J - all the things you hate I find fun

Har varit ledig i 3 dagar nu, hunnit gå ut med Karin i onsdags. Hade verkligen glömt hur det va att gå ut på "stureplansställena" i Stockholm och jag vet inte... Hade converse på mig eftersom jag vägrade glida runt i högklackat och få ont och fick en kommenterar ifrån någon random kille något i stil med "du ser ut att komma ifrån söder, heheheh".
Känns lite som vissa borde fokusera mer på att va sig själva än att leka fina kanske?
Igår var jag hursomhelst och åt lunch/middag med Patrik på Vapiano och efter det gick vi till Gröna lund och åkte lite. Idag har jag inte hunnit med mycket än, ska åka iväg och träna alldelles snart (blir första gången sen vi åkte till Kreta, ångest) och ikväll ska vi förmodligen ut och ta något glas någonstans, blir nog ganska lungt med tanke på att jag jobbar hela helgen!
 
från chania <3

J

Vet inte riktigt vart jag ska börja! 22 Juni till 17 juli var förmodligen de bästa dagarna hittills på hela året och jag kan tänka mig att jag kommer minnas en del av dem för alltid. Första veckan utomlands var vi i Chania på Kreta. Där solade och badade vi mest bara. Åt gott (tänkte att jag säkert gick upp 50 kilo efter den veckan, men har man semester så) och bara tog det allmänt lungt. Allt var typ mer eller mindre perfekt för att beskriva det så kortfattat som möjligt.
Efter Kreta åkte vi till Burgos i spanien där Patriks mammas släkt bor. Första kvällen gick vi ut och det visade sig att alla Burgos ungdomar hängde vid floden och drack så vi joina. Kul vare. Resten av veckan var rätt kall, sola bara 2 dagar av 7 men som tur va har dem alla mina spanska favorit affärer så det var rätt lungt.. Vi hade saker att göra hela tiden ändå. Efter burgos åkte vi vidare till Barcelona där vi var ifrån fredagen till måndagen och hängde runt där. Kollade i affärer, solade och badade, gick på akvarium osv. Det som däremot var rätt jobbigt där va att det va så jäkla mycket folk och man var hela tiden rädd att någon skulle ta plånboken eftersom att flera hade varnat oss om det. Men bortsett ifrån det är det en väldigt fin stad som jag tycker att de flesta borde besöka!
Sista veckan var vi i Benicassim som också ligger i spanien där vi hängde med 11 andra svenskar på FIB festivalen. Hade ju längtat i ett halvår efter första festivaldagen så fick jag reda på att Florence hade ställt in av en jäkla engelskman när vi var ute alla första kvällen, ville seriöst åka hem men efter ett tag bestämde jag mig för att bara gilla läget och jag hade faktiskt oväntat nog jävligt kul hela veckan Engelskmän kan verkligen dricka kan jag säga! Hänt otroligt mycket under dem här veckorna. Trodde aldrig att jag skulle känna så heller, men det var obeskrivligt skönt att komma hem. Var helt trasig efter festivalveckan, och att bara få sova i en säng med täcke och utan att vakna av att folk smäller i dörrar 8 på morgonen var guld värt. Men skulle inte tveka på att göra om samma resa igen nästa år.


RSS 2.0