J - no, I won't let you down

En stor sten har precis släpps ifrån mitt hjärta. Redovisningen är klar! och håller med Elin lite, för lite duktiga var vi, hihi.
Så nu känns det som påsklovet redan börjat! det enda kvar är franskaredovisningen imorn..

Kan förövrigt inte sluta lyssna på What do you want from me med Adam Lambert, så bra! Kommer antagligen tycka den är skitdålig om en månad, och ångra att jag ens nämnt något, menmen. hehe^^

Nu äre lunch!




E - Weeeeeiooo

Första och sista lektionen för idag är avklarad! Redovisningen gick strålande, fyfan vad bra vi är Jennifer och Emelie. Sitter nu och väntar på att lunchen ska öppna, påsklunch står det menyn idag. Mumsmums! Sen ska vi bara invänta volleybolltuneringen som startar halv ett/ett något sånt. Chiiiiiiiiilldag. Bara imorgon kvar, sen lov. Ibland känns livet bra underbart♥


Kiss me, Kiss me, say that you miss me

Hörde talas om Justin Bieber för många år sen, den urgulliga lilla killen som sjöng cry me a river och spelade gitarr. Han har ju nu släppt ett album, har lyssnat igenom det nu och seriöst, finns inte en enda dålig låt. Helt kär!

Imorn blir det psykologi redovisning, volleybollshit och göra naglar på Annis!


J - laughing with

Dusch, sen tv, sova och imorn redovisning direkt på morgonen, volleybolltävling, sen handen.



Och för ungefär precis ett år sen kunde man sitta ute såhär inne i stan, Känns som det aldrig kommer bli vår iår


J

Har naturkunskapsprov om 20 minuter om Människan, känns som att jag inte kan någonting även fast jag plugga som en tok igår för en gångs skull. Allt går bara in och ut ur mitt huvud, Det är typ tusen obegripliga saker man ska kunna..
Sen är det historia, matte och älskade rörligbild i 2,5 timme. härliga tisdag<3


samma visa varje gång

Varför kan jag aldrig nöja mig? Jag tror minsann att lilla Elin har börjat tänka igen...



E - Måndag

Känns som pusselbitarna här hemma äntligen börjar falla på plats. Syster har skaffat lägenhet i stan och ska flytta i början av maj. Positivt och negativt. Kommer sakna henne här hemma men ibland är hon verkligen pain.

Ikväll ska Amanda och jag promenera.. om vädret tillåter. Känner att den här veckan ska jag vara duktig, tänka på vad jag äter, träna och plugga. Känner mig motiverad, och den motivationen bör jag ta vara på, kan vara borta inom kort!

Kollade igenom bilder ifrån sommaren -08, shit vad man glömmer fort! Här är en bild på mig tagen speciellt till en viss person, haha, fan vad fjollig man var.


J


J - It is what it is

Känner mig fortfarande lite halv efter helgens bravader, var speciellt jobbigt att gå upp i morse. Skulle egentligen gått upp en timme tidigare och tagit mig till ungdomsmottagningen, men jag orkade verkligen inte. 
Men nu är jag i alla fall där jag ska vara, på min vanliga plats på måndagar i väntan på psykologilektion, vi har egentligen ingen psykologi men Elin, Emelie och jag är så duktiga så vi gör allt det vi ska till redovisningen på onsdag. Christel har svikit oss så nu har vi fått mer att göra eftersom hon hoppat ur vår grupp för att göra psykologiprovet istället, har blandade åsikter om det, men jag förstår henne delvis.
Sen vid 3 har Emelie och jag hjärtochlungräddning också, känns inte särskilt lockande att kyssa en docka och sånt där men vad gör man inte för sitt betyg. 
Sen vill jag bara berätta att jag har träningsverk i rumpan och lite i benen idag, är nästan lite stolt med tanke på att det är första gången på mer än en månad jag rört på mig mer än till köket och tillbaka, inte riktigt, men nästan. skäms. Vad hände med gymningen och att sluta med allt onyttigt?

Den här veckan ser jag i alla fall fram emot några saker
Onsdag = dinero
Fredag = lov, utgång?
Lördag = Patrik <3 och Christels och hennes brors 18-20årsfest,
Söndag = lovlov


E

Kom precis hem. Vakna upp hos Christel sen kom papi o hämtade mig och jag följde med till nynäs för att hälsa på mormor&morfar.

Snart kommer Amanda och vi ska göra egen Ben&Jerry's och käka middag. Hela familjen kommer hem, inte vanligt! Efter middagen kommer Emilia och hon ska sova här, länge sen vi tre gjorde något. Ska bli mys!

J - Why can't we just rewind

Konstig helg. Fredagskvällen var jätte bra, myste med världens bästa.
Lördagen var mindre bra, eller snarare dålig. det blev allt annat än jag tänkt mig pågrund av flera saker bortsett från den delen då Patrik och jag var på bio på Heron. Vi såg Remember me med Robert Pattinson, och jisses vilken bra film! Vi hade väntat oss en ganska kärleksfjantig film och valde att se den för att det inte fanns så mycket annat värt att se, men det var verkligen mer än så. Bästa filmen jag sett på länge. Loveit, Se den


E - 27 mars

Har precis kommit hem till Christel chrills chrillis chrille crillan ceasar, kärt barn har många namn! Båda två ett par gladiatorsandaler rikare. Übersnygga båda två!

Chrills befinner sig i duschen och vi ska snart bege oss till la fleur, en pizzeria här i Tyresö tillsammans med E & V sen ska vi hem till Chrillan och kolla på Titanic och släcka lampan, eller vad man ska säga. Är ju Earth Hour ikväll, kommer bli great!




Akon Feat David Guetta - Nosy Neighbour

"Oh my god, she's doin' it"



Myst med Emilia igår kväll och ska nu dra in till stan med Christel. Uppdaterar när jag är med henne!

Peace

E - Våffeldagen

Eller som Amanda kallar det, VOFFeldagen. Gud vad jag skratta när jag såg hennes fina stavning! HAHA

Jag vet inte riktigt vad det är med torsdagar.. Men jag och Amanda har inte kommit iväg på en enda promenad denna dag, fast vi bestämt. Dåligt! Istället för att promenera och vara hurtiga så åt vi fajitas, våfflor och glass! Nyttiga tjejer... Menmen det är ju bara VOFFeldagen en gång om året så varför inte festa till det, VOFF!

  


J

jag är glad och jag har världens bästa pojkvän. Även fast han alltid ska vara värst





och för er som inte vet så är det våffeldagen idag, det betyder att man ska äta våfflor. jag har redan ätit 2 st. hihi

Du tar kol på mig Willieboy

Jag orkar verkligen inte med William Shakespeare mer, fyfan för dig.


(notera ringen i örat)


E - Stop talkin' that blah blah blah

Skolan tar död på mig. Samhällsuppsats, författarporträtt, naturprov, psykologiarbere+redovisning, franska arbere+redovinsning... och allt detta ska vara klart innan påsklovet! Förstår inte hur jag ska hinna med allt..


J - Para P

När jag satt på det där tåget in till stan för precis 9 månader sen så kunde jag aldrig tänka mig att vi skulle vara där vi är idag. Jag trodde aldrig att det kunde bli såhär för mig, kanske för andra. Men aldrig för mig.
Och jag ångrar inte för en sekund att det gick fort mellan oss, för jag vet hur rätt det var, och jag vill ta vara på varje stund med dig.
Jag älskar sättet du får mig att känna mig, hur vi skrattar ihop, sättet vi pratar med varandra, saker vi gör ihop, hur lika men fortfarande olika vi blivit och sättet vi är tillsammans.
Jag ser mig själv i dig på ett sätt som inte går att förklara med ord, ibland när jag är med dig känns det som jag är med mig själv.
Du är en av den bästa människan jag någonsin träffat, inte bara för hur du är emot mig utan också för hur äkta jag tycker att du är. Jag hoppas, vill och tror att det kommer vara vi länge. Du har förgyllt mitt liv de 8 månader vi varit tillsammans. och jag vet att det inte alltid är lätt, men jag vet att vi är värda att kämpa för.
Du är helt underbar och jag älskar dig så otroligt mycket.




E - Saknar sommaren

Jennifer och jag satt och pratade om saker vi gjorde i somras på tåget hem idag. Här är ett par stunder jag sent kommer glömma från sommaren -09.

 
 
  



E - Håltimme

Sitter nere i sp med Chrillis, ser att hon också bloggar. Haft håltimme sen 10.40... Love östra! Visserligen hade jag lite tur efter som jag inte pluggat så mycket på historia "provet" vi skulle haft. Menmen måste ju göras någongång och vill bara bli av med allt så man kan slappna av. Min matte börjar om 5 min och jag ber till gudarna att käraste lilla Fanny är här idag. Pleasepleaseplease!

E - Vad säger man?

Lördagen blev inte som jag hade tänkt mig. Önskar att jag själv hade lite bättre koll på vad jag gjorde. Eftersom bland det sista jag minns är att jag lockade Jennies hår... och vad var klockan då? Jo ca halv tio. Har iaf lärt mig en läxa. Tur att jag har underbart fina vänner.

Igår söndag vart en luuuuugn dag, blev en liten visit i Farsta hos lillen också. Hihi! Nu sitter jag här och väntar på att lillen ska komma, sen ska jag ut och gå med Amanda. Vi har en del att snacka om, hehe...

Lite bilder ifrån den bra delen av kvällen:



Helgens låt:

J - skönheten med odjuret?



Jag är besviken, Audrina & Ryan Cabrera. Vad gick fel liksom?

J - 20 mars

Gårdagen började med att jag vaknade upp hos min älskling, vi åt frukost och efter det var vi så duktiga så vi gick hela vägen till kungens kurva (tar ungefär 20 min) köpte godis och åt lunch och gick sedan hela vägen tillbaka.
Direkt efter åkte jag hem till mig, åt middag, bytte kläder och åkte sedan vid halv 8 vidare till Wiger's för att föra. Runt halv 11 gick vi över till Danne även kallad "juden". fullt med folk så man fick knappt plats, och efter att vi hunnit vara där i typ en kvart så drog Elin hem efter en liten incident, bra jobbat måste jag säga (a) haha. tur hon hade christel och emelie med sig i alla fall
Jag var iaf kvar där till halv 1 då jag åkte hem till mig med min pojke, åt godis och chips och somnade på 2 sekunder precis efter

Idag har vi bara varit hos mig, ätit pannkakor och tagit det lungt
sedan åkt över till honom, och nu sitter jag här helt själv och väntar på att han ska komma hem ifrån sin match igen. Bara 2 timmar kvar, men nu fan ska jag snart se på gossip girl<3








E - wonderful

Gårdagen var trevlig, mycket snack med trevliga människor, dock ingen dans. Men det tar vi igen ikväll! Inga bilder blev det igår heller, bara några få hemma hos Emelie.
Har precis ätit frukost och ska nu städa mitt rum för att sedan följa med mami och papi till affären. Emilia kommer till mig efter det och vi ska fixa oss tillsammans, även Christel och Emelie kommer till mig under eftermiddagen (hoppas att Jennifer också gör det). Hemma hos mig ska vi fixa och ladda inför kvällens party, jag är så jävla taggad! Sommartema och allt, synd bara att man inte är så brun. Den här hudtonen skulle jag inte banga på att få tillbaka...


E - Girl I wanna party with you

Veckans underbaraste händelse, Christel hittade min mp3 som varit borta i säkert en månad. Jennifer har rätt, känns fan som man blir dummare och dummare för varje dag som går. Mina tabbar med mp3n:

1. Jag var helt säker på att någon 93a hade snott den.
2. Emelie och jag "hånade" Christel för vi trodde hon trodde att mitt headset var min mp3.
3. Christel kollar snett och tar fram min mp3 ur mitt skåp.

Just nu håller jag på att laga middag till min syster och mig, köttfärs och massa grönsaker och potatis i ugn. Mums! Jag fixar även mina naglar, funderar på att göra något crazy... Om någon timme eller så ska jag tagga till Emelie där även Christel befinner sig. Vi ska föra och runt tio ska vi dra till David där det blir partypartyyyyy!


J - I better keep on walking

jag är tröött, och om 20 min har jag och Elin engelska nationella muntligt
och efter det slutar jag för dagen, ganska nice om jag får säga det själv
Sedan ska jag hem och försöka lista ut vad jag ska ha på mig ikväll då vi ska till Carlén för att fira att han fyllt 20 år. har inte så höga förväntningar på kvällen om jag ska vara ärlig, men man får hoppas på det bästa och det blir säkert trevligt eller mer :)
Kommer ihåg sist vi var där, då var det sommar och varmt. Tom tappa sin tånagel och det mesta va lite allmänt annorlunda. haha




 vill ha vår/sommar nu!


J - dagens

Nackdelarna med p-piller

Man är gravid hela tiden
vilket gör att man är en pmskärring för ofta (dåligt humör kan komma på en sekund ifrån ingenstans när man minst anar det)
Man vill äta hela tiden, inte för att man är hungrig eller sugen på något, bara för att tugga på mat (och tro då inte att tuggummi ingår i det)
När man vill äta så vill man äta allt, precis allt
Man mår illa någon gång under dagen precis varje dag
Man får liknande migrän minst en gång i månaden
Man måste komma ihåg att ta ett piller varje dag vid en viss tid


Fördelarna med p-piller

En mini jennifer kan inte komma till


varför fick jag inte bli kille?


E - Döööööö

Seg dag, inte gjort ett piss. Kommer ingen vart på samhällen, sega lärare som inte hjälper en! (bara för det så kom han) men gick lika fort...

Idag ska jag sola och träna efter skolan, inte vart på gymmet på hundra år sen känns det som. Fy skäms! Fast jag har faktiskt varit "sjuk", hostat iaf. Får bli min bortförklaring! Får bli en 20 minutare så man får lite färg tills på lördag när det är sommarfest! Btw så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig.. As svårt. Får bli kvällens uppgift! Nu ska jag vänta på att läraren ska komma tillbaka så jag sen kan smita! Hihi, så busig!


J - Bitter cold but you warm me

 

idag är en bra dag för
1, jag känner mig lite allmänt positiv
2, det är pannkakor till lunch!
3, jag ska hem till världens bästa Patrik sen efter skolan, 
han ska få en liten present av mig också, satans gullig jag är egentligen. men han förtjänar det efter allt och för allt han gör för mig :) hihi






E - Längtar tillbaka

Kollade igenom lite bilder på datorn och hittade två mappar vid namn Thailand 2007 och Thailand 2009. Satan vad det högg till i magen, jag vill verkligen tillbaka dit. Saknar miljön, värmen, maten, folket, allt!

2007 (2 Januari - 19 Januari)

   

2008/2009 (18 December - 9 Januari)

   

   

     


E - mmmmm

Idag har min underbara skola lagt ut en programdag, denna dag kallade dem så fint uppgraderingsdagen. Man får alltså chansen att ta igen i de ämnen man ligger efter i. Och eftersom jag är en sådan person som jobbar bäst hemma i vårt fin/matrum så beslöt jag mig för att stanna hemma (fick för min lärare, så inget skolk här inte).

Jag började dagen med en joggingtur från min dörr till busshållsplatsen mulsta vägen. Jäklar vad jobbigt det var, men med musik i öronen klarar man allt, nästan iaf. Promenerade hem och åt frukost. Det tog 45 minuter, tror att jag ska göra detta minst en gång i veckan på morgonen. Det funkar ju faktiskt att göra det på vardagarna då jag har sovmorgon och om inte annat på lördagen eller söndagen. Värt att fundera på iaf.

Nu sitter jag här och har kommit igång med skrivandet, det flyter på för en gångsskull. Har precis gjort Jennifers enkät, sikken vän man är. Altt för dig hjärtat;)


Mars för 1 år sen, underbar tid


J - ge mig hjälp!

http://www.surveypirate.com/Survey.aspx?surveyid=13526&sp.mac=cF0nemFBZWPmPlo1twIYOw%3d%3d


jag har gjort en enkät till min uppsats i samhälle b, och jag behöver verkligen hjälp
så om ni inte går in på den här sidan och gör den så gillar jag er inte längre!
det går fort(:

E - Vårkänslor

Idag har varit en sån där super bra dag! Allt har känts så himla bra! Eftersom Christel fyllde 18 år idag fikade vi och gav våra presenter och tog en vårig promenad i Skogås hood's. Sen fick Christel en flipp och beslöt sig för att hon skulle pierca naveln och det var just vad hon gjorde! Jag, Emelie och Linn var med som psykologiskt stöd.

Amanda och jag beslöt oss för att nu är vintern slut, vilket betyder måndags och torsdags promenader. Vi var så grymt duktiga i slutet av sommaren och framförallt i höstas. Denna vår kommer vi att vara minst lika duktiga, motivationen är på topp, underbart!


E - 15 mars

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Christels födelsedag HURRA, HURRA, HURRA!
Grattis finaste Christel!♥


J - gårdagens

Patrik och jag sitter på mcdonalds i stan, har precis tryckt i oss massa onyttigt
Jag pratar om att jag vill göra piercing i naveln och efter ett tag (jag vet inte hur) säger Patrik

P - jag lovar att du inte vågar!
J - ska vi slå vad?
P - aaa, vi går och gör det nu då
J - aaaa, vi gör det!  ..eller är du seriös?

15 minuter senare så har jag det,
undra vad mamma kommer säga :) hihi


E - it's a beautiful day

Om ca tio min går bussen som Amanda och jag ska ta till Västerhaninge för att där möta upp Emilia och äta middag på Thai/kina restaurangen, ska bli mycket trevligt. Hoppas det blir mer lyckat denna gång mändis, höhö. Sen ska vi hem till mig och mysa. Pappa är inte hemma så mamma vill helst ha mig hemma, pussy...



snart ett år sen


J

Jag gillar linköping, det är en trevlig stad. iaf av det jag hann se
Vi åt på en grekisk restaurang där killen som jobbade där var skittrevlig. en rolig sak var också att han hörde på oss att vi inte kom därifrån och att när vi sa vi skulle på en konsert så sa han" aaaaha, ni ska se kentaaa"
HM där var också som himmelriket jämfört med i Stockholm. Fanns jätte mycket som inte finns i stockholm än och saker var inte slut som här. Patrik fann också det stora nöjet i att shoppa på Clas Olhsson, köpte b.la en nästrimmer för bara 45kronor. riktigt fynd må jag säga

Kent konserten var också bra, förutom att mina fötter dog och att det va så jäkla varmt och att dem inte sjöng vals för satan.
Precis innan konserten fick man ju också reda på att man fått en konstig människa efter sig på facebook. roligt, speciellt med tanke på att jag ser mig själv som en väldigt rädd människa.
Så igår när jag skulle åka hem så åkte patrik med mig hela vägen till vh för att sedan åka hela vägen tillbaka hem. (jag har världens bästa pojkvän<3)


ser dock ut att bli en helg där jag inte kommer gå ut själv en enda gång.


E - What to say

Härlig hemresa idag måste jag säga! Fyfan, tåget stannade i Jordbro och ville inte gå längre, alla passagerarna beslöt sig då för att ta bussen till Västerhaninge. Passagerarna var ca 100 pers. Lyckat? Nej. Jag hittade nea och vi insåg att det inte var någon idé att vänta så vi gick till Västerhaninge, ganska mysigt förutom att jag inte hade några öron kvar när jag kom fram, dem kändes varma för att dem var så kalla.

Nu tar batterierna i datan slut när somhelst! Lär väl blogga imorn, vi har ju naturkunskap. Och alla vet vad det betyder. Facebook *host* herregud, den arma kvinnan har ingen koll alls.

Robyn - With every heartbeat (acoustic)


E -

Fan vad jag saknar min mp3.. Glömde den vid en data i skolan innan sportlovet. Vad hände med Östras policy? "Här är folk ärliga och lämnar in upphittade saker blablabla" - in my ass säger jag!

Känner mig otroligt känslosam ikväll, don't know why.. Här är en låt som Christel visa för ett par veckor sen, helt underbar måste jag säga. Den liksom känns. Nej, nu ska jag sluta fjanta mig och hoppa i duschen!

E - Håltimme

Inställd engelska, NICE!

I've got the grooves in the truck about six chicks deep and you know cause we rolling to the streets at six...

Där har vi texten till keep it going louder Emelie, dem sjunger alltså inte " I got the girls in the lala stump sexy and you know blabla is sexy" som vi trodde!

J

sitter här hemma hos familjen LundH och har precis ätit
Patrik är på träning, första gången jag är här utan honom
Funderar på att göra något busigt, typ klippa hål i hans kalsonger eller gömma lite saker. han sa faktiskt att jag fick göra vad jag vill..

är ett jätte läskigt program på tv4plus just nu också, övergivna barn som ser ut som barn från typ skräckfilmer.
rekommenderar det inte, hör hur patriks mamma och syster typ ojar sig över det enda hit. hahah

väldigt intressant. ja


E - Psykologi

Imorgon har jag prov i psykologi. Känns mindre bra, med  tanke på att jag ská sätta igång med pluggningen nu. Hm, bra planering Elin!

Gårdagens skönaste:
(Emelie och jag gick till Media för att Emelie skulle hämta ett uppgiftspapper ifrån våran rörligbild lärare Rolf)

Emelie: Men Rolf jag behöver hörlurar..

Rolf: Okej... Amen ta dem här.. Men då måste du öppna den med något... öh, har du en kniv på dig?

Emelie & Jag: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!



J - allt vänder om igen

Imorn är en bra dag.
för då ska jag, min Patrik och hans 2 kompisar åka bil ner till linköping och se Kent.
min önskan är att jag inte kommer dö av bilresan, och att lägenheten vi hyrt är anständig
jag hoppas också att det finns en bra pizzeria eller grekisk restaurang där. är verkligen så himla sugen på det!
Det är också en bra dag för att jag "slipper" psykologiprovet och allt annat roligt med skolan, en annan bra sak är också att jag inte kommer till skolan dagen efter heller(:


föresten så tycker jag att det är väldigt fult att ha en blomma i håret på vintern, ser bara konstigt ut
nu vet ni det också!


J

världen är för liten

E - Less

Första natten jag sov själv på mer än två veckor. Mot all förmodan skönt. När man är trött på sig själv vill man faktiskt bara vara ensam. Var i stan igår, kollade i affärer och åt middag med Amanda sedan gick på bio med Jennifer, Christel, Emelie, Patrik, Tom och Josefin. Fick med mig ett skitsnyggt linne ifrån monki, mycket nöjd, kommer att vara assnyggt i sommar till ett par jeansshorts!

Middagen blev mindre lyckad, otrevlig peronal, kall mat och tusentals människor. Amanda och jag ville bara dö. Filmen vi såg, Shutter Island, var säkert bra, om man förstod den, borde ha varit lite mer fockuserad. Mitt mål under filmen var att hålla ögon öppna, lyckdes sisådär. Ville att fimen skulle vara slut efter en kvart så jag bara kunde få åka hem och sova.

Min mobil gick sönder igår, drog ner mitt redan dåliga humör till botten. Jag ber om ursäkt till alla som fick smaka på det. Men som jag brukar säga, Man måste ibland vara ledsen för att kunna vara glad, annars märks ingen skillnad.

Idag ska jag på bio igen och denna gång blir det snabba cash. Får se om jag lyckas hålla mig vaken denna gången^^

E - Taggar!

Sitter hemma hos Amanda och mumsar på Ben & Jerry's, Elin & Amanda's. Vi gjorde egen igår, det blev verkligen jätte mumsigt! Har bott här på hotel Wigers ett par dagar, trivs som fisken i vattnet måste jag säga!

Idag har vi varit på ikea och handlat saker till Amandas rum, på hemvägen fick hon ett samtal av sin bror "Bangar du och dina tjejer på fest ikväll?" och nej det gör vi inte så nu ska jag och Amanda fixa iordning oss, baka kladdkaka, äta middag, sen kommer förmodligen lite folk hit och slutligen beger vi oss mot Trollbäckens ip!

Taggataggatagga..!


J - bättre sent än aldrig

Min födelsedag blev partvis väldigt bra.
La roux spelningen på Berns var mycket bättre än väntat, hon hade skitcoola kläder och sjöng inte alls falskt. Och slutet när hon sjöng bulletproof var gryymt! minus på äckelvidret som stod brevid oss dock. 
Drack min första lagliga cider ute också, hihi

Idag har Patrik och jag bara varit inne i stan, köpt jacka och fikat på bellmans. äppelochblåbärspaj <3
och imorn blir det bio med patrik, elin, amanda, emelie, josefin, christel och tom
 


E -

Ska åka till västerhaninge för att överlämna min blåa klänning till Josefine som ska på kryssning på fredag. Sen ska jag hem till Apis igen, och vad vi ska göra har jag ingenaning om. Bara slappa I guess! Har precis fixat mina naglar, rosa fick det bli den här gången! Men nu måste ruuuuuuusa!


E - Vad händer..?



Nu beger jag mig till min apis!


E - 3 mars

VAD ÄR DET FÖR EN DAG? ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JENNIFERS FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRA!


(världens charmigasre bild, höhö)



J - 181818181818181818181818181818181818181

härligaunderbaraefterlängtadedag<2

har precis kommit hem från en fika med elin och emilia, fick jätte fina presenter <3
ska snart in i duschen och fixa mig, och sen kommer Patrik lagom till middagen
och ikväll ska vi till Berns där vi ska se La Roux.
heelt wonderful :D


fd


E - Take it off

Josefine har precis begett sig hemåt, för att sedan gymma. Duktig tjej det där! Jag har inte tränat på ett bra tag nu med tanke på att jag låter som en gammal rökkärring när jag hostar.. Josefine och jag har verkligen våra stunder, vi hade väldigt roligt igår. Mmsa bland annat den första bilden till två mycket stiliga herrar, dem måste trott att vi var dumma ihuvudet. Haha!


 
Lite bilder från igår;)

Idag ska jag fika med Josefin Eriksson, en barndomsvän som jag inte träffat på över ett år! Ska bli mycket trevligt, mycket att prata om. Senare ska jag hem till Christel, och vi ska... Ja, Christel, vad ska vi göra... hehe. 


Jag och Josefin, ca 3 och 4 år

RSS 2.0