J - underbara platser jag vill vara på just nu






J - idag

Ska snart åka in till stan, ska kolla lite på skor till hösten och vintern. Sen vid 3 ska jag på arbetsintervju, är lite nervös sådär som man ska vara men hoppas att det ska gå lika bra som det har gått på tidigare arbetsintervjuer. Har ju bara vart på 2 st tidigare och har fått båda. Jag vill verkligen ha jobbet, vore så skönt att ha det fixat direkt efter grönans slut. Wish me luck



J - every new begining comes from another beginings end

Nu i helgen var sista dagarna som grönan var öppet för alla, kan nog inte förklara känslan som man har/hade om man inte själv har jobbat där. Jag kan ärligt säga att om jag inte hade börjat jobba på grönan den här sommaren så hade den inte lyckats bli så bra som den blev med tanke på början som jag hade. Bara själva grejen att man innan sitt jobb inte är på bra humör och i slutet av dagen är på mycket bättre humör än innan kommer jag att sakna. Det kommer kännas grymt tomt nu utan allt ljud ifrån allt där, alla måltider man haft i green room med människor, alla människor som man har träffat och som man lärt känna, alla spelningar man sett och speciellt tomt kommer det bli på söndagar utan pubkvällarna. Jag hoppas verkligen att jag kommer jobba där nästa sommar igen, men hur som helst är det en arbetsdag kvar på lördag. och sen efter det är det absolut sista pubkvällen med bartömning på krejsys och sen utgång! Längtar redan


J - älskar när gamla favoriter gör nytt


E - hihooo

Lyckad helg kan jag meddela. Shises så kul jag haft! Fredagen bestod av förkrök hos Emilia med hennes vän sofie, efter det drog vi till Lobby. Och för en gångsskull så var det nnice där, framförallt musiken. Crasha hemma hos Emilia vid halv fyra och begav mig tre timmar senare till jobbet. Efter jobbet hann jag i princip bara komma hem innan för dörren innan jag var tvungen att åka igen. Jobbet skulle ha personalfest på söder. Var lite osäker i början om jag ens skulle gå, men inser nu att jag verkligen hade missat något. Hur kul som helst, slira runt på dansgolvet med människor i alla åldrar.

E - lilla lady

Shit vad grymt det var igår. Galet. Jag ska gifta mig med honom, så ska han sjunga alla sina låtar för mig varje dag. För så glad som jag var när han sjöng vill jag alltid vara.

E - med dig blir jag mindre, som gubben i lådan

Gröna lund idag med Jennifer för sista åken och sen Daniel Adams-Ray, verkar som Chrillan kommer in också. SKOJ!

E - blessedblessedblessed

Äntliiiiiiigen har jag en egen dator. En dator som är bara, bara min. Igår åt jag middag hos emelie och spenderade även kvällen hos henne. Sjukt mysigt, tanken var att vi skulle dra in till hellströms och ta ett glas vin meeeeeen tiden rusa iväg så blev en filmkväll istället.
Idag har jag jobbat och tro det eller ej men det var sjukt kul. Vissa personer gör det verkligen värt att gå till jobbet, hahahaha. Ikväll verkar det som folk ska till sommar som har bartömmning. Sjukt sugen på att dra ut men jobbet kallar imorgon.. Denna månad jobbar jag varje helg förutom en, min plånbok skriker av lycka. Cashar in istället för att slösa! Sparar ett par hjärnceller också, om jag nu har några

J - Plan three <3




J - high and low

Ska snart ta mitt lata arsle till gymmet för första gången på 3 månader, det är nästan pinsamt att jag har betalt för ett gymkort utan att använda det under den här tiden och ju längre tid det går desto svårare blir det att ta sig dit har jag märkt.
 I början av sommaren behövdes det ju inte eftersom att jag gick ner i vikt utan att behöva lyfta ett finger i princip, måste säga att jag faktiskt började bli rätt nöjd med min kropp då, men nu dem 3 senaste veckorna kan man ju säga att jag har förstört allt och är tillbaka på ruta ett om inte längre bak. För mycket godis, chips, ojämna mattider och allmänt dålig mat. Syns på såväl min hy som på mig (inte för att nån annan kanske märker nån skillnad) så nu känner jag att det är på tiden. Innan jag sluta träna hade jag tränat upp min kondition så jag orkade springa en mil på en timme så ska bli kul att se hur mycket jag orkar nu, förhoppningsvis inte för deprimerande. Efter gymmet blir det jobb 15.30 - 22.00!

E - ooooh sometimes

Idag ska jag gå kassakurs och jag är hur nervös som helst. Vet inte varför! Kanske för att jag inte kan logga in och göra grundkursen som är obligatorisk innan man ens får sitta i kassan? Aja, kort pass 12.30 till 16.30, I can do this! Efter jobbet ska Anna komma hem till mig för elinanna häng som vi kallar det, mys!


J - Stjärngalan

Var galen! Hela tyrol var dekorerat som en djungel, vi fick konstig djungelmat och folk hade klätt ut sig sjukt bra. Det bästa på hela kvällen var däremot när Veronica Maggio spela för oss, kan inte beskriva glädjen när jag såg henne och hon började sjunga satan i gatan. Sjukt bra var det. Efter tyrol åkte vi alla till Viktoria och efter det drog jag mig hemåt. Kommer nog minnas den kvällen ett bra dag



E - Sommaren 2011

Jag trodde att denna sommar skulle suga, jag skulle iprincip bara jobba. Inget direkt bestämt, förutom jobb. Studenten kom och i present fick jag en resa till Alanya. Underbara dagar med syster, sol, bad och en oförglömlig och galen utekväll. Direkt när jag kom hem satte jobbet igång, ångest till tusen då allt var nytt. Som tur var fann jag en underbar människa på jobbet som gjorde det kul att gå dit. Eftersom jag tog studenten supertidigt hann det gå nån vecka innan det var dax för Emilias student, en dag jag sent kommer glömma. Kul på alla sätt och vis, galen!!! Dock gjorde jag en del korkade och ogenomtänkta saker, men inget jag ångrar! Förde mig framåt i rätt rikting..... eller så blev det bara en kul grej av det, haha. Började träffa en idiot igen, som egentligen var ett avslutat kapitel. Såklart vart det kortvarigt men drog ner mycket av min sommar, då han glömt en sak hemma hos mig och det var snack i ca 1,5 månader när han skulle få skiten. Denna sommar förde Jennifer och mig till en ny form av vänskap, helt sjukt att man kan vara så trygg med en människa. Att prata med Jennifer för mig är som att tänka. Jennifer och jag blev galna gick ut så fort vi fick chansen, levde loppan på vårt egetvis, haha. Vi fann charmen med att föra på förkröksställen. Något som våra plånböcker fick lida för. Hur mycket pengar jag och Jennifer gjort av med på öl och vin vill jag inte veta.. Mitt i dessa utgångar fann jag även vän, vi hade känt varandra innan men något hände denna sommar. Malin och jag blev nära vänner. Det blev inte många stranddagar denna sommar, 4st för att vara exakt. Men det skulle det bli ändring på, för en kväll i juli när Anna, Pelle, jag och Christel hängde i långholmsparken kom vi på det, vi ska utomlands i slutet av sommaren. Efter mycket velande fram och tillbaka vilka som ska med och vilka som kan så blev det slutligen jag, Anna, Pelle, Christel och Emilia som blev brudarna blond. Rhodos blev destinationen och resan var överförväntan på alla vis! Vi alla kom närmare varandra och lärde oss massor av nya spännande saker om varandra (haha). Trots att det var en partyresa och jag söp, gjorde ogenomtänkta saker och spydde så känns det som att resan gav mig något. Känner mig mer vuxen på något underligt vis. Samma dag som vi kom hem ifrån Rhodos, direkt ifrån flygplatsen begav sig Christel och jag för att möta upp Primus på Skeppsholmen. Jag skulle äntligen få se mannen som sätter ord på mina känslor, att få se Timbuktu live var magiskt! Att jag även fick se hoffmaestro var guld, lite galet men en jävla upplevelse. Nu hoppas jag att väldigt få orkat läsa allt jag skrivit, för mina formuleringar och hela storyn är hyffsat usel. Det jag vill komma fram till i alla fall är att den här sommaren har givit mig otroligt mycket, känner mig mer vuxen och mer trygg i mig själv. Punkt och slut

Här kommer några låtar som kommer ge mig magvärk för det är så sommaren2011:









E - This is what i'm made of

Josses fest i lördags var nice, något som var mindre nice var att jag skull upp och jobba 07.30 dagen efter.. Så blev inte så sent som jag kanske egentligen ville. Igår kväll hade vi Rhodosreunion, åt pannkakor, grönsaker och dipp, popcorn, godis, tittade på White chicks och talade om allt mellan himmel och jord. Sjukt mysig kväll! Idag är jag ledig så idag ska jag göra allt i min makt för att inte göra någonting. Möjligen åka och köpa en dator. Sjukt trött på att vissa knappar saknas och att ljudet inte fungerar...


E - Försvunnen

Var på bio igår, shit vad vidrig film. Eller ja, kanske inte lika vidrig om man bor mitt i stan. Men bor man halvt i skogen som jag gör är det fan inte kul att se en film som denna. Så ett tips ifrån mig, se inte denna film om du bor/är rädd för skogen och stora öde ytor.



(kan meddela att det känns lite halvjobbigt att josse ska ha fest i en lokal som ligger i ett område som är identiskt med området i filmen, kul)


E - världen är full av kanske'n

ååååååååååååh. Vill tillbaka till Rhodos! Går inte en dag utan att jag tänker på resan.. Lyssnar på den svenska björnstammen, det sprätter i kroppen. Lyssnar på Levels, avlider. UAAÄÄÄÄH.

JAJA, äntligen fått mer tider på jobbet så blir jobb i September iaf. Ska gå kassakurs på onsdag vilket ska bli galet nice.
 

J - hyfffffsat glad tjej

Ska få höra en av mina absoluta favorit låtar live ikväll, åååh!


RSS 2.0