J - 23 dagar kvar




J - 24 dagar kvar

Känner att det här inte är min dag, inte på humör för något eller någon, vill bara ligga i sängen hela dagen med en fet godispåse och en pepsi max. Eller vill jag? Har hur som helst nyss tagit en powerwalk/springtur ute, duschat och ska snart äta lunch och sen cykla iväg till västerhaninge och sen ta tåget till jobbet. Känner inte för att jobba överhuvudtaget idag, men en liten tröst är att det bara 2 veckor kvar tills jag har semester. Alltid något



J

Nu ska jag cykla iväg till västerhaninge för att sen ta tåget till gymmet, Ikväll är det jobb och direkt efter Jonathan Johansson på lilla scen på grönan.
 


J - Will you run with this dream, or will you run alone

Nu är det bara 28 dagar tills att vi åker, det betyder att jag har 28 dagar på mig att forma min kropp mer mot ett håll som jag vill. Hittils har jag skött mig bra, tränade i måndags och i tisdags och sprang 1 mil under en timme båda gångerna. Igår cyklade jag åtminstone 8 km och körde en jogging/springrunda ute. Förhoppningsvis håller motivationen i sig! Jag har bestämt mig att om jag klarar mig helt utan godis och glass i 2 veckor så ska jag belöna mig själv med att få göra en till tatutering som jag velat ha i mer än ett år nu. Jag ska inte heller dricka något på åtminstone 2 veckor heller, kommer förmodligen bli svårt det med med tanke på pubkvällarna, men det kommer vara värt. Får se om jag klarar det, ingen enkel match för mig om man säger så. Men får se Grekland och tatueringen framför mig! 





E - I'M BAAAAAAAAAACK!

Hallå där, det var inte igår. Inte förra veckan, eller förra månaden sen. Känner mig redo att sätta igång igen efter resan. Nu börjar jag komma in i vardagen igen, drömmer inte att jag bara är hemma och "häsar på" en stund. På tal om det, resan. Bästa jag gjort i mitt liv, ångrar inte en sekund att jag drog. Varit på sånna fantastiska platser, nu vill jag bara se mer!

J - Bara en månad kvar nu

Tills Patrik och jag sitter på planet på väg till Grekland och våra andra resemål. Fan vad jag längtar!


J

Var på Skansen och en liten stund på grönan med Lillasyster och Patrik i söndags, kul vare. Vi upptäckte att hon hade en oupptäckt talang, grym på att fota är hon och bara 3 år?














J

Har märkt att jag många gånger inte vet skillnaden på dröm och verklighet, att vissa saker som jag drömt tror jag har hänt och tvärtom. Som inatt tror jag att jag drömde att det kröp en grävling på vår tomt (?) när jag vaknade fick jag för mig att det var på riktigt men kom sedan i alla fall fram till att det kan det inte ha vart, för då kommer jag aldrig våga gå ut igen. Hur som helst, gillar inte grejen. Vill känna att saker har hänt på riktigt och att annat bara är drömmar.


J - dagens i-landproblem

Varför klippte jag mig? Varför har jag en stor finne på hakan? Varför är jag fortfarande sjuk? Varför har jag inte tränat på typ 3 veckor nu? och varför äter jag godis?

J

Familjefri i helgen, inget jag kommer kunna njuta av ändå då jag ska jobba hela helgen. Nu ska jag iaf iväg till stan, se om den blåa bikinin jag vill ha finns någonstans, vilket den inte lär. Men hoppas ändå. Sen är det jobb 15.30-21.30


J - <3


J -

Gårdagen spenderades till största del hos Elin, åt lunch med bruden, kollade på kattbreven, en film som jag har för mig att jag såg när jag var liten och typ tyckte om, men nu var den bara jätte konstig. Kan bero på att jag är ca 10 år äldre sen sist jag såg den kanske? På kvällen åt vi hur som helst middag och förade med Jennie, Josse, Louise och Kim och lite senare åkte vi in till Amandas skiva på Le bon Palais. Idag har jag jobbat, förstår inte att jag orkade egentligen, bakis plus förskylning och jobba på ett nöjesfält är ingen bra combo. Men creed till mig för det måste jag ändå säga!



J

Att jag va ute hela helgen resulterade verkligen i en förskylning, känns inte så kul med tanke på att jag ville passa på och hinna träna på mina 3 lediga dagar.  Blir typ tiotusen gånger värre när jag är ute också, fick lite misstankar om att jag va en sån där pollenallergiker men har kommit fram till att det kan jag inte vara, bara en vanlig förskylning. Men ska passa på att åka iväg och klippa mig nu så att jag iallafall får något gjort!


J


J - sommar 2012 <3























J

Har haft några rätt intensiva dagar på jobbet nu, känns skönt att vara tillbaka men samtidigt jobbigt att komma in i ny/gamla vanor igen. Känner skillnaden av att jobba 5-6 timmar som jag gjorde förut och nu 8-9 timmar. Längtar tills det blir varmare ute, så kanske man kan glädjas mer utav att vara ute hela dagarna och slipper få ont i halsen och annat härligt. Något som verkligen känns skönt däremot är att om ganska exakt en månad så har jag semester i mer än en månad, hur nice?




RSS 2.0