E - födelsedagsplaner

Diskuterar lite kring min stora dag, då hör och häpna, även Elin ska få fylla 18 år och ha möjlighet att bege sig ut i nattvimlet. Jag drömmer om att åka på kryssning på min födelsedag och eftersom jag har turen att fylla år under ett lov så finns denna möjlighet. Planen som diskuteras är att åka dagen innan jag fyller år och fira på tolv slaget, då skulle mina päron vara tvugna att följa med, vilket bara är ett plus för då (om mina föräldrar får ledigt) kan två småttingar till följa med. Två småttingar som jag måste vara en del av min födelsedag, Emelie och Amanda. Så nu håller vi tummarna för att min dröm slår in!

J - you make me feel like Im living a teenagedream

Som Elin sa igår, vi har precis börjat skolan och Jennifer skolkar redan. Men precis som Elin förklarade i inlägget under så är det helt värdelösa dagar (hoppas inte en viss lärare läser det här nu) så jag tog mig iaf en väldigt skön sovmorgon och känner mig inte ett dugg dålig för att jag strunta i det. Har bara slappat igenom mig hela dagen men ska snart dra mig till handen med Patrik för att införskaffa mig åtminstone en ring. Har beslutångest vad gäller nästan allt nu förtiden så det lär ta tid, vore lättast om man kunde få allt. Men så funkar det ju dessvärre inte.

Sen måste jag bara berätta om vad som händer på torsdag. Emilia och jag ska vara caddies åt kändisar på Christos masters. Jag var med förra året också som värdinna och då behövde jag bara bära ut lite saker, stå och se fin ut och köra ut lite dricka i golfbil till tälten vid hålen. Så jag hoppas att det här inte kommer vara så mycket svårare. Vi är också bjudna på festen efter. Haha, men jag vet inte. Känns kanske inte som att man platsar där men kanske ändå vore en kul grej. men well see hur vi gör.

E - Första skoldagen, CHECK!

Östra gymnasiet har programdagar utspridda lite då och då under terminen, dessa dagar betyder ledigt för många eftersom dem är totalt värdelösa, man får inte betyg i det, utan det ska vara "en kul gjej"(?) MEEEEN, efter mycket om och men begav jag mig till skolan idag,(egentligen bara för att få ett busskort) men vilket jag är otroligt glad över att jag gjorde. Det var riktigt kul att träffa vissa människor igen och jag fick även reda på om mitt slit i sommarskolan var förgäves eller inte. När jag lämnade expeditionen kunde ingen undgå mitt smile, ville bara hoppa omkring och skrika (sparade mig tills jag kom utanför skolan). Jag fick VG i matte B, kanske inte låter som någon stor grej men jag blev så jävla stolt över mig själv. Så idag är jag mer än nöjd att vara duktiga Elin K92.

  

Kreta







J - guns and horses

Då va man tillbaka till den härliga vardagen igen. Men ska inte klaga, sista året kvar och vi är lediga varje måndag hela terminen och schemat är tusen gånger bättre än förra årets. Inte helt fel tycker jag i alla fall.
I veckan fick jag ett 2 dagarspass till popaganda som va nu i helgen av min käre pojkvän, fick se och höra min nya favorit Ellie Goulding på nära håll, lyssna på familjen, shout out louds och undvika bajamajjor. Mer än så behöver jag nog inte berätta. Och nu när sommarlovet är slut kommer det nog mer bloggning ifrån Elin och mig, kanske :)


E - Nu drar viiiiiiii!




E - Ibland är livet allt bra underbart

Längesen jag hade denna underbara känsla, allt bara flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyter. Vet att det är farligt att säga så för då vänder det på två sekunder. Men tror faktiskt inte att det är möjligt. Jag har underbara vänner, jag har fått reda på att jag kommer att vara ledig varje måndag, min första skoldag är den 31 augusti, JAG ÅKER TILL KRETA MED AMANDA, JOCKE OCH GUSTAV PÅ FREDAG och juste, en person får det pirra lite i magen:$

Kan man ju leeeeeva med;)


E - it's been a while

Det är stööööört vad dålig jag varit på att uppdatera den senaste månaden. Men om jag tänker efter så kan inte inte komma på någon gång jag skulle haft tid. Fullt upp mest hela tiden, men jag klagar inte! Varit på Gotland, på Gudö, i Dalarna osv. Orkar inte skriva vad jag har haft för mig utan låter bilderna tala för sig själv!





RSS 2.0