J - jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Nu när jag skriver det här är det exakt 8 timmar kvar på 2010. Det är helt galet vad snabbt det här året har gått och det känns som att det har varit ett bra år. Även fast det har varit många stunder där jag velat försvinna så kommer jag alltid minnas det här året som när jag äntligen fyllde arton. Jag kommer också alltid minnas bland annat min första utgång på royal garden, resan till linköping, alanya med Patrik, då jag fick min första tatuering,  utgången i somras på collage, åland, scwhartkoptvisniningen, min första kryssning, då elin och jag blev mörkhyade, London och jag hoppas att jag kommer minnas ikväll som en höjdpunkt. Så nu ska jag börja fixa mig. vi ses nästa år.

 


E <3 Lars Winnerbäck

"Du är ett glashus och jag en sten, men det är du som försöker se igenom mig"



Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå,
kalla skuggor häromkring


E - Leopard

Äntligen fattar jag hur man ska använda nagelkittet jag fick utav Amanda. Såhär blev resultatet:


J - med huvudet på moln

Sitter just nu i en bil på väg hem ifrån nyköping, Patrik och jag lämnade av hans familj på skavsta för en stund sedan och sen åkte vi till det som kallas stan i nyköping. Dem hade ungefär lika många affärer där som i haninge centrum men jag lyckades ändå få med mig några saker till bland annat nyår. Nu har vi i alla fall ett helt hus för oss själva i mer än en vecka, kan nästan inte bli bättre. eller jo föresten. jag skulle kunna sitta på ett flygplan på väg till ett varmare ställe just nu också..


J - lite av helgen







E - Jag vill inte lära mig av livet, jag vill lära livet hur det ska gå till

Shit vad detta år han gått fort, helt stört. Så mycket som har hänt, träffat massor av nytt folk, kommit vissa närmare, andra har jag glidit ifrån. Både på gott och ont. Lärt mig vilka man kan räkna med och vilka som väljer bort en. Även lärt mig att mitt liv handlar om mig, att jag måste göra det jag själv känner för, kalla mig ego, men jag menar när allt kommer omkring så har du bara dig själv, egentligen. Älskar mina vänner det är inte det,  kanske blivit lite mer självständig bara helt enkelt. Jag har fått känna saker i år, både negativa och positiva känslor vilket har gjort att jag är som jag är just nu. Tar allt med en klackspark och väntar på att någon ska sparka till mig och säga lägg ner. Men ska jag vara ärlig så trivs jag med tillvaron. Jag lever mitt liv bara och är nog som vilken 18åring som helst egentligen. Vilket jävla surr, skäms nästan. Menmen, skriva av sig behöver alla ibland. Nu ska jag vika tvätten, plocka ur diskmasiknen och kolla på Tusenbröder, satan vilken bra serie. Ja, jag är efter.


E - annandag jul

Jahapp, då var julen över. Haft en väldigt bra jul med massor av skratt. Tomten kom och hälsade på, iklädd min gamla barnmössa, solbrillor, tiningspapper som skägg och en fasansfullt ful jacka och byxset han gav mig en ipod, plånbok, nagelstuffs och pengar (som jag köpt en kamera för). Glad tjej.  Var på släktmiddag igår också, skulle blivit utgång efter det i Nynäs med syster och kusin, men vi åkte hem och kollade på sällskapsresan ist. Eller rättare sagt sov till den, somna innan tio. Idag har jag varit i Nacka och handlat med christel, och innan dess åkte mamma, pappa och jag och köpte mig en TV, som en extra julklapp bara för att jag är så snäll. Ifrån Nacka fick jag med mig ett par byxor och även en locktång som christel och jag ska dela på, GRYMASTE någonsin!
 
(nej jag orkar inte vrida på bilderna)


J

Mellandagsrea i skärholmen och sen Ikea. Nu väntar jag på mat och sen blir det bio på Heron med Patrik och Michelle.


J - allt jag kan säga är, värt

Jag kan börja med att berätta att julafton faktiskt var rätt okej. Min familj verkade nöjd, det fanns en full tomte hos Lundh, jag fick jätte fina presenter ifrån Patrik fast jag egentligen inte skulle fått nått igen, mer pengar, spel, tomten är far till alla barnen, bråk såklart och en del skratt blev det också.

Sen så igår på eftermiddagen börja Patrik få massa utslag som sedan på kvällen blev ännu värre. Så han och jag var tvungna att åka in till akuten på Huddinge sjukhus. När vi väl är där blir han inskriven på akuten istället för lättakuten som vi skulle till vilket leder till att det som skulle tagit typ högst en halvtimme tar tusen år och ingen läkare är tillgänglig för att alla mer akuta fall går före hans. Så där satt vi i exakt 5 och en halvtimme på Huddinge sjukhus på en lördagskväll i ett rum utan tidningar eller tv för att en dum jävel hade skrivit in honom på fel akut. Sen när klockan är för sent och utslagen spridit sig över hela kroppen kommer läkaren och pratar med oss i 5 minuter och ger honom 2 piller och sen vare tydligen klart. Kom hem halv 3 på natten. Kan bara säga att fy fan vad jag hatar sjukhus.



J - I'm looking at you through the glass

Patrik åkte precis iväg hem till sig, så nu sitter jag på min säng och fixar mig lite. Snart blir det precis som alla andra år Kalle anka, sen efter det julmaten och sedan julklappsöppning. Efter det kommer Patrik och hämtar mig och vi åker hem till honom och hans släkt.  

    


E - danföredopparedan

Igår blev det utgång med massa härliga tjejer ifrån klassen, sjukt kul vare, bland de roligare utgångarna! Idag blir det familjejulmys, hela familjen samlade för en gångsskull redan dagen innan julafton. Uppesittarkväll, klä julgranen och julskinka är vad vi kommer pyssla med.

J

Nu jävlar har vi äntligen jullov.

E - What used to be the present has already flown away

AAAAAAAAAAAAHÖÖÖHIIIIIIIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! - Detta är ett vårl av lättnad. Jag är klar med allt skolarbete för iår. Känslan är obeskrivlig!

Idag ska jag äta middag med Jennie, Amanda (Josse, Lollo?). Hundra år sedan vi träffades, okej inte Amanda och Josse men alla samtidigt.

Imorgon får vi lov också - Jennifers och mitt sista jullov någonsin. snyft

 


J - rewind

Jag kan typ inte släppa branden i gränderna än. Det kunde lika gärna varit ens egna hus. Man brukar ju säga att materiella saker bara är ytliga saker, men tänk er. att alla era foton, alla minnessaker man har liksom är borta och man blir tvungen att börja om på nytt med allt. Jag kan inte tänka mig hur det är, jag kan bara tänka mig att om det hände mig skulle jag bli helt förkrossad. Man blir iaf påmind om att vara extra försiktig med ljus och eld.

Just nu funderar jag på att tvinga Patrik iväg till skärholmen iaf, har 2 julklappar kvar att fixa och jag vill ordna det så fort som möjligt. Dessvärre känns det som att jag håller på att bli sjuk, Men jag hoppas på att det försvinner innan det ens har börjat på riktigt. Vore inte mer olägligt med en förskylning än nu.


E - This life is so sick

Igår när Amanda och jag av en slump skulle åka hem till mig för att hämta en film, fick vi se det mest hjärteskärande jag sett. Det brann i mitt husområde. Inte i mitt hus, men ett par hus bort. HELT SJUKT! Amanda och jag var där före brandkåren, och allt bara av en slump. Vi skyndade oss in till min mamma som inte hajade någonting. När Polisen bad oss packa en väska och ha olåst dörr, höll jag på att dö. Stod i mitt rum och skulle välja ut det jag vill ha kvar. Vi behövde aldrig lämna huset, mamma, pappa och jag somnade på soffan tillsammans.  Det är sjukt vad ett värmeljus kan göra.




J - östra<3

Känns rätt surt när man sitter hemma och pluggar på en fredagskväll, men what to do. Så går det när man gör allt i sista minuten. Men nu har jag iaf skickat in sista inlämningsuppgiften för den här terminen så nu ska Patrik och jag se på bröderna Karlsson, har på något sätt ganska höga förväntningar på den filmen. Hoppas i alla fall att den ska kunna lyckas höja mitt humör.


E - Snälla tjejer...



Haha, tänkte inte på det först men fyfan vad vi är elaka!


E - Tack för pepptalket, Emil!


E - Jag är kär. Sinnesjukt gyrm


Stop me, oh, stop me
Stop me if you think that you've
Heard this one before
Stop me, oh, stop me
Stop me if you think that you've heard this one before

Nothing's changed
I still love you, oh, I still love you
...Only slightly, only slightly less than I used to, my love

I was delayed, I was way-laid
An emergency stop
I smelt the last ten seconds of life
I crashed down on the crossbar
And the pain was enough to make
A shy, bald, buddhist reflect
And plan a mass murder
Who said lied I'd to her ?

Oh, who said I'd lied because I never ? I never !
Who said I'd lied because I never ?
I was detained, I was restrained
And broke my spleen
And broke my knee
(and then he really laced into me)
Friday night in Out-patients
Who said I'd lied to her ?

Oh, who said I'd lied ? - because I never, I never


J

Typiskt mig att aldrig skriva på helger och sen när skolan börjar skriver jag, värt att veta liksom.
Men London var hursomhelst helt underbart. Fick se Harry Potter vagnen efter lite letandes, fick se big ben, the eye, var i picadilly circus, notting hill och i Hyde Park på winder wonderland där det fanns massa åksaker och julmarknadsstånd och till och med en cirkus faktiskt. Jag har druckit engelsk äppelcider, te och ätit engelsk marmelad på macka och fudge. Varit på primemark, typ världens största topshop och fått en ny favoritaffär som heter pull and bear. Finns sjukt mycket snygga kläder och smycken i London och speciellt snygga ringar. Känns som vi var runt i hela london och gick fram och tillbaka på oxford street flera gånger och åkte tunnelbana hela tiden, vi kom hem till hotellet helt slut varje dag. Det var i alla fall väldigt värt flygresan som jag hatar, och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där, eller iaf åka dit igen.



E - WOHOOOO!

Igår gjorde jag det dummaste på länge... jag klippte mig, helvete vad kort det blev. Aja, det växer ut! Christel och jag hittade världens mysigaste fik på söder, as god mat och Melissa Horn i högtalarna, underbart! Syster kom efter ett tag och var med oss. På kvällen drog Christel och jag till Lobby för att se  när bland annat hennes bror och Emanuel ifrån PH skulle gå modevisning. Saaaaaatan vad Emanuel är snygg, min lilla tarzan!

Ikväll är det kvällen jag längtat efter SJUKT länge, middag hos Emelie och hennes första utgång. Denna kväll kommer att bli awesome!


Put your troubles aside and start living
Anybody, can't let go,
Throw away all your problems, cause right now it's party time
Girl dont feel outta place
Coz I, Im in love with this feelin' now, now ahhhahh
Hope that this will last a while, we should make it last a while


E - if it's already been done, undo it




It's a cruel cruel world, to face on your own,
A heavy cross, to carry alone,
The lights are on, but everyone's gone,
And it's cruel

It's a funny way, to make ends meet,
when the lights are out on every street,
It feels alright, but never complete,
without you,

I trust you, if it's already been done, undo it,
It takes two, it's up to me and you, to prove it,
All the rainy nights, even the coldest days,
you're moments ago, but seconds away,
The principal of Nature, it's true but, it's a cruel world,

ooooh oooh oohh, ooh ooh oooh ooh, ooo wooah

We can play it safe, or play it cool,
follow the leader, or make up all the rules,
whatever you want, the choice is yours,
So choose


J - glad chey

Det är exakt 7 och en halvtimme kvar tills jag sitter på ett flyg på väg till England. Är lite nervös redan, var det iofs redan i fredags. Jag hatar att flyga och speciellt med tanke på att jag alltid mår lite illa, men fan va värt det är. Jag hoppas att vi hittar hotellet också, annars blire inte kul. En annan ovärd sak att säga är även att vi kommer bo 5 min ifrån den där stationen som Harry Potter åker ifrån med hogwartståget, så jag kommer alltså få se den där vagnen och det redan ikväll. (ja, jag är glad för det)

Hade velat va med, men jag hoppas att ni får kul på Emelies middag och utgång tjejer! Festa för mig också.



E - HAHA, sköööööön!

Av dem vi beställde vår studenskiva så ska vi få en bartenderutbildning och därför skickade en klasskamrat runt ett meddelade på facebook angående vilken dag som skulle passa för denna kurs, Jennifer skrev då en härlig kommentar som lös upp min bittra tillvaro, HAHA.

 


J - round it goes

Jag säger bara, herrejävlar vilken skit vecka det var förra veckan. Det fanns klart vissa ljuspunkter men de dåliga tog ändå över det som var bra. Vad ska jag säga, i lördags var jag i handen i 2 och en halvtimme ute i kylan, i videobutiken och i ett porthus för att jag har en smart pojkvän som låser in sina nycklar i bilen och det tog ungefär så lång tid innan någon kunde komma och hjälpa oss. Trevligt lördagskväll nöje. Fick träffa några poliser också, vilket kanske var trevligt.. Förstår iofs om dem kommer och frågar vad som händer för det kan ju se lite misstänksamt när någon försöker låsa upp en dörr med pinnar. Patrik körde in i ett staket också tidigare på dagen. Fast det var ju iofs bara roligt. behöver inte säga något mer om förra veckan för det är inte värt att nämnas ens. För nu är det en ny vecka!
Gårdagen tillbringade jag med att kolla på O.C typ hela dagen. Fick hela säsong 2 av Patrik (tror det var en muta för att jag skulle glömma lördagen, men det gör inget <3) Jag älskar OC.
Så idag är det bara plugg som gäller och packa förstås. Sen imorn tror jag att jag ska till skolan och sen är det loondon som gäller! Längtar


E - 7 december



Grattis på 18 årsdagen världens bästa Maui♥


E - Helgen

Helgen har vart fartfylld, fredagen blev det öldrickande med en härlig typ, kände att alkoholen började göra sin rätt och åkte därför hem hyffsat tidigt. Lördagen bestod av hockey match med bror, hyffsat ointressant men satan vad mycket snygga djurgårdare det finns, haha. Efter matchn plockade vi upp Anna och vi åt middag och förade, väldigt mysigt! Vi fick skjuts till stan (ja, jag har världerns snällaste bror), vi hamnade på entourage, jag har gått och blivit stammis där kan man säga.. Kul hade vi, det är ett som är säkert! Vi ramlade in runt halv 5 hos min bror, lyckad kväll!

J - the dog days are over

Patriks födelsedag blev inte helt som vi tänkt, men tror det blev bra i slutet ändå. Vi åt på pizza hut och gick på bio och såg filmen 4 år till som var klart bättre än väntat.
Igår åt vi middag på min favorit grekrestaurang på söder med hela hans släkt och efter det åkte vi till nattklubben Nu med Patriks vänner. Hade faktiskt roligare än väntat och det känns väl lite idag..typ




E - Freeeeedag



Grymt jävla bra låt. Shises. Sitter och väntar på att Josefine ska sluta så att vi kan bege oss till farsta eller kanske ska lura med henne hem till henne, gillar att vara hos henne, det är så mysigt! Väntat sen 11.10... bara 40 min kvar. Har jag pluggat som jag skulle gra medans jag vänta? Nej. Har jag läst bloggar? Ja. Bra Elin, you go girl. Håller ut enda in i det sista och gör ditt liv otroligt mycket lättare. Duktigt

 


E - Jag måste bli blond igen, det här håller inte


Jag vill ha tillbaka min hårfärg, dumma slynunge som färga bort det, DUMMA!


J - idag fyller en viss pojke 20 år


J - 1 dec

Nu har jag äntligen fått hem Patriks ena present (förhoppningsvis ser han inte det här förrän efter imorn)
Tog ungefär tusen år att komma på vad jag skulle ge honom eftersom det känns som att jag gett det som finns att ge och att han har det mesta. Så hitta jag en tjej på internet som gjorde sånt här.
Lite klychigt med en idbricka kanske, men jag hoppas verkligen att han kommer gilla den i alla fall.



http://namnsmyckenbymalin.blogspot.com/


J - fortfarande


E - Första luckan

Första december idag, HELT SJUKT vad tiden går fort... Bara några dagar kvar tills Emelie blir stoooor! Längtar något enormt till hennes första utgång, kommer att bli awesome.

JUSTE, i måndags tog jag tummen ur arslet och la in en annons på mina äckliga små djur. Det tog en timme innan dem blev sålda, dock inte hämtade dirket. Men iaf, NU ÄR JAG ÄNTLIGEN AV MED DEM! (varför fan gjorde jag inte det tidigare?!?!?!?!)

Ja jag är 18 år och blev överlycklig när jag såg att mamma köpt en chokladkalender till mig, haha hon trodde jag drev, men jag blev riktigt jävla glad! (vet att du blev det också Jennifer!)



RSS 2.0