J - Min helg

I fredags gick jag ut med Emilia och Christel, först var vi på the bridge och gick sedan till grodan. Måste även säga att jag tycker att grodan är väldigt överskattat, det var inte alls som jag trott. Dessutom verkade vakterna lite väl överdriva, "hur mycket har du druckit ikväll?" Säger dem när man står inne vid toan, ett ställe där de förövrigt inte borde vara. Och speciellt löjligt när dem säger det till någon som inte ens är särskilt påverkad (dem sa det inte till mig) Kvällen slutade inte vidare lyckat, jag hatar att jag blev så arg och dum på den som jag borde blivit minst arg på och lät det gå ut över denne. Men jag är otroligt glad att du förstod efteråt varför det blev så. det betyder <3

På lördagen sov Patrik och jag till klockan 3. där försvann den dagen.. Men vi gjorde det bästa utav det. Stannade hemma på kvällen och kollade på 500 days of summer och myste framför tvn. På söndagen åkte vi till skärholmen. Patrik klippte sig och sen gick vi runt och tittade lite och åkte sen hem till mig.


E - 30 maj, en dag jag kommer att komma ihåg

Chillat galet med min man idag, lagat pizza och senare träffat Josefin. Amanda och jag fann en bänk i Tungesta som från och med nu är vår bänk. Underbart, vi båda kände att vi kunde sitta där i timmar men efter ett tag kom vi på att vi båda hade skolarbete att sköta så vi begav oss hem. Nu ska jag åka hem till Christel och plugga matte, Emelie skulle komma dit också om jag inte försod fel. Ska bli myyyyyys vi är ju lediga imorgon så hoppas på sol så man kan sola på chrillz tak.


Vet vad jag vill men kan inte sätta ord på det...

 

Elin ♥ Apor

Baby Sumatran Orangutan, Indonesia Fotografiskt tryck    Hair Raising Experience KonsttryckSnuggles Poster

Aids Research Using Chimpanzees as Research Subjects Fotografiskt tryck  


E - snart kan jag andas igen

Känns som att det enda jag bloggar om är skolan... men det är i princip det ända jag hinner med nu för tiden.. sååå, kul liv man har för tillfället! Nej men nu är skiten snart över, gjorde klart det mesta igår och idag. Dock fick jag en till skriv uppgift på idrotten men den skriver jag klart ikväll så får jag den ur världen också! Sen har jag bara naturläxförhöret och sista matte omprovet kvar. Båda sjukt viktiga då det avgör mitt betyg i ämnet, känner pressen! Men jag bah köööööööööööööööööööööööööööööööööör

J - Om jag överlever den här dagen så är jag bäst

kämpa sig ur sängen
coopertest
redovisning
svenskainlämning
handen
stress hem
utgång
sova


E - You don't want me, you just like the attention

Så SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT att man kan bocka av den ena uppgiften efter den andra; ett matte prov klart, svenska redovisningen klar, en matte uppgift klar, rörlig bild komplitering klar! "Bara" historia uppsatsen, coopertestet, engelska uppgiften, natur läxförhör och ett matteprov kvar... Tungt as hell men va fan, snart är det värsta året över. Bara att bita ihop, eller nått.

 


J - And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder

På tisdag nästa vecka kommer jag kunna andas igen. Fast ändå inte, men jag hoppas

Och jag måste bara säga att jag tror nog att Tracy Champan - Fast car måste va en av den absolut bästa låten som finns. Den förtjänar mer än att spelas på lugna favoriter.


Tiderna förändras och vi med dem

   


J - vänder det om igen

Jag ska gå på min livs första intervju! Jag har i alla fall blivit kallad. Jag är så glad
spelar nästan ingen roll om jag får jobbet, typ. hihi

E - Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

  • Matte omprov x2
  • Engelska uppgift
  • Historia uppsats
  • Svenska redovisning
  • Genetik prov

... Jag känner att jag kommer att ha ett liv den här veckan


En vanlig franska lektion

Vi översätter ett brev som våran lärare skrivit till oss...

Läraren: "J'espére que vous irez en France dans l'avenir et j'espére que votre connaissance de francais sera utile", vad betyder det?
Emelie: "Jag hoppas att ni lärt er någon franska"
Läraren: Nej det står det inte

J - 24 maj

Talar nog inte bara för mig själv när jag säger att den här helgen var lite egen. Elin ;)
Fredagen var trevlig, efter grillningen åkte jag hem och sov med pojkvän. Direkt på lördagsförmiddagen när jag kände mig levandes igen gick vi upp och solade. Satt ute i solen i 4-5 timmar. är en nyans mindre blek nu
På kvällen åkte jag, Patrik och Christel som sagt till Ace/mango bar. Träffade på en massa välkända ansikten, och nya. Stannade kvar till stängning och drog sedan som vanligt en donken, alla andra gjorde iaf. Kul kväll!  Igår spelade Patrik match, jag va på dåligt humor, åkte till skärholmen, pluggade lite och ville sova vid 8.

Men idag är en speciell dag. För idag är det 10 månader sedan Patrik och jag blev tillsammans. Jisses vad fort det går! Kan inte fatta att nästa månad är det ett år sen vi träffades "första" gången. Skulle kunna säga nu hur mycket jag tycker om dig, men det vet jag redan att du vet <3


Man ska aldrig ge upp


... Ingenting är omöjligt

E - Min helg

Fredagen kan vi glömma, spola bort, skita i. Däremot hade världens underbaraste lördag i solen tillsammans med storasyster sedan tog vi cyklarna och mötte upp P och lilla hundisen och cyklade till VH och åt kulglass på hemvägen cyklade jag förbi utanför Amanda och lite spontant sådär följde hon med hem till mig och åt middag. Vi grilla och hade det allmänt underbart. Hon är världens bästa pojkvän<3

Senare kom Jennie, Lollo, Josse, Emilia och Malle hem till mig och gjorde oss sällskap. Mycket skratt, galet underbara tjejer! De gav sig hem vid tolv ungefär men natten blev låååååång, somna klockan halv nio. Gick upp runt halv tolv och pluggade, senare kom Lolli hit och jag fixade hennes naglar sommar fina. Vi tog även en promenad upp till VH. Nu sitter jag här har precis avslutat ett välbehövligt samtal med Jennifer och väntar på att Amanda ska äta klart sin middag så att vi kan snacka av oss lite också.


emrasse-moi

Ändrade planer hit, ändrade plander dit... Nu sitter jag här halvklar och väntar på Emliia, på schemat står det förkrök hemma hos Jonis&Emil och efter det fest hos Sander. Kan bli nice!

 

J

Ska snart dra mig hemåt ifrån älskade östra för den här veckan.
Ska sola när jag kommer hem, börjar må dåligt för att jag är så blek jämfört med andra (inte för att det kommer göra någon skillnad, kmr va lika blek efter ändå)
Sen kommer Patrik hem till mig och ikväll är det grillning hos David som gäller och imorn är det troligtvis east på dagen och på kvällen Ace!


<3

Ne-yo - Sexy love (acoustic)


J - me want


forever 21 <3
 


J

Min lillasyster kan va gullig ibland, typ som när hon plocka blommor igår. Eller som när man kommer hem och det iaf är någon som blir glad att man kommit hem. Ibland är hon bra



E - Vad fick man allt ifrån när man var liten?

Var hemma hos min Farmor och Farfar idag, världens underbaraste människor, får mig alltid på strålande humör♥

Kollade igenom lådan med allt fint jag ritat och skrivit till dem när jag var liten. Här är ett remis(?) jag skrev när jag och min Farmor lekte doktor:

Maria Svensson

Allt gik bra. Tog 10 minuter att få upp ransutionen(?) till låret. Ge bedeövning hon va rett kenslig och väldigt tröt en kopp kaffe är nog bra för henne nu. Prata myke om vad som händer de är vidktikt. Be henne äta myke soker för de går fortare och inte så ont.

DR
Elin Karlsson

 
Farmor & Farfar i somras, fjantar sig i Primus keps


J

Igår va mer än bra, Patrik och jag gick till skeppsholmen och lade oss där, sola lite och åt god mat som han hade fixat. Har fått lite smått panik också, eftersom jag inte har några "sommarskor" och jag dör i mina converse. Jag har inte heller några lämpliga kläder eftersom typ hela min garderob är svart. Stor nackdel med sommaren, gillar inte att köpa sommarskor heller. Intressan fakta.
Men jag ser faktiskt fram lite emot sommarlovet nu, kommer nog bli bra. mihi


E - whateveeeeeeeeer

Fuck matte B. Nationella gick åt helvete… Men jag är glad iaf. För nu ska jag umgås med Emilia vi ska åka till gropen och sola och sen chilla hemma hos henne. Sover kvar hos min bebis, lite kvallitets tid är precis vad vi behöver!


J - det känns som att tiden går för fort nuförtiden

Vi hade matte nationella prov på morgonen idag, alla andra hade det iaf för jag låg hemma och sov. sköönt vare
Kom till skolan för en stund sen och fick höra att vi inte har nån riktig lektion, som "tur" va har jag ändå saker jag måste plugga på. Annars hade det vart illa

När Patrik har slutat ska vi äta middag nånstans i nån park, ganska bra säger jag. Hoppas vädret är lika fint som nu då.



E - Tänk om varje helg kunde vara så underbar som denna


J - real love




E - 15 maj

Hur underbart låter inte det här.. Frukost ute på en alltan, högmusik, sommarvärme, solstolar, hampiskaka och ballerinakladdkaka. Detta är Amandas och min verklighet just nu.


Livsnjutarna


E - Underbart!

Det var nice hos Emelie igår, dock längtade Amanda och jag på tok för mycket efter Ben & Jerry glassen som väntade på oss hemma så vi begav oss hem ganska tidigt!

 


J - sådär i farten

Hade egentligen också velat åka till Emelie ikväll, men av olika orsaker gick det inte. Men jag hoppas ni får det mysig iaf tjejor!
Nu ska jag fixa klart resten sen blir det att ta tuben till hamngatan, ska till trädgården först. Vad är det? men ja. Hoppas det blir en relativt kul kväll ändå!


E - Like this

Dagen har spenderats i Handen med min kära mor, fick med mig en ny mascara hem, nice! Efter vår korta tripp begav jag mig hem till Amandis, nu snart ska vi röra oss hem till Emelie på kröööök. Let's have some fuuun!



E - Min kväll

sims2.jpg The Sims 2 image by ashleystar29


E - She got a halo around her finger around you

Did it again, love
I got it all wrong
But it felt so right
I can’t believe it


J

Eftersom vi slutade skolan redan vid 11-12 idag blev det farsta centrum med Christel och Emelie. Har även hunnit vart i handen idag (känns som jag är där varje dag numera) städat, ätit middag och andra roliga saker.
Sen ikväll kommer Patrik hit efter hans träning, men innan är det greys anatomy. Och något som inte vore helt fel just nu är en ben and jerrys wich eller en stor sourcream onion chips påse <3

E - 12 maj

Pallrade mig till skolan idag, var tvungen att ta hem matteboken eftersom det är omprov på måndag. Då ska jag göra mitt tredje försök till att få G på kapitel 1.. Jävla loser

Nu har jag iaf slutat för idag, kort historia lektion och ingen samhälle. Flyyyyyyt! Långhelg, kan inte bli bättre (tack Jesus för att du flög till himmelen idag, imorgon, fattar inte riktigt) detta är planerna för helgen:

Onsdag: Träffa Lillis
Torsdag: Heldag med Emilia, Farsta bland annat
Fredag: Heldag med Amanda
Lördag: Baka kladdkaka(?)
Söndag: Plugga matte, historia och engelska

E - Fuck

Har precis lyckats radera alla låtar på min mp3.. vissa låtar har jag inte ens kvar på datorn. KUL

Meningen var att jag skulle fylla på med dessa låtar som jag fastnat för idag:

Train - Hey soul sister
Kardinal Offishall ft. Akon - Body Bounce
Lady Gaga - Monster
Erik Hassle & Malin Dahlström - Who s gonna walk you home
Cheryl Cole - Parachute
Jason Derulo - Ridin' solo
Akon - Party Animal [David Guetta]
Sean Kingston - Love Goes


 

J - I want

Nån dag i mitt liv..

  

E - eller?

Blev ingen skola för mig idag, förskylningen vill inte ge sig. Blir en sola/promenad och äta frukt dag för mig, gr8!


Elin & Jennifer humor

Den bästa sommaren går på TV1000 nordic ca 2 gånger om dagen nuförtiden och de senaste dagarna har jag legat i sängen och kollat på tv mest hela tiden!och prickat in den ett flertal gånger.. Så jäkla rolig/mysig/bra, tröttnar aldrig!



"Pass på här för nu kommer guppet.. Jaha, det där var väl skojjigt? Passa på att vara glada nu för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång inte.. Nu gör vi det här en gång till då ska ni tänka på att jag gör det för er skull för jag tycker inte själv att det är ett dugg roligt¨"

Dock missar dem ett av de bästa klippen i filmen.. " Vi har lite regler.. Först och främst så duscha aldrig mer än 2 minuter.. För det andra, duscha aldrig varmt.. Man duschar inte för att det är skönt utan för att bli ren"

E - bläää

"jag blir aaaaaaaaaldrig sjuk"

Det där fick ju jag äta upp.. Kul! Det har bara blivit värre och värre under helgen och nu ligger jag här i sängen med 39c feber och andas jätte försiktigt så att jag inte ska börja hosta. Dumfan till pappa höll på att dö av garv när jag visade varför jag inte kunde ta djupa andetag.. Han tyckte jag lät som en gräsklippare/katt som spann. Men annars är livet NICE!


J - just say yes

Gårdagen resulterade i en ny väska, örhängena jag velat ha och ett svart nagellack. Blev ett glas vin och cider på After och Bonden bar med pojkvän på kvällen. Du vet hur du ska göra för att få mig att känna mig speciell <3
Kände verkligen också vilken fördel det är med att vara 18 igår, fick också chansen att inviga mitt nya fina leg. hihi

Ikväll blir det troligtvis bio. Vill egentligen ut, men what to do. 


J - sötaste apan

Kom på en sak en idag. Även fast Patrik och jag varit tillsammans länge och umgås varje helg. Så kan jag inte minnas senast vi hade en kväll helt ensamma tillsammans, med sånt där som film och godis. Eller om vi någonsin haft det. Jag saknar det lite faktiskt, speciellt när andra nämner såna saker. Klart en nackdel med att ha familjer där någon alltid är hemma. Det är ju inte direkt samma sak när dörren är stängd men man fortfarande hör andras röster. Men jaja, om några år så..

Engelska nationella idag var skit svårt, trodde dem skoja när man inte ens hann svara på grejerna. Efter skolan (nu) blir det handen idag igen tror jag, vill nog ha väskan jag tvekat på ett tag nu ändå. Elin gjorde det lättare också, hon köpte den som det stod mellan och hon har sagt att jag får låna den. så om jag inte får det nu så blir jag ledsen så du vet!





GRYMMASTE LÅTEN PÅ LÄNGE



Detail feat Ke$ha - Krazy


E - Jippieeeeeeeeeee

Inställd lektion imorse, så jäkla skönt att vi får sms om det, Sofia är den enda läraren som är bra på det. Det är tur att man har Emelie också som ringer och berättar det, hon är så snäll! Dock när jag svarade kunde jag knappt få fram ett ord. Halsen var helt fucked up, men gick över senare. Efter skolan drog vi en repa i Handen, jag, Christel, Emelie, Jennifer och Patrik. Jag fick med mig en zebrabikini och en väska, riktigt nice! Efter mina snabba köp begav jag mig till gymmet, dum i huvudet som jag är, och nu sitter jag här och har as ont i halsen. SMART ELIN! Du som verkligen vill vara sjuk till imorgon kväll (hihi) och resten av helgen...

Fredag: Engelska nationella, sola och filmmys
Lördag: Bröllopsfika på dagen och sedan träffa Lillis
Söndag: Träna(?) Äta middag med Josefine


J - collide

Idag efter skolan åkte Emelie och jag till handen, fick en surprise i form av en pojkvän i skogås när vi satt på tåget mot handen också. Efter ett tag kom Elin och Christel och joina oss. Fick med mig en jätte snygg svart bikinitopp och en underdel ifrån hm för 100 kr. jätte nöjd, världens kap! Fick även med mig en finis ring.

Nu väntar jag på att pojkvän ska komma hem och på mat.
Imorn är det engelska nationella, men ska inte deppa för det, är ju trots allt fredag!


Stormae - Alors on danse

Fuck vara nyttig. Fuck träna. Fuck att man ska bli fet av allt som är gott.

Har precis färgat mammas hår, det blev lite färg över så jag drog i ett par slingor. Får se hur det blir, borde bli lite kallare. Har en känsla av att denna helg kommer att bli grrrrrrreat!

  
Vi kan mycket väl vara snyggast i världen...

Knasig låt som får mig på bra humör:


J - 5 maj

Var och simma på torvalla för en stund sen, 1000 m! så nu var en lektion att ta igen ur världen iaf ;)
Härligt!

Och jag har fått en ny favorit, Marabou polka <3

J - Last night, somehow, feels likes a lifetime ago

 Jag vill typ bara rymma och åka till ett annat land långt bort härifrån, sola, bada, bli brun, sova! Jag hatar skolan, ångesten den ger mig just nu. Och allt annat man ska hinna med, som man ändå inte hinner.
Jag har en friluftsdag att ta igen, minst 5 idrottslektioner, en svenska rapportgrej, rörlig bild uppgifter och sen lär det ju komma mer. Och allt detta ska jag hinna med på en månad samtidigt som jag ska hinna leva. Nu vet jag att det skulle kunna vara mycket värre, men ändå. Jag vill inte..





E - det blir aldrig som man tänkt sig

Fan, fan, fan. Jag hatar att dem har gjort slut. Jag saknar honom, han var som min bror. Inte insett det för ens nu, när jag inte träffat honom på närmare ett halvår. Han är ju världens bästa människa, vad fan håller du på med din dummefan?


J - please don't eat my banana

Om precis ett år kommer jag vara världens lyckligaste, då kommer jag förhoppningsvis vara bakis för att jag varit på vår studentskiva dagen före. Jag kommer ha hela studentdagen framför mig, champangefrukosten, slutskivan, utspringet, flaket och hela gymnasietiden bakom mig.
Skolan tar död på mig.





E - Utan er, inget mig




Ni är de mest fantastiska vännerna som finns♥

J

sitter och kollar på bilder ifrån nian, balen och massa andra bilder. Får nästan lite nostalgi känslor, som att jag saknar det. Och ibland kanske jag gör det, men jag vet att det mesta är så himla mycket bättre nu.. Men shit, jag börjar bli gammal.




Elin♥Naturkunskap

 

Har gjort allt annat än att pluggat, bra jobbat. Istället har jag lärt mig hela texten till natteravn utantill, dock har jag ingenaning om vad texten betyder, jo vissa delar men iaf!

smarttjej_92

Jag är så smaaaaaaart. Vakna med ett ryck, kolla klockan 20 min innan bussen går. Sprang runt, stressa som en galning. Sprang till bussen, smsa lite med Emelie oh berätta om min stressiga morgon, att jag haft endast 20 minuter på mig. Plötsligt, mellan Jordbro och handen börjar min mobil vibrera och ringa, högt som fan. Gissa vad det var? Jo alarmjävelt. Samtidigt skriver Emelie: "Är du redan på bussen?"

Bra Elin, en timme tidigare i skolan!

 


J - what to say

Valborg blev väldigt lugn, somnade redan vid halv 11. Gissa om jag var helt slut, känns inte som jag missade så mycket av att inte göra något ändå. Sen när man fått höra om andras bravader känns det som jag gjorde ett bra val att bara ta det lungt.
Men igår blev det iaf utgång för min del med Christel, Patrik, Tom, Jocke och Gabriel på Pans i odenplan. Mysigt ställe och perfekt för killarna som kunde sitta o chilla medans vi kunde dansa. På vägen hem träffade vi en kille som såg ut som karlsson på taket med en tröja som han var jätte stolt över där det stod "I'm a bad motherfucker".
Kort sagt lyckad dag och kväll för min del iaf :)

Idag har Patrik och jag varit i södertälje centrum, kollat i lite affärer, ätit lunch och bara tagit det lungt :) Men nu ska jag gå
till min käresta som sitter i soffan och tittar på fotboll, sen blire ballar av stål!
Och jag hatar verkligen att helgerna går så fort nuförtiden..


E - underbara söndag

Amanda och jag hade det jätte mysigt igår, ljus överallt i hennes rum, frukter med choklad som vi haft i ugnen och massa lugn och fin musik. (haha, nu skriver jag precis så som Jennifer och jag hatar) Vi gjorde skuggfigurer, herregud va kul vi hade. Som man alltid har med Amanda, hon är så wonderful!

Idag har vi sovit ut och sedan begett oss hem till mig för att äta pannkakor, bakelser, kärleksmums, kakor m.m för det hade kalas för min bror. Fina naglar har vi fixat också!

Ikväll blir det bio, kick ass. Ska tydligen vara bra, hoppas!

   



3 anledningar till att vara lycklig ikväll







Valborg @ Jos-e-fin

Valborg spenderades hos Josefin, vi åt och drack. Vissa drack lite mer än dem åt.. haha, nämner inga namn. Kvällen överlag var trevlig, minus lite små saker. Kvällen slutade tidigare än jag väntat mig, dock var det bara bra för då orkade jag mig upp till gymmet imorse. Efter gymmet drog jag hem till hotel Wiger's och där var huset fullt, som vanligt. Nu sitter jag här med magen överfull med mat och skulle vilja dra på fest på Muskö men sista bussen hem går elva, uruselt.

 
 

RSS 2.0