J - helgen

I fredags fyllde andra halvan av bloggen 19 år, jag åkte över till henne på förmiddagen och vi gick till vh och sola och sen åkte vi hem till henne. Vid 6-tiden kom det massa tjejer och vi åt middag och började föra inför utgången på Pure. Tror vi alla har olika uppfattningar om hur kvällen blev men alla hade nog kul, efter pure och några tjejer färre följde jag med Louise till Ambassadeur och sen åkte jag hem.
I lördags skulle jag gått på halloweenfest hos juden men valde att strunta i det eftersom att jag inte har någon fantasi och inte kände för att ge min lever massa jobb igen. Istället blev det film och godis hemma, värt.
Idag har varit som en vanlig söndag, saknar grönantiden lite då söndagar var en av dem roligaste dagarna på hela veckan.




E - Spamalot

Har ikväll varit på teater, eller ja snarare musikal med familjen. Vi såg Spamalot, sjukt rolig. Henrik Dorsin och Johan Glans i mitt hjärta. Klockan har även passerat tolv så nu har jag Elin k92 gått och blivit 19år. Sort grattis till mig.

J - sommarminne



Säger som killen i början, älskar den här låten


J - bacillbio


E - talking loud, not saying much

Jobbade hela helgen, inget som direkt störde mig. Om jag skulle få välja skulle jag jobba varje dag. Okej kanske inte riktigt. Skulle vilja jobba alla dagar utom lördagar, det skulle vara det ultimata. Jobbar så olika långa pass och olika tider, både tidiga mornar och kvällar. Ledig idag iaf, ställde klockan på 07.30 för att hinna med lite stuffs på morgonen, solade och tog en långpromend. Nu snart ska jag bege mig in till stan med malin för att finna något att ha på mig på fredag då jag fyller år. Ska bjuda Jossekosse på middag idag också, mysmysmys.

J - london

var som väntat jätte bra igen. Det var lite annorlunda om man jämför med sist vi va där eftersom att det var jul då men det var kul att se london utan alla julsaker också även om det kanske var mysigare sist. Vi hamnade i indiatown, det måste vart det för jag har aldrig sett så mycket indier på samma ställe, men hotellet var iaf bättre än sist så det vägde upp. Har under dagarna som gick gått på oxford street fram och tillbaka tusen gånger, varit i hyde park, vart på ripleys museum på picadilly och lite annat sånt. Primark var en besvikelse men jag fick i alla fall med mig hem en del saker ifrån andra ställen. Hade ju vart kul om man hade en bättre kamera också, så man fick med sig hem lite bra bilder också, menmen.








E - gogogo

Fick för mig att jag skulle testa på Detox och just nu är jag inne på dag 4 och jag mår förvånansvärt bra. Trodde jag skulle gå hungrig och sugen på godsaker hela tiden, men nej faktiskt inte! Själva detoxdrycken smakar dock helvete och att dricka 1½ liter av skiten känns inte jätte skoj. Menmen, vad gör man inte för att rensa kroppen? 

E - How you gonna breathe if you're underground? How many times will you try?

Ibland hatar jag mitt liv. Typ som nu. När jag vet att jag skulle kunna få en rolig kväll men sitter istället med olja i håret, ensam och tittar på film. Helt lonley, till och med mina föräldrar har mer liv än mig. Känns fint. Inte fan har jag frågat någon är sugen på att umgås, nejnej. Jag ska sitta ensam och tycka synd om mig själv, med olja i håret. Olja som förövrigt ska få håret att växa, uppåt 5 cm i månaden ist för 1 cm. Spännande. Jo ni förstår jag satsar på att skaffa ännu mer utväxt än jag redan har.. Jag finner något positivt i allt just nu. JUSTE, ska upp kvart över sex imorgon också. Score




E - Grymmaste texten



Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk Och jag är beredd och gå i döden för din rätt Och döda mig om jag inte har rätt

Krossa alla fönster, slå in hans ögon Lovat honom veta, att inget är som förr Säg som det är nu Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla:

Han har bränt alla tänkbara broar Han har sänkt alla möjliga skepp Han har kallat dig 'äckliga hora' Han har till och med spräckt din läpp Borta några veckor från huset Kommer hem med läppstift på kuken Jag tror aldrig att han kommer å fatta Om du inte låta nävarna snacka Han har alltid humör som en åskkur Blir han arg ser han rött som ett stoppljus Matchokillar beter sig som flockdjur Vissa säger 'pang' med ett blockljusljus Denna gång är det du som har ljuset Ingen mer chans, han ska ut ur huset Gör en Lisa "left-eye" Lopez På honom så fort du kan

Krossa alla fönster, slå in hans ögon Lova honom veta, att inget är som förr Säg som det är nu Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla:

Han har missat din mammas begravning (check!) Han har missat din födelsedag (check!) Så det känns som han pushat sin gräns (loser!) Hade inte du högre krav? (va!) Hur kan han vara det största som hänt? (vaa?) Man kan se det på olika sätt Men han har aldrig fått dig att komma Du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten (aaw) Han försvinner iväg när det kniper Och kommer krypande på alla fyra Men en blick som om han ville fria Men i ett skick som han hade klamydia (wow!) Han säger att han vart med någon annan Att han gjort att hon strax ska bli mamma Så gör en 'Lisa "left-eyed" Lopez' På honom så fort du kan Krossa alla fönster, slå in hans ögon Lovat honom veta, att inget är som förr Säg som det är nu Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla as Ett riktigt jävla:

Är han rätt för dig, rätt för dig, rätt Ligger där och luktar sex, kött och lättöl och svett Lilla mamma är du rädd, är du rädd, är du rädd Nej för du är bara rädd om du gör det som är rätt (woo!)

Krossa alla fönster, slå in hans ögon Lovat honom veta, att inget är som förr Säg som det är nu Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser Ett riktigt jävla as

Ta honom i gränden, på vägen hem Hela världen vet att hans sista chans är bränd Så krossa alla tänder, en efter en Och om han inte fattar Börja om igen

Börja om igen Aldrig börja om igen

Ni två kan aldrig börja om igen

E - Börja om igen, aldrig börja om igen

Känns som det var ett tag sen jag skrev något här, så det är väl dags. Måste säga att jag blev lite förvånad över att Jennifer är i London, hört att hon ville dit men aldrig att det skulle bli av! Jaja, så kan det vara ibland. Eller nått

Träffade Emil igår, vi "kollade" på film eller ja sov till en film och sov till halv 1 dagen efter, längre än jag gjort på hundra år. Dagen har spenderats i min mjukisdress i soffan och tittat på My life as Liz, älskar den serien. Sjukt uppgjord men bara så jävla grym. Fick förövrigt en flipp häromdagen och möblerade om i mitt rum. Nöjer mig aldrig, hittar alltid en anledning till att jag måste ändra om, oftast för att det är så stökigt och jag tror att det blir lättare att hålla ordning om jag fixar om lite. Tror ioförsig att det beror på andra saker än själva rummet. Men det är en annan femma.


J - Imorn

Har varit och solat och även hunnit träffat Emilia en snabbis nu på dagen, sjukt länge sedan jag träffade den människan då det inte har varit på ett uteställe eller en hemmafest. Men nu sitter jag här på min säng, har precis duschat och känner mig sådär lagomt spänningsfull som man ska känna sig innan man ska göra något man verkligen har sett fram emot. Jag har packat klart i princip allt tills imorn då jag ska till London igen. Längtar tills jag går på oxford street igen, är i hyde park, kollar på kläder på topshop, sitter på tunnelbanan, hör alla engelska röster. Det är något speciellt med London, jag säger bara det.

 


J - I've got the moves like Jagger

Gårkvällen hos Karin var superbra med massa plockmat som hon hade varit duktig och fixat, vi drack, vi prata, lyssnade på musik, fixa och spela kort. typ det vanliga egentligen. Efter det drog vi oss vidare till Collage och sen följde jag med Emelie och Christel till Snaps.
Har en förmåga att tappa bort saker när jag är ute har jag märkt, inte för att det är någon nyhet egentligen. Det har varit så sen början. Har tappat alltifrån busskort, en kavaj till läppglans. I somras var det något som kom bort varje utgång tror jag. Har däremot aldrig tappat bort en mobil eller nycklar vilket jag är stolt över. Igår trodde jag att jag hade tappat bort min kofta, märkte inte att den var borta förrän minst 4 timmar efter. Så viktig var den, hursomhelst hade jag glömt den på första stoppet. Vaken tjej.

 


J - this is what I'm made of

Fick idag ett samtal ifrån Barista fair trade coffée om att dem vill att jag ska komma och provjobba hos dem nästa vecka, gissa om jag blev glad och lättad. Har väntat på det samtalet hela veckan och jag vill verkligen ha jobbet på just det cafét så jag hoppas att allt går vägen!

Ikväll är det utgång som gäller, men först ska vi hänga hemma hos Karin. Kommer bli nice! 


J

Precis varit ute med Cleo, gick en långpromenad ner till sjön och tillbaka. Nu ska jag bara byta om och ta mig till stuvsta, ska iväg och sola och sen simma. Har inget annat vettigt att säga förutom att city and colour är i london nästa vecka, jag är då också. Gissa om jag vill se honom då!



J - got this feeling you can't fight

Har precis fixat iordning mig för att åka iväg till handen och uträtta några ärenden, har redan hunnit med att ta en springtur ute och städat igenom hela mitt rum. Effektivt för att vara jag den senaste veckan kan jag säga. Vet inte hur den här veckan ska gå, lite läskigt att inte veta vad man kommer göra eller vara om en vecka. Saknar lite struktur, jag vill ha ett jobb. Ge mig jobb


J - nytt

Har hittat mina nya "utgång" skor. På bilden ser dem enligt mig ut att va normalhöga men när jag fick hem dem upptäckte jag att dem nästan var föör höga. Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar skyhöga klackar eller om det kanske är lite tacky?


J - det kanske går bra nu

Tänkte precis skriva ett klagoinlägg om hur trött jag redan är på att vara arbetslös och att söka jobb när min mobil precis ringer med okänt nummer och det är en tjej som vill att jag ska komma på en intervju till ett jobb som jag sökte idag, vilket nu betyder att jag har 2 intervjuer att gå på imorn. Kanske turen vänder? Fullspäckad dag imorn iaf.




E - It's a new day, it's a new life and I'm feeling good.

Yes, precis så är det. Nu jävlar ska det slimas till, ska fan inte rulla fram på stranden. Från och med igår är det inga onyttigheter förutom en dag i veckan. Ska sluta med dåliga vanor som att äta oregelbundet och hitta på alla ursäkter i världen för att inte träna.


J - villha

Onsdagen är föresten dagen då allt händer, jag ska på arbetsintervju och på kvällen ska jag på kryssning med grönanmänniskorna. En sak som händer emellan som jag inte vet än hur jag ska lyckas klämma in är att Whitney Port ifrån the hills/ the city är i gallerian kl 6 på bikbok för att lansera hennes kollektion. Hur coolt?


J - the end of the beginning?

I lördags var som sagt sista arbetsdagen på grönan, hela dagen kändes lagomt sorglig och man fick massa nostalgikänslor. Känns relativt konstigt att man inte ska åka dit mer när det har varit ens vardag i ett halvår nu. Efter att alla hade lämnat in alla kläder och annat var det sista pubkvällen på krejsys med bartömning och efter det förflyttades vi till andra sidan vattnet. Igår spenderade jag i princip hela dagen ute med min familj i vårsta på en släktings landställe. Den här dagen tänkte jag fördriva med att söka tusen jobb, vill inte va arbetslös en enda dag till.


E - 15 januari till....?

Ju längre tid det går, desto svårare är det att komma till skott att skriva.  Stora planer har smidits på senare tid nu har de äntligen blivit verklighet. Josefine och jag åker till Asien den 15 januari på obestämd tid! Vi startar i Thailand, Koh Samui och rör oss nedåt i landet och vidare till Malaysia. Hemresan är ombokningsbar men planet hem går ifrån Bali. Så sjukt taggad!

RSS 2.0