J

Kul att man tänker på sommarlovet som att man kommer få så mycket tid över till massa saker, men jag "hinner" knappt gå in på datorn längre. Men så det ska vara antar jag.

De 2 senaste veckorna har varit krävande eller vad man ska säga, känns först nu som allt börjar falla på plats.
Jag har iaf hunnit med att jobba, vara på grönanx2, varit i stan massa gånger, fått min livs första lön (a) varit på åland och firat Patriks och min 1årsdag och massa andra saker.

Ikväll ska jag förmodligen äta middag med Elin och Emilia hos Elin, sedan ska jag och Emilia ut. Ska bli kul!

J

Härliga tiders att bli förskyld mitt i sommarn. Näsan rinner och huvudet dunkar. Jag har inte ens solat sen vi kom hem ifrån turkland och det känns som jag håller på att blek igen redan.
Har varit i Handen idag iaf, fixat lite hemlisar till nästa vecka och kollat på kläder.
Ska snart åka ner till Nynäshamn. Min bror, jag och Patrik ska spela minigolf. Jag som inte ens gillar sånt, men snäll som man är så gör man det för sin lillebror. höhö

E - HEEEEEEJ!

Inte känt att jag hat tid att blogga den senaste veckan. Har varit på vifft mest hela tiden!

Måndagen den 5 juli begav sig jag, Jennie, Amanda, Josse, Emilia och Lollo till Utö. En efterlängtad resa som blev otroligt lyckad. Massvis med skratt, bad, solning och cykling.

Två sköna citat ifrån resan som fick mig att dööööö av garv:

"Ofta vi är här utan våra föräldrar"
"Undra om man får skölja ur den här burken med fiskbullar i havet.. Tänk om någon inte tål fisk"




Lördagen den 10 juli gick pappa och jag på handledarkursen så att jag ska kunna börja övningsköra. Direkt efter träffade jag J en liten stund och efter det begav jag mig hem till farmor och farfar som bjöd på middag eftersom mina släktningar ifrån Boden kommit till stora staden. När middagen var uppäten tittade Jennie och Amanda förbi och då bar det av till Anders som hade poolparty, kusinn min fick haka på. Kvällen var chill men även kul, iaf delar av den! Grym dag



Idag, den 12 juli åkte jag till stan med Christel och Emelie som jag inte träffat på jätte länge känns det som. Lika trevligt alltid, riktiga guld tjejer. Vi träffade även Jennifer och Partik en snabbis, bruna jävlar! Aldrig sett Jennifer så brun! Ikväll åker min man och jag till Gotland med våra päron. Kommer bli suuuuuuupermys!


J - what a feeling

Nu är jag hemma ifrån en underbar vecka i turkland. Landade i Sverige klockan åtta imorse och har inte sovit något på hela natten, så man är ju lite trött nu kan man säga. Patriks pappa kom och hämta oss på arlanda och när vi kom hem till Patrik gick vi och la oss och sov i 4 timmar. Nu är jag hemma och har precis ätit och kollat på alla bilderna som vi tog. Vi har badat och solat varje dag. Varit uppe på Kleopatra berget, ätit massa mat, shoppat och massa mer. Ville verkligen inte åka hem, en vecka var alldeles för kort. Patrik och jag fick med oss permanenta typ sovenirer kan man säga hem också, hihi. Hans går iaf att ta bort..

Imorn ska jag till Vårsta, min fasters landställe. Helafamiljen + Patrik. ska bli mys!
Och sen på kvällen blir man nog tvungen att kolla på fotbolls vm.  Spanien - Holland



E - ännu en gång..

Denna helg blev inte som jag hade tänkt mig. Fyfan! Nu får det vara nog, chilla ett tag nu Elin. Stoppstoppstopp!


J

Igår såg jag och Patrik på nya twilight filmen, den var klart bättre än väntat och inte lika fånig som den tidigare. Tycker filmerna har sin charm, dem fick med lite småskämt också vilket gjorde det bättre.

Idag har jag bara varit i handen med Elin en stund och sen varit hemma och packat och fixat inför resan. Snart kommer Patrik hit, vi ska förmodligen kolla på film och bara ta det lungt.
Imorn blir det vet inte hur badet stavas, men ska iaf åka till stranden med elin och amanda (mfl?). Sen på kvällen blir det fest i Skogås. Och sen ska jag åka hela vägen själv hem till Patrik för att sova och runt 6 på morgonen ska vi åka till arlanda. wiie

RSS 2.0