J

Ska snart ta bussen in till stan, ska eventuellt köpa ett par skor som jag har kollat på ett tag. efter det är det jobb 13.30-21.00 och efter det är det tänkt att jag ska på Amandas 19årsfest!



J - torsdagskväll

Snow Patrol var verkligen över förväntan, riktigt bra sångare och dem spelade bara alla bra låtar och alla mina favoritlåtar utom en, älskar när dem sjöng Run som är en av mina absoluta favoritlåtar. Värt


J - calling out in the dark

Har inte kunnat träna på hela veckan, men nu börjar den här förskylningen försvinna och förhoppningsvis kan jag börja träna imorgon igen! Får för mig att bara för att jag inte tränat på några dagar så har jag gått upp i vikt, men det är nog förmodligen bara ännu en av alla fixtankar jag har. Nu ska jag börja fixa klart mig, ska iväg till Patrik och senare ikväll ska vi till Munchenbryggeriet och se på Snow Patrol! 



J

Har köpt min biljett till Summerburst i Stockholm nu, jag har skjutit upp det jätte länge och jag kände verkligen att det var på tiden nu. Kommer ihåg förra året när jag var med Jennie och Emilia i humlegården och hela parken var full med taggade människor som skulle till summerburst och jag minns verkligen hur mycket jag bara ville strunta i mitt jobb, sno en biljett och följa med. Så man kan ju bara inte missa det när det är ännu större iår. Kommer bli bra och längtar himla massa till sommaren! 


J - Tjugoårspresenter till mig själv?

 






  

 

Midcut boot






Nelly Accessories - Rafaela



J - If you're important to them, they will always find a way to make time for you

Har varit ledig hela helgen, för en gångs skull känns det som. Har fördrivit tiden med besök i stan, nacka forum, god mat och filmtittandes. Men nu är det en ny vecka vilket känns sådär, har i princip bara eftermiddags/kvällspass och jobbar 6 dagar denna vecka. Samtidigt har jag blivit förskyld vilket gör att jag inte kommer kunna träna igen förrän det är borta, det går bra nu... Men något positivt är i alla fall att på torsdag ska Patrik och jag se Snow Patrol som jag fick i julklapp av honom och helgen blir förmodligen bra också!  








J - life doesn't get easier, you just get stronger

Godmorgon! Har precis ätit frukost och tänka åka iväg till gymmet om en stund, har suttit och kollat på träningsskor eftersom att jag verkligen behöver ett par löpningsskor. Har i 3 dagar nu haft ont i min fot så att jag inte kan springa vilket suger eftersom att det är det enda som jag verkligen vet ger mig resultat och jag tror att det kan vara mina dåliga skor blandat med överansträgning. Såg hursomhelst ett par skor som jag tyckte var skitsnygga för någon dag sedan på en annons och har suttit och letat efter dem men jag hittar dem verkligen inte igen. Himla typiskt, vill inte ha skor så man känner sig som en storfot och måste ha springskor. Alla andra verkar hitta fina träningsskor förutom jag. Efter träningen är det jobb hela eftermiddagen och kvällen. kuligt



J - P


J - dålig dag på gymmet, ont och brist på motivation


J - 9 februari

Idag fyller tjejen bredvid mig på bilden 20 år, är något avundsjuk att hon får gå på systemet innan mig. Men om mindre än en månad får jag också! Längtar tills på lördag då vi ska fira henne, Grattis Emilia!



J - escape me

Nu ska jag iväg till jobbet, jobbar 14-30-21. Efter det är det utgång med 3 tjejer som gäller eftersom en viss speciell person fyller 20 år imorgon, har ingen aning vart vi ska än men det kommer nog bli bra vilket som!




J

Klev upp klockan sju igår imorse fast jag inte hade behövt gå upp förrän först vid 9, befann mig på gymmet i fruängen halv 8 med alla pensionärer och sprang 9 km, så nu är jag 1 km ifrån målet och det som jag orkade för ett år sedan! Creed till mig måste jag ändå säga. Resten av dagen jobbade jag, slutade först vid 8 och åkte hem till Patrik och kollade på en liten del av melodifestivalen, brukar alltid klaga på det programmet och det är väl inte så konstigt om man tänker efter men hur som helst så måste jag säga Loreen, jävlar vad hon är bra!
Nu ska jag ta mig iväg till gymmet igen i alla fall, måste springa bort godiset jag har ätit igår och nu på morgonen. Ikväll blir det förmodligen bio



J - Drive until you lose the road or break with the ones you've followed

Idag har jag varit ledig ifrån jobbet, första gången sedan i tisdags förra veckan. Kan lova att det var väldigt skönt att sova lite längre än vad jag brukar få och inte behöva stressa med allt. Har sysselsatt mig med att städa mitt rum, träffat Emilia en stund i Haninge centrum. Efter det har jag tränat och nu sitter jag hemma i min säng med Patrik. Rätt bra dag! Imorn är det jobb och träning igen som har blivit standard för mina dagar. Känner mig rätt duktig ändå, tränar minst 5 dagar i veckan och springer minst en halvmil varje gång. Då borde man få lite resultat snart?


J - Sommar

Min största motivation på jobbet just nu är att kunna göra sommarens planerade resor med Patrik, har redan bokat Chania i Kreta en vecka, har velat åka till Grekland i flera år och nu äntligen ska det bli av. Efter det ska vi vidare till athen med flyg till Madrid. Sen till Patriks släkt i Burgos, Barcelona, Valencia och till sist Benicassim och festival med massa andra. Ska få se min nya kärlek Florence + the machine! Förhoppningsvis har jag pengar kvar till summerburst och får plats med jobb på grönan också. Då kan jag inte tänka mig annat än att sommaren kommer bli grym!  







RSS 2.0