E - häromdan

Onsdagen den 23 juni fick jag ett mycket trevligt sms av min syster där det stod "Jag är bortrest från och med idag tills på söndag, lägenheten står till ditt befogande" Så jag och Christel som jag inte träffat på jätte länge beslöt oss för att åka in till stan och sova över. Vi åt gooood middag och dagen efter gick vi på upptäcksfärd och fann Långholmsbadet där vi solade och tog årets första dopp (iaf för min del)



Torsdagen den 24 juni följde Amanda och jag med ut till Långgarn, hennes supermysiga landställe som påminner otroligt mycket om Krokskär(mitt landställe) som jag förövrigt inte varit på i sommar... Vi gjorde något som utan tvekan kommer att vara ett av sommarens bästa minnen/stunder, vi sov under bar himmel, på hennes brygga/altan med madrasser, massa kuddar, täcken, ljus och musik!



Midsommarafton blev inte som vi först planerat, men mysig ändå. Vi tog ett morgondopp som även var mitt första dopp i havet för iår!




Söndagen den 27 juni fyllde bästaste Josefine 18år och hennes mamma anordnade en överraskningslunch och vin picknick i stan. Efter att vi ätit på en jätte god kinarestaurang och suttit på kajen vid slussen och pimplat vin och skålat begav vi oss hem till Josefine. Där fanns hela tjocka släkten på plats och det bjöds på mat, tårta, muffins och vin. På kvällen droppa några av Josefines vänner in, vi begav oss ut med en båt till en närliggande ö. Underbart mysigt ända tills lilla Elin fick i sig en droppe eller två för mycket..



Den 29 juni drog Jennifer, jag och Amanda till årsta och bada på förmiddagen, sen blev det sommarskola och på kvällen åkte Josefin, Amanda, Kim, Lollo och jag till årsta och tog ett nattdopp. Mitt under vårat toppless bad fick vi sällskap av ett par jete soeta pollacker.. MYYYS!


J - 24 juni

Ska inte klaga även fast jag har ett jobb där jag sitter i en källare då andra är lediga, för idag var det ett år sedan på dagen som jag träffade en viss pojke. Helt galet egentligen. Och imorgon är det midsommar, sen om en vecka åker jag till Alanya med Patrik. Ska bli så otroligt skönt! Och sommaren har kommit till Sverige, det trodde jag aldrig. Så ska inte klaga

E - soooooooommar

Stekt vid Emilias pool hela morgonen innan det var dags för sommarskola. Imorn blir det upp tidigt och sola på årsta, innan jag ska till skolhelvetet...


Kvalitétstid


E - Det var inte igår

Dåliga på att uppdatera är väl bara förnamnet. Jennifer, langa in ett inlägg annars känner jag mig fjantig!

Jag gör en liten resume av vad som hänt och vad jag gjort den senaste tiden (mest för min egenskull så jag ska minnas)

Onsdagen den 16 juni - Övernattade Amanda och jag min syster lägenhet på långholmsgatan, Emelie kom även förbi och åt middag. Amanda och jag åt Ben&Jerry's och kollade på The notebook, gråtfest på högnivå. Supermysig kväll!



Fredagen den 18 juni - Åkte Jennifer och jag in till stan och kollade i affärer, planen var att äta på en grekisk restaurang men pga ÖSregn (och lite smått okunnighet av stan) hamnade vi på Sandy's. Mycket trevlig eftermiddag med skratt, minnen och lite uppdates!

Lördagen den 19 juni - Vaknade upp hemma hos Amanda, hon slingade mitt hår en aning ljusare/kallare. Dagen gick ut på att invänta kvällen då Jocke skulle ha sin utflyttningsfest. Innan vi drog till festen blev det ett klassiskt förkrök @Wigers och även grillning. Jag har inte så mycket at säga om den kvällen förutom onyktert och drama. Men stundtals underbart kul, speciellt på dansgolvet!




Söndagen den 20 juni - Bestod av solning vid Emilias pool med Emilia, Josefin, Louise, Lunkan, Patte, Jonis och Elias på kvällen drog vi (nästan alla) på bio och såg killers, helt ok film. Efter filmen släppte Jonis av oss i stan och Emilia och jag sov över hos min syster. Förvirrande dag men mysig, riktigt somrig!


E - <3

B.O.B feat Hayley Williams - Airplanes



Oskar Linnros - Från och med du





E - för mycket på en gång

Mycket saker som hänt på liten tid. Vissa personers nya sidor har visats, vissa bra andra.. mindre bra!  Har fått en nyckel hem till min syster och imorgon planerar Amanda och jag att åka dit och sova över då Evelina är i Malmö. Kommer bli mysmysmys!


E - Dear John

Igår åkte Emelie, Christel, Josse, Amanda och jag in till stan och gick på bio och åt middag. Filmen var underbar, riktig gråtfilm. Alla fem satt och grät, vissa mer andra mindre, haha.


E - 9 juni

Jahapp då var 2an slut. Helt stört vad fort det gått! Bara ett år kvar, förhoppningsvis kommer det att gå lika fort som detta och förhoppningsvis vara enklare. Om tre veckor, kan jag andas ut. Då har förhoppningsvis Emelie och jag lyckats skaffa oss ett G i matte B. Så sommarlov har jag inte fått på riktigt, ska gå i skolan från 12.30 till 16.00 fram till den 2 juli. WIHOOOO!

E - oopsi


This life is so sick, you're automatic to me


Upp och ner, ner och upp

Denna helg blev en långis, lite försmak av sommarlovet. Inte haft någon lektion sen i onsdags, skööönt och ska inte dit förens på onsdag, avslutningsdagen. Dock var jag i skolan på torsdagen för att fixa en plats på sommarskolan... Jaja, ska inte deppa för det!

Min kusin kom ner från Boden och var här över helgen för att uppleva en fylla i sthlm, och ja det var precis vad han fick. Stackars sate, men kul tyckte han iaf att det var och tur var väl det!


poolparty @ Emilia


J - never say never

Rubriken passar ganska bra för mitt inlägg nu. Intervjun igår var mycket svårare än jag trott, det mesta var mycket svårare än jag trott. Men i alla fall så är jag kallad till utbildningen nu vilket i princip betyder att jag har fått ett jobb! wiiiho
Så nu hoppas jag bara att jag klarar det här

Perfektion



E - jag är så jävla sämst

Så besviken att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Slitit som ett jävla djur till ingen nytta. KUL! IG i Matematik B är vad som kommer stå i mina betyg, bra jobbat tjejen

J

Just i den här stunden är jag väldigt lycklig, jag har gjort klart allt för 2an nu
och jag ska på min första arbetsintervju idag. Om jag inte får jobbet så kommer jag vilja känna som jag gör nu istället för så jag kommer känna efter, vilket gör att jag ännu mer vill ha det som nu. (förstår om ingen fattar, skulle inte jag heller göra)
Men jag är bara glad.

 


RSS 2.0