J - boy, you're an alien

Jag måste bara säga att igår var en mördardag med 2 timmars volleyboll som jag upptäckt idag att jag fått blåmärken på armarna ifrån. Jag hatar volleyboll, fattar inte ens nu efter att jag lyckades uthärda det. Men en väääldigt nice sak att ha i åtanke just nu är att jag efter nästa idrottslektion aldrig i hela mitt liv någonsin behöver spela volleyboll mer. Vi lyckades bli klara med projektarbetet igår också vilket känns väldigt bra!

Idag har jag hittills suttit framför datorn i mer än 3 timmar nu, kommer säkert snart fastna. Håller på att skriva på projektrapporten som vår handledare vill ha in idag och den vill aldrig bli klar.
Någon som vill göra klart den för en 50-lapp? bara skicka ett mail isf..



E - floooow

En sak är iallafall säker, när man minst anar det händer det man vill ska hända. Som det ser ut just nu har Elink92 fått ett extra jobb. I veckan får jag även reda på om jag lyckats få sommarjobb. Snälla gud

J

- Man får acceptera folk som dem är, och inte som man vill att dem ska vara.

E - Psykfallet Elin

Igår var jag med om de mest obehagliga psykiskt i mitt 18åriga liv. Jag har hört att folk berättat om att dem fått panikattacker osv, men jag har aldrig upplevt det själv. Igår fick jag något liknande. Helt plötsligt igår när jag satt och plugga kände jag hur det växlade varmt och kallt i mitt huvud och mitt hjärta började slå snabbare och kände att jag inte kunde sitta still men när jag ställde mig upp såg jag svarta prickar och jag började andas snabbare, mina händer skakade och det kändes som min kropp hade varit med om en omgång. Jag kände mig skör och stressad, vilket gjorde att jag fick panik, hade aldrig känt så förut. Så sjukt äcklig känsla. Resten efter det håller jag för mig själv, så ni inte tror att jag blivit galen. Eller ja, det har jag säkert. En sak är iaf säkert och det är att jag aldrig ska lyfta på ögonbrynet och tänka "jojo, visst" nästa gång jag hör någon säga att den fått panik påriktigt. För jag tror fanemig att jag vet hur det känns.

Stannar hemma från idag, lika bra. Kan ju inte ha ett psykfall som springer runt på stan. Skämtåsido

E - Va hände nu?

ooooooooooooooooooojooooooooj... Vad säger man om igår? Vad hände med "Jag ska inte dricka förrän min studentskiva.." Elinelinelin... Anna och jag hade en jätte mysig eftermiddag/kväll tillsammans, fika, åt våfflor, lyssna på musik, måla naglar och ja.. drack. Efter det drog vi till Entourage. Helt ok kul där, gillar kvällen mer innan själva utgången. (Vad höll jag på med egentligen!?)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, borde sova tidigt då vi bara sov 4 timmar eftersom både Anna och jag somna på nattbussen och vakna upp i Jordbro centrum... Nedrans kul! Då var man lycklig må jag säga, förvisso skratta jag så jag krokna. Anna gjorde en hålla-sig-varmdans, åh kära någon börjar skratta bara jag tänker på det! HAHAHA Åter till denna lördagskväll. Ska på middag hos familjen Wiger, och sen blir det nog sängen. Ha en bra lördagskväll readers!

E - jaaahaaaaappp

Det här är en såndär dag som jag egentligen borde stannat kvar i sängen. Dragit täcken över huvudet och sommat om. Men neeeeeej, trots att jag försovit mig flög jag upp och sprang till bussen på 3 minuter, väl på bussen kom jag på att det är torsdag. Alltså är första lektionen filosofi, och alla som går i min klass eller har enguenius i något ämne förstår att man ångrar sig något grovt. Stressat som en galning (vakna 08.50 bussen går 09.08) för att sitta och lyssna på enn gubbe som pratar med sig själv. "Varför gör du så? Amen jag tycker det är fel! Men det tycker inte jag, för blablabla..." Typiska citat. Nog om deeeeeeet. Sitter och väntar på att någon familjemedlem ska komma hem så jag slipper äta ensam. Snäll jag är egentligen, mina föräldrar behöver aldrig laga mat. Efter maten ska jag hem till Amanda, hoppas på hemma gjord B&J. Vår specialitet.

J - 20 månader <3




Jag ger dig min morgon


J - Grymt bra!



E - Shoppinghumör

Är i shoppartagen idag, har köpt ett par örhängen, solglasögon, ett nagellack(väldigt nödvändigt, eller?) och en byxdress. Ska även försöka beställa hem lite från HM om mami är på gott humör. Det borde hon, jag har nämligen dammsugit, lagat middag och plockat ur och i diskmasiknen. Jag är garanterat värd detta:


E - En riktigt bra dag!

Vågar man säga att det är vår? Känns som att det alltid blir snökaos och iskallt då.. Jo jag vågar yttra det, nu är det fan vår. I lördags fann jag krokusar på vår tomt, om jag kände hopp om värme, sol och studenten! Tog en långpromenad i solskenet idag eftersom vi bara hade en lektion idag, både till och från skolan. En timme sammanlagt, tror minsann att jag fick pyttepytte lite färg i ansiktet tillochmed! Gladtjej


J - snart

Jag vill att vår studentskiva ska vara nu, jag vill ha mitt första pass på gröna lund, jag vill ha mösspåtagning, jag vill ta studenten, jag vill sola och bada, jag vill sitta på en uteservering i bara ben, jag vill åka utomlands, jag vill jobba ännu mer, jag vill åka till usa, jag vill till grand canyon, los angeles, jag vill till times square.
Jag vill massa


E - tror att det här kan vara början på något stort

Idag var jag på arbetsintervju på ICA-Maxi. Kändes riktigt bra, så håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen. Börjar även kännas som att vi har projektarbetet under kontroll och inte dö mycket i skolan. Förkylningen är borta så idag ska jag träna för första gången på veckor!

Lite bilder från i lördag, hehe finns mycket att säga om den kvällen men ändå inte. Så jag spar det för mig själv.

 

J

Har egentligen inte mycket att säga om gårdagen, jag åt middag hos Elin och sen gick vi över till Wigers. Där var vi en stund, umgicks och dansa och efter det gick alla över till juden. Där blev det som vanligt dans och runt 1 kändes det som att alla hade försvunnit, det var i alla fall inte lika kul så jag åkte hem.

Idag har jag bara tagit det lungt, varit en stund i Handen och i farsta centrum. Varit iväg och kollat på mallar till klänningar också eftersom att jag har fått för mig att jag ska sy min egna studentklänning om jag inte hittar någon som jag vill ha snart. Får se hur det blir med det.. 
Ikväll är det sista avsnittet av solsidan, klart man ska se.


E - Hahahahahaha


E - Vad gör vi? Nu kör vi!

Igår drog jag, Emilia och Jennie till Entourage, (Jennies första utgång) Träffade många bekanta ansikten, väldig kul! Blev inte många blider igår iaf inte med min kamera. Här är dem två som togs!


 

Ikväll blir det en klassiker, en såkallad judenfest och förkrök @Wigers! Galet taggad, nästan för taggad. Kan sluta illa, meeeeeen jag skiter iiiiiiiiiiiii. Ikväll ska vi spåra, alla dumma idioter. Snart kommer Jennifer hit och pappa har minsann lovat att han ska göra plankstek ikväll, WEEEI! 


E - Det finns en till som är lika jävlig - och det är jag

Satte igång tvn efter en dag i skolan och på södermalm och till min stora lycka visades en annan del av Köping. Vilka jävla stjärnor det där, sjuuuuukt underbara. Tobbe i mitt ♥

Sitter samtidigt och spanar in student klänningar och jag tror jag funnit the one! Eller ja, jag har funnit två som påminner om den jag egentligen vill ha och även en annan typ av klänning, dock är inte den sista vitvit, utan naturvit..

Klänning 1: MIN FAVVO

Image 4 of ASOS Circle Trim Shift DressImage 2 of ASOS Circle Trim Shift Dress

Klänning 2 och 3:

Image 4 of TFNC One Shoulder Pleat Front Drape Dress

E - 15 mars

Jag har börjat skriva ett inlägg tre gånger innan detta, alla gånger har jag blivit störd och tvungen att rusa. Äntligen har jag tid. Eller snarare äntligen för er som ska få läsa några rader ifrån mig, hehe.

Helgen blev inte som tänkt men bra ändå, sushi blev raclette och middag på restaurang blev mys i soffan. Förkylningen ger sig inte heller, så hostar och snorar fortfarande. Nedrans kul måste jag säga.

Idag är ingen vanlig dag, idag fyller världens härligaste människa år. Min fina, fina Christel blir 19 hela år! Sjukt att den lilla parvlen är så gammal... Idag har vi kämpat på i skolan och efter det ätit pannkakor, bullar och kakor hemma hos Christel, übermyyyyyyyyyyys!


J - jag vill aldrig gå i mina gamla spår

Jag hatar ibland att jag är så omständig, ena stunden kan jag vara nöjd med tillvaron och andra stunden inte. Jag antar att det är fullt normalt och att de flesta känner likadant. Samtidigt har jag börjat acceptera att jag är sån för att jag tror att det är det som "skapar" min drivkraft att förändra saker eller att göra något man inte tror att man kan. Jag vill verkligen aldrig bli en sån där tjej som är fast i ett förhållande med 2 barn och som hatar sitt liv för att det är samma sak varje dag och accepterar det som det är. Får låta fånigt, men jag tänker aldrig sluta drömma och sluta uppnå mina drömmar. 


J

Nu har Elin, Emelie och jag precis haft vår lektion på kommunikationen, det gick som smort om man frågar mig. Nu väntar jag på att dem ska bli klara vid datorerna och sen ska vi åka till stan och störa folk med vårt projektarbete. Flitiga tjejer här
Sen ikväll ska jag bli bjuden på hemma lagad middag av Patrik och med familjefritt för typ första gången på år(?) Sen blir det kanske bio eller bara hyrfilm.




E - Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

Igår hade jag och Christel sleepover hemma hos henne, vi åt gott, kolla på big brother, lejonkungen och Oliver och gänget. Eller ja, den sista filmen såg jag inte mycket av, kollade på ögonlocken istället, hähä. Idag blir det plugga sönder inför kriminologiprovet imorgon och även läsa på inför lektionen som Jennifer, Emelie och jag ska hålla i på fredag, känner verkligen pressen.. På fredag ska vi även försöka komma iväg och ta tag i vårt projektarbete och efter våran runda i stan ska jag, Amanda och Josse ha sushikväll, MUMS!

Kan även meddela att jag börjar bli jäääääääääävligt trött på att vara sjuk och känna mig halvdan hela tiden. Jag vill sätta igång med träningen och för en gångskull känna att allt är bra.. Emogirl_92


J - lite sent men ändå

Det va inte igår här för min del heller. Men har haft fullt upp typ precis hela tiden. Sporlovet blev superbra, tyvärr sov jag bort en hel del av det men samtidigt var jag även uppe längre än vanligt. Nu blev det konstigt, men ni förstår säkert.
Min födelsedag blev hur som helst bra, vi åt på Vapiano i Berlin och sen blev det utgång på Matrix igen. Vi sov ungefär 2 timmar den natten och sen åkte vi till flygplatsen och sen hem. Tog igen det sen och sov 17 timmar hemma, gick bara upp för att äta och titta på bigbrother. I lördags som Elin sa var vi på pure, eller jag var där i en timme.. mer behöver jag inte berätta! Söndagen sov jag bort och typ måndagen med. Kändes lagomt hemskt att gå till skolan igen efter 2 veckor. Men vi fick i alla fall våra studentmössor igår och jag har redan beställt hem en eventuell studentklänning. det är nääära nu! wiie



E - What to say

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. I ett ensamt rum en sekund blir tusen år, för ljus att nå så djupa sår. Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om men jag vänder om än en gång. Orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt, samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

Allting börjar om, jag kan börja om. Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig. När allting börjar om.

Jag har gått så långt, nästan blivit van. Historian upprepar sig och slutar alltid likadant. Sidan som gått vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag i vita blad.


E - Det var inte igår...

Inte hunnit blogga på lovet då vi som sagt varit i Berlin, jag har även haft fullt upp de dagarna jag varit hemma och om jag inte haft det har jag varit D-Ö-D. Känner mig så sjukt sliten, ett lov på det här tack! Inte mycket sömn under denna vecka, men fyfan vad värt. Har haft stört kul både i Berlin och i lördags. Kanske blev en droppe för mycket i lördags, men det var jag inte ensam om att ha fått så... Här är lite bilder från resan och helgen:

 

 

 


J - Miiin födelsedag

Igår var vi på nattklubben Matrix, låter som värsta science fiction grejen men det var faktiskt riktigt bra. Hitta några scheiware som började hänga med oss och jag tror att vi till och med bestämde att vi skulle till Watergate tillsammans idag (?) haha. Dem tyckte typ att vi va konstiga när vi ville dra tillbaka till hotellet när klockan var halv 4 eftersom att nattklubbarna här först stänger när sista man går till skillnad ifrån stockholm där klubbarna stänger kl 3. Så nu har jag sovit i 4 timmar och är minst sagt skittrött. Kommer nog bli en lite speciell födelsedag!

lite bilder ifrån igår
















J - Berlin

Dagens hittills

Gick upp kvart över 3
Blivit irriterad på tyskar som inte kan något om sin egna kollektivtrafik
Kommit fram till hotellet som är minst sagt nice 
Gått runt i typ hela Berlin och letat efter affärer
Fick reda på att jag fick jobb på gröna lund i sommar (!!)


RSS 2.0