J

Nu ska jag snart iväg med la familia och Patrik till Gröna Lunds genrep, öppet bara för oss som jobbar och folk som är bjudna av oss som jobbar. Ska bli kul!


 


J

Min nya bikini ifrån fashion agains aids kollektion från HM iår, enda sedan jag såg den visste jag att jag skulle ha den så igår när den släpptes åkte jag in till stan, trodde att jag var i helt okej god tid, var där en kvart efter att HM öppnat, och typ allt jag ville ha var slut. Till och med slut på HMs hemsida! Fick nästan ont i hjärtat men efter lite tid lyckades jag få tag på en överdel och underdel. Så nöjd, så glad. Köpte även en himla fin topp ifrån Lindex, längtar tills jag får bära den.




J - we don't remember days, we remember memories

Skum dag, ingen energi, knappt någon träning. Positivt var att de va 50 procent på bikbok vilket ledde till bland annat inköp av en röd stor väska, en mjukiströja som jag velat ha hur länge som helst och lite annat. Stod i kö med Elin och Malin i en timme, förmodligen var det värt det men kön var inte längre än typ 10 meter så man kan ju undra vad dem gjorde. Har suttit och sökt runt lite på volontärresor ett tag nu, något som jag verkligen vill göra någon gång i mitt liv men förmodligen kommer vara för feg för att göra själv. Har hittat en resa där man ska ta hand om orangutanger i malaysia som jag tidigare har tittat på, någon gång ska jag!


J


J - hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Halva veckan av mina lediga vecka har redan hunnit gå, tiden går för fort men jag har iaf hunnit med att träna, städat, ätit lunch och kollat igenom papprerna till utbildningarna på grönan idag. Älskar vädret också, älskar typ den här dagen i allmänhet av egentligen ingen anledning.




J






J

Kom nyss hem ifrån kvällens "äventyr". Har ätit middag hos Elin med tjejerna och sen gick vi vidare. blev en bra kväll måste jag säga. Men nu ska jag sova så gonatt på er!


J

Såg på Skönhetsbubblan igår som gick på svt1, måste säga att det var det bästa jag har gjort på länge. Kan rekomendera att titta på det! Fick verkligen ett helt annat perspektiv på skönhetsoperationer och kom fram till att jag hellre är platt och har smala läppar och ser ut som jag är skapad att göra, än att jag opererar mig och stoppar i saker som egentligen inte borde finnas i mig (nu säger jag inte att jag aldrig kommer att göra det för det vet jag inte, men det är min åsikt just nu) Har inget emot människor som gör det men i många fall förstår jag inte varför folk gör det, och jag tror inte ens att folk vet det själva. Många säger att det är för deras egen skull men jag tror att i de flesta fall så är det bara för omvigningens skull. Jag måste säga att jag förstår de tjejer som är helt platta som gör bröstoperationer för att få något som dem saknar, men att göra något för att göra det bättre förstår jag inte alltid. Varför kan man inte vara nöjd med det man fått?
Det finns en sak som jag hatar med mig själv och det är att jag är så osäker på mig själv ibland, ena stunden kan jag tycka att jag ser bra ut, andra att jag är okej och ibland (för ofta) att jag är ful och att allt är fel. Att jag inte är tillräckligt.. Osäkerheten är något som ligger hos mig men jag måste ändå säga att man blir väldigt påverkad av andra människor, det är ungefär som att min idealbild av en tjej är en vältränad "sund" tjej men i mitt huvud när jag tänker på mig själv så tänker jag att jag inte är tillräckligt smal och att jag inte är fin nog eller tillräckligt bra förrän jag är lika smal som de flesta supersmala modeller är och när jag varje gång tänker på att jag inte kommer uppnå det så får jag typ ångest över det. Mitt huvud är som två olika åsikter, och den ena säger emot den andra hela tiden. Helt sjukt egentligen. Men jag vet att jag blir påverkad av alla tjejer på alla bilder, filmer, bloggar och allting sånt runt omkring mig där alla framstår som perfekta för mig och hur konstigt är det egentligen? inte särskilt mycket med tanke på att om alla andra framstår som perfekta vill man ju inte vara sämre. Man borde fått gått kurs i skolan hur man får bra självkänsla och inte jämför sig med andra lika mycket.

Hur som helst, har typ tusen åsikter och tankar kring såna här saker, skulle kunna skriva en hel dag men det är nog ointressant för de flesta. Men efter att jag såg programmet kände jag bara att jag ska försöka bli mer nöjd med den jag är. hur smal och platt eller tjock och "ful" jag än är, för den enda som egentligen bryr sig om hur jag ser ut är ju mest jag själv. Blir ju inte mer eller mindre älskad för att jag ser mer eller mindre bra ut. Allt annat är bara ytligt isåfall och vad betyder det för en egentligen? Och vem bestämmer vad som är fult egentligen? Nu blev det väldigt mycket babbel, men räknar inte att någon läst. Bara lite av mina tankar

J - now you're just somebody that I used to know

Har jobbat idag hela förmiddagen och eftermiddagen, efter det skulle jag ha tränat men motivationen var noll och jag var jätte hungrig så åkte hem, åt middag och sen fick jag för mig att gå ut på en löprunda ändå och så blev det vilket behövdes med tanke på allt jag äter som jag inte borde äta. Men något som är väldigt bra är att jag bara har 2 pass kvar på mitt nuvarande jobb, känns hur bra som helst kan jag lova. Ska bli så skönt att slippa sitta hela dagarna och  få slippa alla bittra och snåla människor som det finns i detta land. Kommer förmodligen sakna vissa människor men har samtidigt ett annat jobb som jag kommer börja på igen som jag tycker om mycket mer. kommer att bli awsome



J - ett fel närmare rätt

Laxavocadokesolunchmacka, om jag fick skulle jag äta det till frukostlunchmiddag hela veckan ut




J

Varit ledig hela dagen idag, åkte till Kista gallerian med Patrik och gick runt där i flera timmar. Köpte bland annat en bikini, smink och lite andra småsaker. Efter det åkte vi iväg till gymmet, sprang 1 mil på bandet vilket jag nästan aldrig brukar. springer vanligtvis 5-8 km vilket iofs är helt okej också. Nu har jag precis duschat och ätit middag och nu är det Greys anatomy!



J

Patrik och jag bokade precis tågbiljetter till Göteborg i sommar, 524 kronor kostade det för oss båda?! vad hände där undrar jag, sjukt billigt. Vi ska gå runt i Göteborg som jag i princip aldrig varit i bortsett ifrån lisebergs besöken när jag var yngre och sen ska vi även gå på Liseberg såklart. Kommer bli hur bra som helst.  


J

Ska inte köpa några nya kläder denna månad har jag lovat mig själv (bortsett ifrån en bikini om jag hittar någon jag vill ha) Men dessa 4 skulle sitta himla bra i sommar.

Ärmlös Topp Flow Grå
Ärmlös Topp Save Vit



Linne Tencel Feathers Vit


Bamboo Linne Fat Cross Vit



http://www.kandeeshop.se/


J - innan jag dör










































J









J - bio ikväll!


J

Var på Jennies klass studentskiva på Le bon palais igår, förade hos Amanda innan med hon och Josefin och sen åkte vi in till skivan. Väldigt fint ställe men med alldeles för många trappor som knappast kan vara bra, gjorde ett fint fall i ena trappan framför alla människor, vilket resulterade i att jag idag har ont i mina ben. Som "tur" va såg nästan inga fast det var precis framför alla människor, måste hur som helst ha sett väldigt roligt ut.





J

Har inte haft något internet hemma på ett tag nu och därför har jag inte hunnit uppdatera, kanske borde fixa det men det är ju så mycket annat som man har att fixa. eller är jag bara lat?
Är egentligen ledig idag men ska istället på utbildning på Grönan snart. hoppas ni får en fin dag, för det tänkte jag ha.


RSS 2.0