E - Favoritfilmen på tv just nu

En av de absolut bästa filmerna som gjort, enligt mig. Tröttnar aldrig!





E - 29 april

Visdomsord genom sång av en lärare under mösspåtagningen:

"Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall
för om man drömmer om Paris hamnar man på något vis lik förbannat i Hudiksvall

Och i sin ungdom hade man väl fantasier, men det var ungdomssynder man begick,
man trodde på jämlikhet och på solidaritet, men nu har man ju fått en bättre överblick
så nu ger man väl fan i politiken och låter folk få tycka vad de vill
Inte fan är det nån mening med att slåss i nån förening, nej, det tjänar ändå ingenting till"


J - så vet jag att vi bara kan försöka hoppas

Har mitt första arbetspass på grönan idag, lite smått nervös sådär. Ska gå runt med ballonger hela dagen, men det kommer nog gå fint ändå. Missar mösspåtagningen idag också, försökt intala mig själv att det inte är någon stor grej men svårt att undvika att tänka så när hela ens facebook är fylld med statusuppdateringar om mösspåtagningen.. Imorn är det valborg, jobb och sen får jag se vart jag tar vägen.

 

 


E - ibland undrar jag hur fan jag tänker

Kan. Inte. Sova! Ah, blir galen! Legat i sängen och försökt i en och en halvtimme nu.. Och inte har jag pluggat till provet imorgon bitti, sista provet i gymnasiet. BRA ELIN. Riktigt bra!

J - even the best fall down sometimes

Troligtvis fått en inflammation i ena benet, nice! Precis vad jag ville ha just nu, eller intee :( har iaf fått en hel del gjort idag. Geografin är nästan klar och jag har för en gångs skull pluggat lite till filosofiprovet imorn. Önskar att jag hade något roligare att dela med mig av, men ni får helt enkelt stå ut med att läsa om mitt vardagstråk. Nu vill jag bara att torsdagen ska försvinna så att det kan bli fredag och lördag. Längtar

E - bilder från i måndags

   


E - Fantastisk låt<3

Veronica Maggio - Snälla bli min



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.
Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.
Kan vi inte vara nära bara en minut?
Är det nu, nu som det tar slut?
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.
Åh jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.
Älskling vänta får jag bara sitta bredvid dig,
Det var han som ville kyssa mig.

Snälla bli min igen,

Låt det få va som en film åååh.
Snälla bli min igen,
låt mig få va kvar, ja låt de va.

Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort,
ingenting jag säger spelar längre någon roll.
ååh ställer mig i hallen tills jag fattat vad som hänt,
får jag ens ha kvar dig som min vän?
knyter mina skor och går tillbaka in igen,
åh sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem.
Letar efter nått att säga som kan ändra allt,
nått mer än det jag redan sagt.

Snälla bli min igen,
Låt det få va som en film ååh
Snälla bli min igen,
låt mig få va kvar, ja låt de va.


E - Rebus till hur det känns för tillfället


J

Igår var Elin och jag på skiva på Mango bar, föra i kungshallarna med Jocke och Gustav eftersom allt annat typ var stängt. Hyfsat lyckad kväll. Kämpa mig upp imorse till skolan och sitter nu här och försöker göra allt jag måste göra, men vart ska man börja? Vill bara hem och sova..


J - kuligt

Hola, jag kan börja med att berätta att jag igår var värsta glad över att jag hade sprungit 8 km på bandet. Gjorde upp ett nytt mål att jag skulle orka springa 1 mil, och idag när jag träna gjorde jag det. Jag är hyfsat stolt med tanke på att det är just jag, aldrig tränat tidigare i mitt liv liksom. Så det kanske blir midnattsloppet i sommar, eller? Aja, hur som helst så var jag glad för det enda fram tills att jag kommer hem och ser min lillasyster göra så att datorn åker i golvet så att hela skärmen gick sönder, så nu går den inte att använda och det bästa är att jag gjort skolgrejer på den och inte sparat dem nån annanstans, så nu måste jag göra om allt. kuul. Jag kommer att ha ett roligt liv veckan som kommer nu!

E - Fyllesms kan vara ganska kul ibland

Jag - Pure på lördag

 - Du r het elin

Jag- haha, fyllo

 - bara rikng då vill de dyig du e fett snygg

Jag - haha, gulle du, nu förstod jag bara hälften men ska sova nu. Hoppas du får kul. Så hörs vi! puss

 - JA fan ring någånf

 - Putsades

 - Pussa krassn sov fottt fina flina

E - pååååskhelg

Har umgåtts med min bror de senaste två dagarna. Detta betyder bergodalbana i humöret. Finns ingen större retsticka än han. Blivit väckt av vatten i ansiktet när jag somna på soffan, jag har blivit skrämd ungefär 9876gånger. Nu kan man tro att min bror är 5 år kanske? Men skenet kan bedra, plussa på 20 år..

J - den 2 maj

Kommer jag befinna mig på en plats i Spanien som liknar den här, längtar


E - Gårdagens låt!

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything (Tonight)


E - Collage

Igår hade vi lite påskmiddag med hela familjen, plusminus några. Bror dissa men fick finbesök av Jennfan istället. Efter att vi ätit begav vi oss till Josh för att tagga till och föra där även Jocke befann sig. Vi mötte sedan upp Jennie och Emilia för att sedan åka in mot stan. Vi drog först till Laroy med det var knappt några där så vi begav oss till Collage istället, galet nice ställe! Blev "indragna" i vipen, dock tyckte vi inte att det var lika kul där som på "andra sidan" det var så fasansfullt varmt! Slutade på donken och hemkörning av fantastiska Patrik!

    




E - en miljon nollor - tillsammans kan dom aldrig bli en

Kapten röd, skön jävla musik.

E - Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt

Anna och jag har solat hela långa dagen. Vilket har lett till att jag bränt sönder mitt ansikte. Fick hem min studentklänning idag och jag måste säga att den satt jäkligt bra. Känns skönt att kunna släppa det.


Igår gjorde Anna och jag sushi, blev sjuuuuukt gott!


J - byebye blackie

Sitter just nu med en slingmössa på huvudet, ska försöka göra ljusare slingor men har egentligen ingen aning om hur det kommer bli. Lääskigt. Kommer sakna mitt gamla hår, men som tur är kan jag alltid färga tillbaka. Fördelen med mörkt hår!


J - skooor

Vet att jag mer eller mindre har sågat att man skulle ha svarta skor till vit studentklänning, men jag har ändrat det till att det beror på vilka skor man har, jag vill iaf tänka så eftersom att jag kommer bli lite tvungen att ha svarta skor eftersom klänningen har en stor svart dragkedja bak. Skorna under är ifrån topshop och din sko, dem första funderar jag på till min studentklänning men de andra får gärna bli mina också!


       

 

 


E - Det kommer ordna sig

Väntar på att Jennifer ska komma hem till mig. Att ha hunnit prata med Jennifer innan klockan nio på morgonen tillhör ovanligheten, iaf förr. För ett år sedan var det omöjligt att få tag på henne innan 12... Cred till Jempan som tagit sig i kragen!

Idag ska Jennifer, Amanda, Jennie och jag gå på promenad, destinationen blir nog Västerhaninge för alla, kanske blir så att jag pallrar mig hela vägen till Haninge Centrum. Eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas med Anna, plugg står på listan. Skönt att beta av uppgift efter uppgift, inte många kvar nu! Sisådär tre uppsatser och ett prov kvar om jag inte minns fel... Låter ioförsig ganska mycket, men bättre än 4 uppsatser och två prov;)

J - Bio på heron ikväll


E - You may think to yourself man whats there to say. Don’t say anything you wont help me anyway

What do you get when you never learn?
What do you get when life takes a turn?       
You may find yourself in the same situation,
Learn from the past and avoid the allegations.
You may find yourself where you thought you dropped you of

When I'm down down down down down can you pick me up
When I'm feeling sad and grey can you make it stop
When I'm thinking hard about yesterday
What used to be the present has already flown away
When I'm down down down down down can you pick me up


E - vårt femhundrade inlägg

Har inte så mycket att säga om fredagen. Förutom att jag har fantastiska vänner. Ångest till tusen, trodde jag sumpat kameran men som tur var låg den i bilen! Så här kommer lite bilder från fredagen!


J - and all this time you were always on my mind

Vi drog till gaudi igår, aldrig vart där tidigare men måste säga att det var snäppet bättre än vad jag tidigare haft en bild av. Dem vanliga var med och vissa fick i sig mer dricka än andra, ungefär som vanligt. Åkte därifrån vid halv 2. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att ha varit i Skärholmen centrum med Patrik, lär inte hända så mycket mer än så heller. Känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll. Behövs!
 


J - en inte alltför ovanlig syn numera

Min lillasyster brukar sätta på sig mina skor, idag blev det dem gröna. Knäppte dem gjorde hon också




J - cannonball

Sitter just nu i bilen på väg till skogås där jag ska ta bussen till farsta. Ska hem till jennie och föra med massa tjejer. Det är louise foselsedagsutgång, vet annu inte vart vi ska sen men kommer säkert bli bra vilket som. Kommer nog bli en kul kväll, förhoppningsvis!

E - Haha, måste säga att jag blev lite gladare efter att ha sett den här!


E - The end of the road

Det är dags för mig att ta tag i mitt liv. Att det ska behöva ske något dåligt, eller att jag ska behöva få ett dåligt besked för att jag ska inse att en förändring måste ske. Påsklovet får bli min recoveryvecka. Jag måste sluta ta allt så lätt, bli mer seriös inom vissa områden. Måste även sluta upp med de dåliga vanorna jag har. Den här gången menar jag faktiskt på allvar, en förändring måste ske. Jag mår inte bra av det här.

J - beslutångest

Jag har fått världens beslutångest, jag har fått en ganska lång utväxt i mitt hår nu som iofs inte syns så mycket men den stör mig ändå och grejen är den att jag har tröttnat på att vara såhär mörk nu, så ska jag färga ljusare eller inte? Det är verkligen jätte svårt att veta, jag tror att jag vill ha typ en blandning mellan de nedan. Ska jag eller ska jag inte?



J - snart

Utbildningen igår gick bättre än väntat, vi fick lära oss att släcka eld och hur man har "gästen i fokus". Träffat flera trevliga människor och det känns nästan lite som att jag vill börja jobba redan nu. Kommer nog bli en bra sommar!
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, håller på att skriva en idrottsuppgift just nu. Sen kanske träna, kanske stan? Får se vad det blir


J - ångest är mitt förnamn igen

Ibland när det blir för mycket att göra i skolan skiter jag bara i allt istället, så byggs det upp en hög med ännu mer saker att göra under tiden. Jag kommer ligga 2 prov efter i filosofin efter imorn eftersom att jag glömt filosofiboken hemma och inte kan plugga, smart tjej. Vilket betyder att jag inte kommer gå till skolan imorn heller för då har jag typ inget där att göra. Inte varit där sen i måndags heller, så det känns ju bra. Måste göra hemtentan i geografin som skulle vart inne för ett halvår sen men jag fattar fortfarande inget av den och har ingen som kan hjälpa mig, har fått en till geografiuppgift som är helt värdelös att göra om jag inte gör den första hemtentan, sen missade jag ju svenska redovisningen i måndags igen eftersom att det var skiva på söndagen och jag var alldeles för trött för att gå upp. Sen ska jag göra en dum kriminologiuppgift och sen kommer det säkert komma upp nya saker hela tiden. Jag oorkar inte. jag vill bara ta studenten nu. Samtidigt vet jag att jag måste göra det förr eller senare, känns som att lovet kommer bli roligt, kommer behöva plugga varje dag..

J - vaaaa

Har varit på utbildning på grönan nästan hela dagen, kändes lite konstigt att gå runt där när det var helt tomt kan jag säga, åkte direkt därifrån till gymmet och sen hem och nu ligger jag i soffan och kollar på tv, helt slut. Imorn är det utbildning igen fast i solna. aldrig vart där, hur ska jag hitta?..

A


E - wohooo

Ja, skivan var grymt kul. Men en del minus uppkom under kvällen. Så som bortfall av två människor jag verkligen ville skulle komma. Förstörde faktiskt. Men jag hade kul iaf som sagt. Blev klassens MILF, haha! What to say about thaaaaaaat... Här kommer lite bilder!




J - skivan igår

Var riktigt kul, middagen var mysig och vi hade som alla andra "klassens". Jag fick inte så oväntat klassen "undercover bambie" med en förklarande motivering som stämde ganska exakt. Det enda dåliga på kvällen som sabbade lite var att vi mer eller mindre blev utslängda vid 2 för att det var för få kvar enligt vakterna, men kanske inte så konstigt om dj.n sänker och stänger av musiken kan man ju tycka. Så ha inte er skiva på Ett ställe om ni vill va säkra på att man får det som lovats..Tror hur som helst att dem flesta hade kul, lyckad kväll helt enkelt. Bilder får ni se sen
 


E - VAD GÖR VI? NU KÖR VI!


Studentskiva. För en kväll vill Anna och jag vara rockers. NU KÖR VIIIII

J - vet inte varför, men jag gillar den


J - you are the one and you are the one

Det är vid såna här tillfällen som just nu som allt känns så bra, jag har en pojkvän som älskar mig och som precis har somnat bredvid mig, vår studentskiva är imorn och jag ska äntligen snart ta studenten, jag har lyckats få ett jobb, jag är frisk och det känns bara som att allt kommer ordna sig och bli bra. Som om man typ klarar allt  just nu. Räknar inte med att någon ska förstå vad jag babblar om egentligen, men bara så jag känner just nu liksom. Men nu ska jag iaf lägga undan datorn och krypa ner under täcket och sova. Har en del förväntningar på morgondagen!

E - If you do me right, I'm gonna do right by you

Gårdagen spenderades hemma hos chrillan. Vi åt gott, kolla på vingar av glas och big brother. Idag har jag varit på kalas hos min farmor och farfar. 25 år fyllde hon enligt sig själv. Åt ostkakor, smörgåstårta, frukt, kakor, saffranslängd och gud vet vad!

Vad jag göra ikväll vet jag inte. Kanske blir utgång, vad fan ska man göra hemma?! Jaja, vi får se. Kanske borde spara mig till skivan imorgon...


J - vad händer

Jag har redan varit vaken i en timme nu, tror att jag har tagit efter lite ifrån mamma Elin som säger att man inte ska gå upp så sent på helger för att då sover man bort hela dagen, eller så kunde jag bara inte sova mer.. Hursomhelst så är jag idag ensam hemma och är hundvakt åt Cleo, min familj har åkt iväg för dagen. Ska bli skönt att få huset för sig själv för en gångs skull!

Skulle inte säga nej till en resa till alanya just nu, bli brun, ligga och sola, gömma sig för galna försäljare..


J - Melissa Horn

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


E - Jag blir så lycklig



Isak Strand vs TOE - Hang with me

J - it starts with forever

Idag var det pilates på idrotten och efter det åkte jag direkt till gymmet. Har kommit igång rätt bra med träningen nu igen och det går faktiskt riktigt bra. Har börjat märka stor skillnad på min kropp nu också, jag har fått muskler överallt och eftersom att jag i princip aldrig haft särskilt mycket muskler tidigare så känns det stort för mig. Problemet är bara nu att jag vill bli lite smalare, har försökt flera gånger med att sluta äta godis o.s.v. men slutar alltid med att jag tänker att det ändå inte blir någon skillnad.  Jag ser verkligen upp till de som lyckas bli smalare på ett hälsosamt sätt. Så nu har jag bestämt mig, tror jag i alla fall. Jag vill verkligen, och om man verkligen vill något så brukar man kunna.. är det inte så? 

Imorgon ska jag leta efter något att ha på skivan, har en bild i huvudet av något färgglatt. Men får se vad det blir! Nu ska jag iaf se på greys anatomy. Standard på onsdagar



 


E - Ren och skär jävla lycka!

...JAG FICK JOBBET PÅ ICA MAXI! Äntligen lite flyt. (Mitt smile just nu påminner om den till vänsters)


E - Varför lär jag mig aldrig?

Har pluggat konstant sen jag kom hem.. med det vill jag säga att jag suttit framför en dator och skrivit i ca 8 timmar. JÄVLA PROJEKTRAPPORT. Varför är jag alltid ute i sista minuten? suck.. Missar big brother nu bara för det. Hoppas fan det var trist, annars blir jag ledsen i ögat.


J

Jag är äntligen klar med den här jäkla projektrapporten, 6 timmar tog det idag bara! (y) fyfan alltså.
Men nu är i alla fall projektarbetet ur världen och förhoppningsvis får man G!

Måste hitta en klänning till vår skiva på söndag också, börjar få lite små ångest!
Vill ha något liknande som den under, ge mig någon snälla





E - lördag

Ledig igår så blev en pluggdag. Åkte in till min syster på eftermiddagen och sökte in till ett par program till hösten.. Om jag hamnar i linköping, lund, göteborg eller stockholm vet jag inte. Helst linköping, men har blivit mer och mer sugen på lund. Åt även ute på restaurang helt lonely igår. Var faktiskt riktigt mysigt. Satt vid ett fönsterbord i en soffa och kolla på folk och tänkte. Ska nog ta och göra det lite oftare.. Idag ska jag jobba för första gången. Kommer nog gå fint, ungen var så snäll och gullig. (får se vad jag tycker ikväll..)

J - Äntligen

Har spenderat ungefär 2 timmar varje dag framför datorn för att leta efter en studentklänning som jag vill ha, kan verka överdrivet men jag vet att jag inte är ensam om det. Kan känna lite att vi tjejer kanske gör det till en mycket större grej än vad det är, även fast klänningen är viktig är det ju mera personen som gör klänningen och inte tvärtom. Har i alla fall haft 2 favoriter ett tag nu, så igår åkte jag in till topshop inne i stan och provade dem, gillade båda men den ena bättre. bestämde mig för att jag inte lär hitta någon som känns lika rätt och nu har jag köpt den! Längtar tills studentdagen då jag får ha den!!


RSS 2.0