E - jag älskar världen

Kuuuuuuuuuuul!

Läste en artikel om den kommande vintern:

"Kallaste vintern på tusen år


Den kommande vintern kommer bli den värsta på mycket länge varnar polska meteorologer.

Den som längtar efter snö och kyla kan få lite väl mycket av det goda i vinter. Golfströmmen håller på att försvagas och kan då inte hålla borta strömmarna från Norra ishavet. Och vad blir resultatet av det? Den kallaste vintern på åtminstone tusen år, hävdar polska forskare enligt nyhetssidan eworldpost.com.

Meteorologerna menar att detta redan märks av på det kalla vädret i Skandinavien. De påpekar även att kylan kan påskyndas av oljekatastrofen i den Mexikanska golfen. Den stora mängden olja som spilldes ut minskade hastigheten av golfstömmen och har lett till att den transporterar en mindre mängd varmt vatten."


E - ja, jag är numera kändast i Sverige

Gubbmagnet som man är gick självklart två stiliga 50+are från metro fram till mig och frågade lite frågor om vad jag tyckte män som laga mat. Självklart hamna man på andra sidan i tidningen, astuff.


J - All in good time

Idag har jag trot eller ej inhandlat ett gymkort på Myfitness 24. Har aldrig tränat tidigare på riktigt, så ska bli kul att se hur det kommer gå, om det kommer gå. Har skjutit upp det alldeles för länge så nu jävlar.

Var även på en hårmodelluttagning till Schwarzkopf idag och guess what. Jag fick det! Blev jätte glad med tanke på att det inte var många i min grupp för långhåriga tjejer som blev uttagna av de tjejer som var där. Ser fram emot att få håret färgat och att bli sminkad och stylad, men kommer bli läskigt att gå framför folk bara. Kul om man ramlar eller nått liksom.


E - Hold on tight if you can't hold out

Christel och jag dog av garv igår (mer än vanligt), vi kollade på pyjamas och det har snudd på aldrig varit så kul. Haha, dem är fan inte kloka någonstans!

Efter skolan åkte jag in till stan för att fika med Evelina, vi hamnade på ett jätte mysigt café på söder, shit vad jag vill bo där, AAAH! Skyndade mig hem för att fin putsa hemmet innan mamma och pappa kom hem efter en vecka på Rhodos. Fick parfym, choklad och nagellack, finaste mamma och pappa♥


E - tisdagsmys

Tro det eller ej, men sitter fortfarande i skolan. Har dock slutat för 30 minuter sedan, men väntade på Christel och nu inväntar vi tåget. Christel och jag ska laga middag och ha suuuuupermys! (sista kvällen själv)

J - och jag minns varenda scen ifrån vår film

Idag fick jag skjuts till skolan av Patrik, han klarade teoriprovet igår så nu har han äntligen körkort! Och tur var väl det för tåget var som vanligt försenat imorse. Känns som lite saker kommer bli lättare nu iaf, inte lika mycket fram och tillbaka med buss och tåg. Blir nästan lite taggad själv på att ta körkort. Men har bestämt mig att det blir först efter skolan. 

Idag fyller min lillasyster 2 år. Så vi ska fira henne ikväll efter skolan, hon ska få mina presenter och ett par hello kitty vantar av Patrik. Ska bli kul att se hur glad hon blir, hon älskar ju hello kitty och kläder.
 


J - fotografisk bild



E - Som jag hade dig förut

Tillbringat hela dagen hos farmor och farfar, underbart! Fått farmor att bli kär i Melissa Horns musik och ätit bullar. Älskar verkligen att vara här (ja, jag sover över här inatt också) känns som att jag är 5-10 år igen. Hoppas på att farmor ska kittla på min arm och rygg tills jag somnar inatt också

E - Guess what? I'm not a robot

Var i stan igår med Jennifer, Josse och Amanda. Fick med mig en ny piercing kula till min traguspiercing i örat (lilla snibben) ÄNTLIGEN! Tappade den i lördags och har tampats med att bara ha en stav i en vecka, grymt jobbigt att hålla koll på att den sitter kvar..

Efter några timmar i stan med tjejerna begav jag mig hem till stora syster, vi gjorde pizza och pratade om allt mellan himmel och jord. Ibland är det sjukt skönt att prata med någon som är mer erfaren, gjort misstagen man är på väg att göra osv. Runt halv nio kom vi på att vi ville gå på bio så vi sprang till tunnelbanan och kolckan nio satt vi i en biosallong för att se eclipce, andra gången för mig men den är grym så det var ingen tvekan om att jag ville se den igen!

Idag har jag städat, pluggat lite körkortsteori och ska snart bege mig hem till farmor och farfar för att äta söndags middag. En riktigt bra helg må jag säga!

J - Then perhaps when I'm sleeping, you'll get back on your feet.

Kom nyligen hem ifrån stan, blev bjuden på middag av Patrik på en restaurang vid hornstull precis efter att jag slutat jobbet. Var först lite besviken eftersom jag helst av allt ville äta på vapiano, men man kan tydligen inte boka bord där och det var väntetid på en halvtimme för att få ett bord så kändes inte värt det. Så det blev den här restaurangen på Hornstull istället som var hyfsat bra den med. 
Måste också berätta att vi har varit tillsammans i 14 månader idag, känns som tiden bara svindlar förbi typ.
 Mina fötter är nu iaf grymt trötta efter att ha gått i högklackat hela dagen, så nu ska jag snart lägga mig i en skön säng med min pojke och äntligen få sova.
Imorn blir det först skärholmen och sedan stan med Elin!



E - Porrigt värre


Grym låt, btw!


E - nya tag


E - chrilliz och empeli




Snart kommer dessa pinglor som ska spendera kvällen med mig! Är ensam hemma hela denna vecka för att mami och papi har åkt till Rhodos idag. Kommer att vara i desperat behov av sällskap eftersom jag hatar att vara själv och för att jag borde göra allt annat än att tänka, iaf inte för mycket som man oftast gör när man är ensam.
 
Vad vi gjort idag har redan Jennifer skrivit och jag har inte så mycket att tillägga förutom Chrillans sköna kommentar innan svamp plockningen idag "OMG, jag har inga vantar... ska jag plocka svamp med mina äckliga händer?" Stackars svampar säger jag bara...

Nu är det dags för mig att börja fixa pannkakssmet för här ska det ätas pannkakor!


E - Isak Strand - Pick me up



What do you get when you fall in love? Woah, woah
What do you get when you crash and burn? Woah, woah

When I'm down, down, down, down, down, can you pick me up?
When I'm feeling sad and grey, can you make it stop?

What do you get when you never learn? Woah, woah
What do you get when life takes a turn? Woah, woah

 


J

Det var jobbigt att gå upp imorse kan jag säga, var så jäkla trött men upp kom jag i alla fall. 
vi plocka svamp på idrotten nyss också och nu har jag boksamtal på svenskan och sen efter det är det jobb. Börjar bli en rutin. Livet är så givande på vardagarna känns det som
Jag har fått Ellie Goulding feber typ också, har lyssnat på hennes album konstant i mer än en månad nu. Dags att sluta kanske..



J - jag önskar att jag var fotogenisk

Gårdagen hos Wigers var rätt kul, folk var glada och taggade. vissa lite för taggade kanske? vet inte om det riktigt är så kul att däcka redan vid 10. Elin gjorde ett fint hål på mina leggins och jag har för första gången hållt i ett vandrande löv som jag aldrig ens hört talas om tidigare? Patrik kom runt 12 och vi fick skjuts hem runt halv 2 av min snälla pappa. Sen låg vi i sängen och jag prata om hur underskattade knäckebrödsmackor med ost egentligen är och hur gärna jag ville ha godis. Vet inte när, men jag somnade iaf efter det.

Idag har jag varit och röstat, efter det åkt till skärholmen med Patrik och Michelle och nu är jag hemma hos Patrik. Hans släkt är här och firar hans pappa som fyllde år igår. Läskigt hur mycket alla snackar om politik egentligen. Jag hoppas iaf på att alliansen vinner nu..


 


E - Ääh vi kör igen!

Min helg ser ut på ett ungefär såhär:

Fredag: Middag i stan med Emilia.
Lördag: Umgås med Amanda och på kvällen Jonathans 21års fest!
Söndag: Födelsedags middag för mami.

På lördagen blir det alltså en favorit i repris @Wiger's. Förra året var det förbaskat roligt, hoppas att det blir lika kul som sist. Fast denna gång kanske mer kul på ett annat sätt. Hehe... Jag är verkligen annorlunda om man jämför med för ett år sedan.

 
 
 


J - under the sheets

Nu har jag precis slutat skolan, ska snart ta tåget in till stan för att äta lunch med Patrik. Som förövrigt körde upp idag och fick godkänt på första försöket, jag är så stolt (a) Nu är det bara teoriprovet kvar sen slipper jag kanske åka buss fram och tillbaka hela tin vilket vore väldigt skönt med tanke på att det tar 1 timme och en halvtimme från mig till han med buss och tåg. Sen blir det iaf jobb från 4-8. cya


E - at Wiger's

Gick till skolan iaf, beslöt mig för att ta mig ur depp träsket.. Lyckades hyffsat bra må jag säga! Fick besök av bror min idag som jag inte träffat på jätte länge, iaf inte pratat med på ett tag. Efter att ha ätit massor av potatisbullar begav jag mig hem till Amanda som jag inte lekt med på HUNDRA ÅR SEN kändes det som.. såhär långt uppehåll ifrån varandra (inte umgås själva) har vi inte haft sen i våras typ?! Umgicktes så gott som varje dag i somras.

Jag har fixat både Amandas och mina naglar snygga inför helgen. Amanda fik en favorit i repris zebranaglarna och jag körde på lite nytt, silverglitter manikyr. Svårt att förklara men snyggt blev det iaf! Nog talat om naglar nu ska jag lägga mig i sängen och invänta sällskap ifrån Amanda som duschar. Ser otroligt mycket framemot denna helg, på många sätt. Berättar mer imorgon! NATTI


J - I'll hold my breath

Det är inte rimligt hur mycket det känns som att saker tar på mig idag, jag ska kanske inte klaga för att det skulle kunna vara så mycket värre. Jag är ju inte ledsen men egentligen inte glad heller. Det är svårt att förklara en sån konstig känsla. Men det är iaf inte lätt att se saker på ljusa sidan när man har ont i halsen och knappast kan prata utan att känna ett tryck mot halsen. Det är tänkt att jag ska jobba idag också, hur nu det ska gå. Fast jag måste jobba också, så hur gör man om man ska sitta och snacka i typ 4 timmar när man måste hosta till varannan minut? Vi får väl se hur det går med det. Inte heller kommer jag få någon mat förrän ikväll när jag kommit hem. Blev ett väldigt positivt inlägg av mig nu, men sånt behövs ibland kanske. För att visa att jag är mänsklig också.

Nu ska jag iaf gå på min företagsekonomi och sen dra mig in till stan till jobbet. Spännande


J - 15 september

Har precis haft ett möte med vår handledare till projektarbetet, måste säga att det känns riktigt bra.
Nu ska jag ta tåget om 10 minuter in till stan och möta min pojke. Ska byta en skjorta i en mindre storlek och eftersom det är sista dagen idag som jag kan det så är det ett måste.

En annan kul sak är att jag trodde att jag behövde ha läst ut en bok tills idag som jag började med först nu i måndags. Fick typ panik igår för att jag insåg att jag inte skulle hinna. Men så idag fick jag reda på att jag inte måste ha läst ut den förrän om en vecka, sikken tur jag har.


E - En själ i två kroppar

En riktig vän i vått och torrt♥
 


E - favvisar just nu

Rihanna - Only girl (in the world)


Cee Lo Green - Fuck you


Robyn - Hang with me (acoustic)



E - Skärpning

Vad händer Elin? Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag pysslar med just nu. Mår dåligt utan någon direkt anledning, tar allt på fel sätt och allt är bara sådär halvdant. 38, 7 mäter termometern på och hela jag är seeeeeg. Blir nog så att jag stannar hemma imorgon och funderar ut hur fan detta ska vändas!? ööööööööööö PALLA, säger jag bara. Hoppas att Emilia vill ses trots min självömkan och feber.

Starten på mitt nya glada och bekymmers fria liv börjar imorgon (ja, jag är tönt) nu vill jag bara lyssna på Melissa Horn och tycka synd om mig själv för att jag mår dåligt utan någon riktig anledning. HEJ


"Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor"


E - it's up to you now

Imorgon är det idrottsdag, men THANK GOD, vi 3or slipper gå Sörmlandsleden igen. Vi ska istället sitta vid olika platser under 1ornas och 2ornas vandring och berätta om olika saker. Vi, jag, Christel, Jennifer och Emelie ska prata om vattenrening, mycket intressant och spännande.

Efter det blir det informationsmöte på mitt kanske framtida jobb. Om jag nu får det, hopppppppaaaaaaas!

E - Jag bara gjorde det

I fredags bestämde jag mig efter en missfärgning (blev helt gråhårig) att jag skulle bli brunett. Detta blev resultatet:
 

J

Har precis ätit en god middag bestående av bakad potatis och oxfilé tillagad av min käre pojkvän.  
Vi ska iaf snart dra oss till bussen och åka in till Sommar. Blev tipsad av en jobbkompis om det, det är tydligen bartömning ikväll för att dem stänger för iår, om det är trevligt att veta liksom. Får se hur det här slutar!

E - Ledig

Ledig idag, otroligt skönt. Ska hinna med att läsa, städa, färga håret, äta middag och träffa s. Borde vara glad, har tusen anledningar men kan inte, något tynger mig, sjukt irriterande. Snälla lämna mig jävla svackhelvete!


E - buhu

Måste skaffa ett jobb, får panik! VART FAN SKA JAG FÅ ALLA PENGAR IFRÅN:(

E - Sensation white - we celebrate life with house

Den 13 november beger Emilia, Christel, Josefine, Jonathan, Lunkan, Elias, Moberg och jag till Köpenhamn för att gå på Sensation white, det kommer att bli så gryyyymt! Kan inte fatta att det är sant men biljetterna är bokade och tågbiljetterna är påväg att bokas, förmodligen idag! WEEEEEIHOOO, TAGGAAAAAAAA

 
 



E - torsdags lycklig

Idag blev det i princip bara till skolan och vända! Väldigt skönt, lite snack om projektarbetet och sedan skrev Jennifer, jag och Emelie vår projektplan, eller ja första utkastet. Vårt projektarbete ska handla om olika stilar, hur det kommer sig att man klär sig på ett visst sätt på olika platser. Typ som på söder och som på östermalm, hehe för er som undra..

Josefine
och jag åkte hem till mig efter skolan, vi sysselsatte oss med pluggning och tog en långpromenad, duktiga tjejer! Ska ha läst ut en helt obegriplig bok till nästa vecka, ligger på sida 70 av 397 och jag har lagt ner mycket tid på boken... BLÄ, säger jag bara på Gullivers resor.

  

J - I wish I could be it all for you

Har precis slutat den här skoldagen, ska bara gå på "klassmötet" angående studentskivan och sen bär det av till stan för att sen jobba, hade förövrigt en mardröm om jobbet inatt. Känns verkligen att jag inte har jobbat på en månad, inte ett dugg taggad. Så istället drömmer jag mig tillbaka, typ.




E - den gångna helgen

Glömde skriva om min helg. Fredagen bestod av kvalitets tid med jennifer, efter det middag och bio i stan, med s. Lördagen spenderades bland annat med emilia och sedan i stan hemma hos och med syster. Vi lagade sjukt god mat och åt godis i häst mängder och kollade på snabba cash. På blev det farsta med amanda, emilia och jonathan. Efter det blev det en sleep over hos chrilliz. En väldigt bra helg med andra ord!

J - att bli kär är lika svårt som att göra sås

I lördags var Patrik, jag och Michelle på Heron och såg på I rymden finns inga känslor. Måste säga att det var den bästa svenska filmen jag sett på riktigt länge, blev lite småkär i Simon och önskar lite att jag hade aspberger precis som han också. Fast kanske inte så kul att göra samma sak vid samma tid varje vecka liksom, rolig var den i alla fall. 

Vi hade våran första fotolektion på estetiska valet idag också, äntligen gör vi något roligt i skolan!



E - måndag=ledig

Ligger i christels säng och lyssnar till hennes snarkningar.. Undrar hur länge hon kommer sova idag, hon reagera inte när jag gick upp på toa så detta kan bli en tuff match.. Jaja, som tur är har jag min älskade xperia, ha det så kul i skolan gott folk!

J




snart är ni äntligen mina <3

J

Gårdagen var minst sagt händelserik. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men det var absolut värt att gå upp halv 6 och tillbringa flera timmar på en golfbana ändå. Jag fick vara caddie åt en kille som tydligen varit personlig tränare åt kändisar i usa och höll föreläsningar om motivation, och jag behövde i princip inte göra någonting utom att dra hans bag åt honom ibland och vid varje hål fanns det tält för olika företag som hade typ mat, godis och dricka. Fick även champange och thaimassage, haha.
På kvällen efter massa stress åkte vi iaf till ambassadeur där efterfesten hölls, fick drinkpinnar och snuskig choklad. Kvällen sluta kort sagt med att emilia somna på tåget och jag missa tåget och sen en buss. lyckat säger jag!
Orkar inte skriva så mycket mer än så, nu ska elin och jag åka hem till karlsson och ta det chill.
Lär somna tidigt ikväll, inga andra förhoppningar för den här dagen.

E - Minnen

Haha, ett bortglömt filmklipp. Förra sommarens "roliga klipp", som vi härmade mest hela tiden, speciellt jag och Josefine. Jag kan inte räkna antalet gånger jag och Josefine gråtit av skratt till denna, tröttnar ALDRIG: 


E - Ny header

Både Jennifer och jag tyckte att det var dax för en ny header och ehm.. Detta blev resultatet. Hyfsat B, men lite charmig sådär.

Allting har förändrats men du finns kvar - Ja, det är precis så det är. Upp och ned gångar, men ändå står vi sida vid sida. Det vi sa i 7an, jennpenn gäller fortfarande - Hoppar du, hoppar jag och du är fortfarande min andra halva som jag vägrar tappa♥

 


RSS 2.0