J - Whether you think you can, or you can’t. You’re right

Trött tjej här, ett tag sen jag skrev något här och tänkte att det kanske var dags. Har tänkt så ett bra tag nu men det har alltid slutat med att jag gått och lagt mig eller liknande istället. Så kan berätta lite hur livet leker för mig just nu när jag ändå skriver. Jag hänger ju numera dagligen på Sankt eriksplan hela veckorna, går upp klockan 6 på morgonen och går och lägger mig 10 på kvällen. Vilket betyder att mitt liv inte leker särskilt mycket just nu och att jag i princip inte hinner göra något alls på dagarna förutom att jobba vilket suger lite. Extra jobbigt också med tanke på att jag inte gått upp såhär tidigt typ någonsin tidigare och inte vant mig än. Men hur som helst så är det helg snart, 2 dagar kvar. Gissa om jag längtar! Då ska jag göra allt som jag inte hunnit med som att handla julklappar, träffa Patrik, se nya Sherlock holmes, träna och sova osv. 

E - Summerburst 2012

WOHOOOO. Bokade precis biljetter till summerburst i juni åt mig och Malin. I år är det två dagar, helt crazy. Kände att jag behövde ha något att se framemot när jag kommer hem ifrån lång resan nu i vinter. Höll på att ångra ihjäl mig förra året för jag inte boka, men nu så. Ska bli så kuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!!

E - Andreas Moe, min nya kärlek




E - <3




E - D.Ö.D

Det var mycket som var bestämt för igår, men slutade med att jag bara stannade hemma efter jobbet igår, kände att jag höll på att bli sjuk och det var precis vad jag blev. Skulle jobbat idag men sjukanmälde mig för första gången någånsin under mitt halv år på Maxi. Gått dit när jag var sjuk förut och det var paaaain, kände inte för att plåga mig själv fysiskt. Plågar mig själv psykiskt istället, tänker på att jag gick miste om 715 kr. Jaja, ska jag vara frisk tills på onsdag då Christel och jag åker på kryssning så var detta det bästa beslutet.

E - Det blir inte alltid som man tänkt sig

Var egentligen ledig idag, men det blev inte så. Skulle egentligen ut idag, men blev inte så. Skulle egentligen ge fan i att höra av mig, med det blev inte så. Skulle egentligen förfina sanningen, men det blev inte så.


RSS 2.0