväntat nog provjobbat och efter det tränat.

Man ska inte ta vimmelbilder när ögonen inte är på rätt plats heller, något som jag lärt mig denna helg att jag ska stå fast vid och inte låta mig övertalas om. 2 exempel bjuder jag på nedanför, ilandsproblem..

 


E - I väntan på vadå?



Så i väntan på vadå?
Med hack i flytet nu när skurvstädet sitter åt
det fucking typiskt
men det är smällar man får ta,
mata tillbaka bara
ducka svinga ducka svinga ducka svinga
ducka svinga ducka svinga ducka svinga ducka svinga


E - walk the line

Walk the line på tvn just nu. Lätt min favorit film. Bäst! Åter föder minnen, dock inte på ett dåligt sätt. Som den kanske egentligen borde. Det var vår film. Nej den är bäst, och du är blått ett blekt minne.

E - what to say

Jahaja, helg är det ja. Inte för att helg betyder något annat än jobb för mig nuförtiden. Stör mig inte så mycket, hade en galet kul kväll i onsdag och fick min dos av uteliv jag behöver då och då. Denna lördag blev inte som jag tänkt mig på grund av min satans mobil. Skulle ut med joss och nasim men väl i stan bestämde sig min mobil för att freaka och äta upp alla batterier. Kul, väldigt kul. Åkte hem och i min ilska slog jag på tvn och till min lycka visades så mycket bättre och det var jasons kväll. Det är något med den mannen, kärlek till timbuktu! Har varit lite halv frånvarande ett tag av lite olika anledningar, främst för att jag är expert på att röra till saker. Tjejen med hål i huvudet. Men nu, nu är jag på banan igen. Fattar inte hur jag lyckades men ja tog mig ur en omöjlig situation. Det bevisar ännu en gång att ärlighet varar längst. Nu är det sleep time. Klockan ringer 06.15 imorgon. Wiho

J - And I know the whole story, you're the only light

Varit på ytterligare en arbetsintervju idag, tränat duktigt och nu ligger jag här själv i min säng. Ser på Titanic och det kan ju vara en av dem bästa filmerna som finns. Imorn ska jag på handledarkurs för körkort, 2 och ett halvt år efter, bättre sent än aldrig?



J - I got a feeling that I've never had before

Igår var jag först på intervju på dagen, efter det mötte jag upp Patrik. Jag köpte en tröja för att ha på kvällen och sen gick vi och åt på Vapiano. Har mer eller mindre levt på olika salladsrätter dem 2 senaste veckorna så det var rätt okej att äta min gamla kärlek pasta igen om man säger så, och Vapiano är ju bäst på sånt. På kvällen mötte jag upp massa tjejer på Woken och sen gick vi till White room. Första gången där och jag måste säga att det var inte riktigt som jag fått en bild av. Det blev hur som helst en väldigt lyckad kväll, träffade en del välkända ansikten och främst Elin och jag hade det super. Idag har jag endast varit på Bikbok i Skärholmen och köpt mig ett par nya favorit örhängen osv. Kommer somna tidigt ikväll, en sak som är säkert!

J -

Sitter och kollar på mtv, så börjar den här låten. Väntar bara på att det ska komma upp en brud som det gör på alla såna där låtar, och vad ser jag?


J - never let me go

Tiden bara går, idag har jag hittills bara hunnit träna och nu sitter jag och gör det som tar 2 timmar av mitt liv varje dag. Att söka jobb och lyckan har fortfarande inte vänt. Har insett att mitt cv inte har mycket att komma med jämfört med många andra och det suger ju lite. Börjar till och med fundera på säljarjobb igen och det är ju rätt illa för det vill man inte ha igen. Känns som mitt liv står på paus tills jag får ett jobb typ.

Har lyssnat sönder Florence+ the machines album nu också, galet fin låt
 


E - stay with me

Man blir så lycklig när gamla favoriter släpper nytt. You me at six♥

J - Florence nya album <3


E - it's okay not to be okay

Bakslag efter bakslag. Why me? whyyyyy god?!
"Andas sunt med förnuft och släpper taget och kliver, att förstöra för sig själv är det enklaste i livet
Jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen och jag vet att jag alltid tappat nåt"

J - saknad

Åh, just i denna stund saknar jag grönan jätte mycket. Alla människor, rasterna med alla, Yasmins och mina frukostar, dem galna pubkvällarna, att man när som helst bara kunna åka nått. Hoppas verkligen att dem vill ha mig nästa säsong igen för det enda som skulle göra att jag inte ville jobba där nästa år skulle va om någon ger mig 3 ggr mer i lön, och det lär ju inte hända.



J - ikväll

En dag eller in time?

  
 


J - the only way is up

Fick igår reda på att mitt gymkort tydligen inte går ut förrän slutet av december, kände mig lagomt dum med tanke på att jag inte jobbat på en månad och har haft hur mycket tid som helst till det om jag hade vetat om det. Så nu snart ska jag åka iväg och träna, kommer antagligen känna mig som en nybörjare igen men det ska bli skönt att börja springa på bandet igen.




RSS 2.0